• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuk derdimi anlatmak istiyorum

Hayalperestkizx

Kader gayrete aşıktır 🌿
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
537
103
18
Kızlar oncelikle iyi geceler yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama olmadı lütfen bana daha çok erken diyenler yazmasın cunki çok moralim bozuluyor bunu duyunca tabikide Allah'tan herşeyin hayırlısı ne zaman adet olsam hemen ağlıyorum o gece bana zindan gibi feliyor eşim hicbir şekilde beni desteklemiyor hastaneye gidelim dedi geçen ay ama ben gitmek istemedim maddi açıdan imkanımız yok özel için devlet hastanesindeki doktorlar ilgenlmiyof neyse gel gelelim bugün adetime bir hafta kaldı test yaptım birşey çıkmadı erken gebelik testi somda eşim sordu test yaptın mı diye yaptım çıkmadı neyse kafama takmicam dedim sen her ay bunu yapıyorsun kafana takmicam diyorsun takıyorsun yarın Dr a gidiyoruz diye bana azar çaldı çocuk azarlar gibi ya çok moralim bozuk oturup agliyorjm afedersiniz kendi gotunu döndü yatıyor uyuyor ben kendi kendime iceroeniyorim ya diyorum beni al gezmeye götür canım çok sıkiliyor ama götürmüyor beni bir yerlere artık piskolojik olarak yıprandım gerçekten hiç iyi değilim kimseye derdimi anlatamadım hiç kimsem yok dertlescek eşim bile yaş arkasını döndü yattı çok üzgünüm iki burda arkadaşlık edindim burda dertlesiyorum

6 ay evet kısa bir süre 😔 ama sizi üzen şey eşinizin destek olmaması. bence böyle bir durumda destek olmayan bir adamdan gerçekten çocuk istiyor musun onu düşün. bugün bende doktorda erken menepoz artı pcos teşhisi aldım ve doğal yolla olması imkansız dedi. ben yikildim ağladım ama eşim o kadar çok destek oldu ki. içim çok kırgın üzgün çok çocuk istiyordu. Biz ikimiz bir aileyiz çocuk şart değil dedi ama yine de üzgünüm ağlıyorum.

Moralinizi bozmayın. Eşiniz haklı. Bir doktora gidin ne kaybedersiniz ki? Böyle inat edip ağlayıp bağırarak sadece eşinizi bezdirirsiniz. Adam çözüm önermiş kabul etmemişsiniz. Ne bekliyorsunuz ki her ay oturup sizinle ağlamasını mı? Mantıklı olanı yapmış eşinizi dinleyin doktora gidin

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bulunduğunuz yerde şehir hastanesine gitme şansınız varsa orada çok daha ilgili olabilir. Adana'da tüp bebek bile yapıyor şehir hastanesi. Bir yazı okumuştum çocuk sen istediğin zaman değil senin gerçek ona ihtiyacın olduğu zaman gelir diye. Canınızı sıkmayın demeyeceğim çünkü hiçbir anlamı yok. Bana da 14 yıl önce demişlerdi çocuğun olmaz tüp bebek yap diye 13 yaşında oğlum var çok şükür. İki yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz geçen yıl 13 haftalık ikizlerimin bu yıl da 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Yaşım 40 95 kiloyum hâlâ umudum var uğraşıyoruz. Ben de çok bunaldım ağladım ama bugüne çok şükür.
Neler yaptım
*Her gün inşirah, Ayetel Kürsi, ihlas ve fatiha okudum
*Benim adıma 41 Meryem suresi okundu
*Bol bol selavat ve dua ettim.
* Temiz beslenme yaptım,paketli gıda yemedim, keçiboynuzu pekmezi tükettik eşim de bende her gün köy yumurtası yedik sağlıklı beslendik.
İkinci çocuk için bunlara tekrar başlıyoruz. Ama biz genetik testler pıhtılaşma kan uyumu yumurtalık hepsini yaptırdık. Temiz çıktı herşey.

Ben de şu durumdayım; ben çok takıyorum eşim olur yaa daha dur kafasında. Onun sonuçları temiz çıktı bir şekilde olur kafasında ben sanırım benim kadar takmasını istiyorum ama yok. Ciddiye alan taraf benim 7 ay oldu bizim de

Ben de 1 yıldır korunmuyorum. 6 ay olmayınca doktora gittim bazı sorunlar çıktı ameliyat oldum şimdi de eşimde sıkıntılar çıktı. Yani bu zamanda yediğimiz içtiğimizden ötürü gerçekten hormon dengelerimiz şaşmış durumda. O nedenle doktora muhakkak gidin derim. Gerekirse imkanları zorlayın.

