Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

Boyle bir yaratikla neden istemedigin biseyi yasayip onu ödullendiriyosun ki?
Uzerine sana hakaret edip dovmeye kalkisan bi ayıyla.
Ister tek ol ister ailen arkanda olsun ,kendine guven ve hayatini mahvetme.

Gidip bir odunla niye evlendin ?
Değişir diye mi

Bosanamam fln diyorsunuzda asgari ucretle kendi basiniza ev tutup gecinebilirsiniz.

Ama bu adamdan cocugunuz olsa calisamayacaksiniz cocuga bakici tutsaniz aldiginizda ona gidecek.

Bunlari cok iyi dusunun.

Yorumlarin bazilarini okudum insanlar cinsellik kismina takilmis.konu aslinda bu degil ki

Kardeş sen her şeye yapamam edemem diyorsun , bence burada sana verilen akılları uygulamaya kalkışma çünkü karşındakinin insanlıktan nasibi yok . Konuşmasan sevişmesen, o 10 dakika içinde önce seni döver sonra tecavüzle işini görüp gene gider ,olan sana olur. Klasik kk konusu her şeye kırk bahane, tüm çıkış yollarına kilit vur sonra şaak bir çocuk ( bunu yapacağını da şuradan anladım çocuk yapmama sebebi benmisim yazmışsın, yani adam yapsa sen dünden hazırsın) ,e devamını hepimiz biliyoruz giderdim ama çocuğum babasız mı büyüsün kızlar ne kadar anlayışınasınız. Şurada yüz tane tavsiye verilmiş bir insana hiçbiri mi uymaz . Bir de güya doğduğu günden beri çalışan birisinin her şeye bu kadar aciz yaklaşmasını anlayamıyorum, neyse Allah kurtarsın.

çok kotu bır durum.evlendıgınız ılk zamandan berı mı boyle yoksa lıbıdosu hep normal veya dusuk bırımıydı

O son 10 dakikada sürekli meşguliyet bul karnın ağrısın mesela çıkma lavabodan yada miden bulansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…