- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Sevişmeyi bu vasıfsızla.4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.Offf çok üzüldüm ya... Kelimelere dökemiyorum. Ben senin için 10 dakikayım sözünüze çok içerledim, kahroldum.
Daha ne konuşayım bacımKonusun derdinizi anlatin. Olmazsa cift terapisine ya da cinsel terapiste gidin
Dilim tutuldu artikÇift terapistine gidecek bir vizyonda olmayabilir eşiniz ki kendinde hiç kusur görmüyor kabul etmeyecektir. O bilmiyor olabilir ya da düz bencil. Açık açık konuşmayı deneyin ilişki esnasında rahatsız olduğunuz şeyi anında belirtin.
Haklisiniz aslinda, bir cozum olamayacagini dusunuyorsaniz daha fazla cekmeyin buDaha ne konuşayım bacım
Henüz 4 aylık evlisiniz, daha çok taze. Evlenmeden önce böyle agresif huylarını görmediniz mi? Yoksa bile bile mi lades dediniz? Ya da masumane biçimde sorayım, sizi kandırdı mı? Evlenmeden önce mükemmel fragman oynatıp ilk gecesinde dayak atan erkek de tanıyorum o yüzden sordum. Biraz konuşup, dertleşelim.Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Konuşmayayim dimi. Kendi hatasını hiç göremeyen biri hayatta görmez yine .Saygısız ya. Kendine çeki düzen verip hatasını anlayana kadar dokunmayın bile
Evet mutlaka anlamalı. Ettiği laflar çok kırıcı.Konuşmayayim dimi. Kendi hatasını hiç göremeyen biri hayatta görmez yine .
Pislik herifVe bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Gördüm nişanliyken yaşadıklarımı anlatsam roman olur artık yaşamak bile istemiyorumHenüz 4 aylık evlisiniz, daha çok taze. Evlenmeden önce böyle agresif huylarını görmediniz mi? Yoksa bile bile mi lades dediniz? Ya da masumane biçimde sorayım, sizi kandırdı mı? Evlenmeden önce mükemmel fragman oynatıp ilk gecesinde dayak atan erkek de tanıyorum o yüzden sordum. Biraz konuşup, dertleşelim.
Çok konuştum seni tatmin edecek başka bulup çeker gidersin dediDüpedüz umursamamak bu.Ne demek sadece kendini tatmin edecek kadar yapıp bırakmak üstüne hakaret etmek.Ciddi ciddi konuşmanızın zamanı gelmedi mi sizce de?
çünkü yetersizliğini yüzune çarptin.Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Sert davranildiginda dahada sert hatasını hiç anlamazçünkü yetersizliğini yüzune çarptin.
sevişmeyin, ne demek dövecekti ne münasebet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?