Eşinizle ilgili konuda ben de aynı durumdan muzdaribim maalesef. Ben her test gününde negatif görüp yıkılırken eşim maalesef pek oralı değil. Hayırlısı deyip geçiyor genelde. Belki normal olan onların yaptığı ama bu konuda insanın üzüntüsüne ortak olabilecek tek kişi eşiyken onda aynı duyguyu görememek çok üzücü oluyor. Sizi anlıyorum o nedenle. Belki de bütün erkekler böyle

Ben de şu durumdayım; ben çok takıyorum eşim olur yaa daha dur kafasında. Onun sonuçları temiz çıktı bir şekilde olur kafasında ben sanırım benim kadar takmasını istiyorum ama yok. Ciddiye alan taraf benim 7 ay oldu bizim de
Benim eşim de öyle. Hatta ben üzüldüğüm zaman bana kızıyor moralini bozma diye. Geçen gün dedi ki ben de çok istiyorum baba olmak test verince acaba pozitifse neler yaparız diye hayal ediyorum ama negatif çıkınca napabilirim seninle oturup ağlarsam nasıl kalkarız altından. Bence haklı. Biz kızıyoruz ama onların da bizim gibi ağlayıp bağırdığını düşünsenize? Bu sefer kendimizi de suçlu hissederiz. En doğrusunu onlar yapıyor.

Merhaba bizimde her ay aramızda geçen muhabbetler bunlar : daha kaç aydır deniyoruz acele etme vakti değil demek ki , ben daha çocuk yapmak için uğraşmayacağım sen üzülüyorsun , nasip vb gibi sözcükler söylüyor ama ben biran önce anne olmak istiyorum diyorum çünkü yoruldum her ay belirti aramaktan korkuyla lavaboya gidip akıntı takip etmekten farkında olmasa bile yememe içmeme dikkat etmekten , sosyal medyada ki cinsiyet partilerini hamilelik haberlerini görmekten ama eşim bencede beni anlamıyor bende onu saldım artık sormadan bir şey söylemiyorum , dün bir sürü soğan aldım ne yapacaksın bu kadar soğanı dedi içeceğim dedim çocuk için mi dedi yok iyi geliyormuş bağışıklığa dedim geçiştirdim kısaca herkesin eşi bence böyle takılma bu yolda yalnızım gibi hissediyorum bende böylelikle içimi dökmüş oldum çok uzun yazdım kusura bakma lütfen .

Kızlar oncelikle iyi geceler yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama olmadı lütfen bana daha çok erken diyenler yazmasın cunki çok moralim bozuluyor bunu duyunca tabikide Allah'tan herşeyin hayırlısı ne zaman adet olsam hemen ağlıyorum o gece bana zindan gibi feliyor eşim hicbir şekilde beni desteklemiyor hastaneye gidelim dedi geçen ay ama ben gitmek istemedim maddi açıdan imkanımız yok özel için devlet hastanesindeki doktorlar ilgenlmiyof neyse gel gelelim bugün adetime bir hafta kaldı test yaptım birşey çıkmadı erken gebelik testi somda eşim sordu test yaptın mı diye yaptım çıkmadı neyse kafama takmicam dedim sen her ay bunu yapıyorsun kafana takmicam diyorsun takıyorsun yarın Dr a gidiyoruz diye bana azar çaldı çocuk azarlar gibi ya çok moralim bozuk oturup agliyorjm afedersiniz kendi gotunu döndü yatıyor uyuyor ben kendi kendime iceroeniyorim ya diyorum beni al gezmeye götür canım çok sıkiliyor ama götürmüyor beni bir yerlere artık piskolojik olarak yıprandım gerçekten hiç iyi değilim kimseye derdimi anlatamadım hiç kimsem yok dertlescek eşim bile yaş arkasını döndü yattı çok üzgünüm iki burda arkadaşlık edindim burda dertlesiyorum

