Benim testesteronum yuksek doktor dogum kontrol hapi verdi duser mi zamanla. Moralim bozuluyor surekli? Sevgimin olmamasini cok takmaya basladim.
Rahmimde birsey yok diye biliyorum. Kilom biraz varKilo durumun nasıl ? Pcos mu var ?sevgili olunca düşüyormuş dediler
Uzuluyorum yani artik birinin sevgilisini görünce falanSevgilinin olmamasını yeni mi çok takmaya başladın?
Sağlıklı beslenip , spor yap rainyy.P
Rahmimde birsey yok diye biliyorum. Kilom biraz var
ilaçlarini düzenli kullan düşer.Hoşlandıgın birileri yokmu seni beğenen?Benim testesteronum yuksek doktor dogum kontrol hapi verdi duser mi zamanla. Moralim bozuluyor surekli? Sevgimin olmamasini cok takmaya basladim.
Millete kem gözle mi bakıyorsun acaba kız. Karma etkiliyordur.Uzuluyorum yani artik birinin sevgilisini görünce falan
Evet hep kiskaniyorumMillete kem gözle mi bakıyorsun acaba kız. Karma etkiliyordur.
Yapamiyorum ki hormonlorla ne ilgisi var moral bozuklugu yapiyorE yap bir manita. Niya yapmıyorsun? Yeter ki erkek olsun da kapat gözünü yap bir sevgili nolacak. Kan değerlerin düşsün ayrılırsın
Canim depresyon yapmiyor muydu sendeBenim de yiksekti bir şey olmaz bisduru de sevgilim oldu vakti zamanında
Kan değerini söyledin sonra sevgiliyi söyledin? Ne alakası var?Yapamiyorum ki hormonlorla ne ilgisi var moral bozuklugu yapiyor
Kem gözlerini çek o zaman insanların üzerinden.Evet hep kiskaniyorum
Benim hoslandigim birileri var birini sevgilisi var digerine yazdim konuyu uzatmiyor istemiyor beniilaçlarini düzenli kullan düşer.Hoşlandıgın birileri yokmu seni beğenen?
O zor malesefKem gözlerini çek o zaman insanların üzerinden.
Hormonlardan mi bu kadar takiyorum diye soyledimKan değerini söyledin sonra sevgiliyi söyledin? Ne alakası var?