O zaman hayat boyu yalnız kalırsın.O zor malesef
Aynı anda kaç kişiden hoşlanıyon?Benim hoslandigim birileri var birini sevgilisi var digerine yazdim konuyu uzatmiyor istemiyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hayat boyu yalnız kalırsın.O zor malesef
Aynı anda kaç kişiden hoşlanıyon?Benim hoslandigim birileri var birini sevgilisi var digerine yazdim konuyu uzatmiyor istemiyor beni
IkiO zaman hayat boyu yalnız kalırsın.
Aynı anda kaç kişiden hoşlanıyon?
Sen bu gidişle nanay rainy.
Niye yaSen bu gidişle nanay rainy.
Killanma ve kaslanma oluyordu. Ama ben pcos luyum karbonhidratti kesince kilo verince normale donuyordum dk hapi da uzun bir sure kullandim sigara ictigim icin biraktim genel olarak da depresifimdir zatenCanim depresyon yapmiyor muydu sende
Hayir olmuyorCidden merak ediyorum hiç talibin felan olmuyor mu? Bekar, düzgün?
Neden sence?Hayir olmuyor
Bilmiyorum ki canim bende.Neden sence?
Neden hayatın sınırların içerisinde sadece sevgili koca erkek? görücü usulü biriyle görüşüp direkt evlen ne diyelim ki..Benim testesteronum yuksek doktor dogum kontrol hapi verdi duser mi zamanla. Moralim bozuluyor surekli? Sevgimin olmamasini cok takmaya basladim.
Cirkin degilim bencerainyy bi fotoğrafını at kız acayip merak ediyorum seni
Oo ne çirkin kızlar var elinde erkekleri oyuncak ediyor, rainyy senin kısmetin kapalı. Bağlamışlar gibi ben bu işlerden anlarım açayım :)Cirkin degilim bence
Ay bende anlamiyorum. Cidden baglamis olabilirler miOo ne çirkin kızlar var elinde erkekleri oyuncak ediyor, rainyy senin kısmetin kapalı. Bağlamışlar gibi ben bu işlerden anlarım açayım :)
Hayır psikolojik senin probleminHormonlardan mi bu kadar takiyorum diye soyledim
Bencede değilsin zaten de merak ediyorum . Çirkinlerin talibi çok olur zatenCirkin degilim bence
Düşer düşmesinede sevgili ne alaka? Her körün vardır bir alıcısı senide alır biri kafana takma bacımBenim testesteronum yuksek doktor dogum kontrol hapi verdi duser mi zamanla. Moralim bozuluyor surekli? Sevgimin olmamasini cok takmaya basladim.