6 ay evet kısa bir süre 😔 ama sizi üzen şey eşinizin destek olmaması. bence böyle bir durumda destek olmayan bir adamdan gerçekten çocuk istiyor musun onu düşün. bugün bende doktorda erken menepoz artı pcos teşhisi aldım ve doğal yolla olması imkansız dedi. ben yikildim ağladım ama eşim o kadar çok destek oldu ki. içim çok kırgın üzgün çok çocuk istiyordu. Biz ikimiz bir aileyiz çocuk şart değil dedi ama yine de üzgünüm ağlıyorum.
Aynı kuzum bende aynı durumdayım yani biraz insanın eşinden destek bulması güzel birşey ya Allah var herşeyin hayırlısı olsun çok kafana takma veren Allah diyor ama ben orda uzulurken arkasını dönmesi zoruma gitti bir sarılıp beni tesseli etmesini bekledim acaba oda kendi kendine ki kırıldı bilmiyorum

Kuzum erken menopoz varsa bir tüp Bebek yaptırın bence acil

öncelikle kendimden örnek vereceğim sana. Biz geçen sene mayıs ayından beri çocuk istiyoruz, ağustos ayında bir kimyasal geçirdim. Sonrasında ben kadın doğuma eşim ürolojiye gitti. Halk arasında stres yaparsan çocuğun olmaz deyiminin karşılığı olan süt hormonu yani prolaktinin yüksek olduğunu öğrendik. O hormon strese bağlı yükseliyor ve gebeliği engelliyor. Onun dışında bir sorun yoktu, eşimde de ileri sperm hareketleri yavaştı bunun için proxed plus adında bir takviye kullandık iki ay boyunca paketli gıda kullanmadık. Şu an 10 haftalık hamileyim🥹 sana tavsiyem önce devlet hastanesine gidip bir hormon testi iste. Gerekirse süreyi uzat 1 seneye yaklaştık olmadı de. Hormonların temizse eşin ürolojiye görünsün. Yaşadığın yerde üniversite hastanesi varsa orayı tercih edebilirsin. Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda♥️

Moralinizi bozmayın. Eşiniz haklı. Bir doktora gidin ne kaybedersiniz ki? Böyle inat edip ağlayıp bağırarak sadece eşinizi bezdirirsiniz. Adam çözüm önermiş kabul etmemişsiniz. Ne bekliyorsunuz ki her ay oturup sizinle ağlamasını mı? Mantıklı olanı yapmış eşinizi dinleyin doktora gidin
Kuzum eşim devlet Hastanesi'ne götürmek istiyor ama bende oraya gitmek istemiyorum hep bir ilgisizlik adamı hesaba almamak bunlar gerçekten insanı yildiriyot

Eşimin benimle ağlamasını beklemiyorum ne yapayım biz kadınlar erkeklerden daha duygusal oluyoruz her ay adeti gordgumuz an kötü hissediyoruz

Hastahaneye gidelim diyor siz gitmiyorsunuz öncelikle devlet hastanesine gidip gerekli testleri yaptırın belki de hormanlar da sorun var yada herhangi bir engel var siz bilemezsiniz bizde 2yıldır istiyoruz bir boş gebelik yaşadım kürtaj oldum kafanızdan atmanız gerek bizde hiçbir problem yok eşimde test verdi problem yok ama olmuyor nasip daha vakti var demekki her ay bizde sizin gibi bekliyoruz

6 aydır hiç doktora gitmedin mi? Belki bir sorun var yada yok git bir muayene ol oturup bekleme adam napsin destek olmuş doktora gidelim demiş sen kabul etmemişsin
6 aydır herkes bana çok erken gitme dedi gidemedim devlet hastanesi de gitmek istemedim neden bu kadar duyguszsunuz sanırım bu duyguları bilmiyorsunuz da ondab

Ben de 1 yıldır korunmuyorum. 6 ay olmayınca doktora gittim bazı sorunlar çıktı ameliyat oldum şimdi de eşimde sıkıntılar çıktı. Yani bu zamanda yediğimiz içtiğimizden ötürü gerçekten hormon dengelerimiz şaşmış durumda. O nedenle doktora muhakkak gidin derim. Gerekirse imkanları zorlayın.

Eşinizle ilgili konuda ben de aynı durumdan muzdaribim maalesef. Ben her test gününde negatif görüp yıkılırken eşim maalesef pek oralı değil. Hayırlısı deyip geçiyor genelde. Belki normal olan onların yaptığı ama bu konuda insanın üzüntüsüne ortak olabilecek tek kişi eşiyken onda aynı duyguyu görememek çok üzücü oluyor. Sizi anlıyorum o nedenle. Belki de bütün erkekler böyle
Ya eşim gelip bana uzaktan cevap vermek yerine bana teselseli verse belki kafamda ki bu sıkıntılar gidicek

Back