- 3 Aralık 2024
- 537
- 103
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Kızlar oncelikle iyi geceler yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama olmadı lütfen bana daha çok erken diyenler yazmasın cunki çok moralim bozuluyor bunu duyunca tabikide Allah'tan herşeyin hayırlısı ne zaman adet olsam hemen ağlıyorum o gece bana zindan gibi feliyor eşim hicbir şekilde beni desteklemiyor hastaneye gidelim dedi geçen ay ama ben gitmek istemedim maddi açıdan imkanımız yok özel için devlet hastanesindeki doktorlar ilgenlmiyof neyse gel gelelim bugün adetime bir hafta kaldı test yaptım birşey çıkmadı erken gebelik testi somda eşim sordu test yaptın mı diye yaptım çıkmadı neyse kafama takmicam dedim sen her ay bunu yapıyorsun kafana takmicam diyorsun takıyorsun yarın Dr a gidiyoruz diye bana azar çaldı çocuk azarlar gibi ya çok moralim bozuk oturup agliyorjm afedersiniz kendi gotunu döndü yatıyor uyuyor ben kendi kendime iceroeniyorim ya diyorum beni al gezmeye götür canım çok sıkiliyor ama götürmüyor beni bir yerlere artık piskolojik olarak yıprandım gerçekten hiç iyi değilim kimseye derdimi anlatamadım hiç kimsem yok dertlescek eşim bile yaş arkasını döndü yattı çok üzgünüm iki burda arkadaşlık edindim burda dertlesiyorum