canım nasıl temiz kalbin var sen allah kalbindekini versin dedikten sonra iş başvurumun kabulü geldi :)ay güzellik iyiyim birinci kaliteye yakın bir embriyo koyuldu. inşallah tutunur diye bekliyorum işte. 2 tane de dondurulmuş var artık bu saatten sonrası rabbimin hikmetine kalmış.. teşekkür ederim sorduğun içinroxen2303
âmin hep hayırlısıyla gelsin güzellikler. rabbimin sonsuz kapısı var en hayırlıları açılsın. bende bi numara yok sen temiz kalplisin hiç tanımadığın birine destek oldun karşılığında güzellikler tık tık kapını çaldıcanım nasıl temiz kalbin var sen allah kalbindekini versin dedikten sonra iş başvurumun kabulü geldi :)
rabbim sanada istediğini versin :)
aradıklarında aklıma ilk sen geldin biliyormusunnâmin hep hayırlısıyla gelsin güzellikler. rabbimin sonsuz kapısı var en hayırlıları açılsın. bende bi numara yok sen temiz kalplisin hiç tanımadığın birine destek oldun karşılığında güzellikler tık tık kapını çaldı
aradıklarında aklıma ilk sen geldin biliyormusunn
aynı güzel haberi senden de alırız inşallah canımo zaman dilerim bu güzel haberlerin ilki olsun
bende diş fırçalama ve muz yemeyi denemeyi düşünüyorum. ikiside baskılıyor diye biliyorum. çok zor günler olcak evde dinlenmem gerekcek sigara yok vs haydi bismillah diyeyim bari
evet canım önceden engince idi adı ama aynı firma. hatta üründe sorunluydu. neyse geldi mi bari yerleştin mi? yine taşınmayı düşünüyordun gerçi. telefon işini hallet yaw olmuyo sensizCanım tahmin ettiğin gibi telefonum problem çıkardığı için giremedim aynı zamanda yogundum da.
biliyor musun enginev le sorun yaşadım. Yanlış hatirlamiyorsam sen demiştin o zaman bana onlar teslimatta sıkıntı çıkarıyor diye
bekliyorum da gün bitmek bilmiyor ya gündüz tv de hiçbişey olmuyor hep kitap okumak yoruyor. yarından sonra çıkcam artık bunaldımHayır çok mutlu günler olacak evde dinleneceksin heyecanla nasıl bir can dünyaya getireceğini merakla bekleyeceksin :)
evet canım önceden engince idi adı ama aynı firma. hatta üründe sorunluydu. neyse geldi mi bari yerleştin mi? yine taşınmayı düşünüyordun gerçi. telefon işini hallet yaw olmuyo sensiz
Aynen bende tv de bir şey bulamıyorum dvd tak ya aç sesini de iyice. Nasıl hasret kaldım film izlemeye anlatamam :)bekliyorum da gün bitmek bilmiyor ya gündüz tv de hiçbişey olmuyor hep kitap okumak yoruyor. yarından sonra çıkcam artık bunaldım
ay çok şükür tıkır tıkır gelir gerisi. huzurla otur evinde inşallah.Ya bak 2 ay oldu tasinali. Hala getirmediler bende artık sinirlendim iptal ettim parami geri istedim. Modokoya gittim başka bir mobilya aldım.
Dün akşam mobilyalarim geldi sansima aldığım yerin deposunda istediğim takımdan vardı ertesi gün teslim etmiş oldular. Ve ben koltuk takımını bekledim hali ve perde için. Bugün de gidip onları halledecegim. Evginev yüzünden bu kadar uzadı herşey. Yoksa evin işi çoktan biterdi.
Canım üst komşunun okul açıldı diye torunu gitti sanırım çok huzurluyum :)
biz evlendiğimiz dönem gece sabahlara kadar en az 2 film izlediğimiz için artık film falan izlemek istemiyorum. hatta eşim film izleyelim mi demeye korkuyor artıkAynen bende tv de bir şey bulamıyorum dvd tak ya aç sesini de iyice. Nasıl hasret kaldım film izlemeye anlatamam :)
biz evlendiğimiz dönem gece sabahlara kadar en az 2 film izlediğimiz için artık film falan izlemek istemiyorum. hatta eşim film izleyelim mi demeye korkuyor artıkbende bi yerden kalkıp öbür tarafa yatıyorum internette bişeyler araştırıyorum vs geçecek inşallah az kaldı diyip duruyorum kendime
afiyet olsun canım. benim bir öğünüm bile yok artık. sürekli ilaçlar var mideme dokunduğu için her ilaç öncesi birkaç lokma yiyorum. sigara içmek istedikçe kabak çekirdeği yiyorum. şimdilik kilo almadım muhtemelen metabolizmam bu manyak napıyo acaba şaşkınlığı yaşıyorTahilli ekmeğe Kaşarlı tost
bir bardak süt
kahvaltim