Jinekoloji Ca 125 değeri cok yüksek çıkmış bu stresi yaşamış olanlar

İnsallah sizinki de bu sefer de iyi huylu çıkacak 🙏 Haklısınız, kötümser bir yanım var her zaman en kötüyü düşünürüm, ama bu durumda elimde değil maalesef. İnsallah dediğiniz gibi olur, hiçbirine gerek kalmaz ve ilaçla tedavi olabilirim. Son 1 gün kaldi ve günler geçmek bilmedi benim için. MR sonucum da saat 15.00 da çıkacakmış yani o saatte doktoru da bulamam malum yarın öğleden sonra tatil.

Çok çok amin. Allah size de bana da tüm şu an bu Ca 125 yüzünden korkan herkese acil şifalar versin inşallah 🙏 Korkularımızdan bizi kurtarsın refaha çıkalım 🌸
Hadi inşallah merakla bekliyorum bende sonucunuzu belkide doktordan önce iyi huylu olduğunu anlayabileceğiniz şeyler yazar raporda..iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲🏻

Cuma günü mr çektirdiyseniz belki çıkmıştır benim de 28 Ekim 15.00 demişlerdi ama e nabızda çıktı radyolojik görüntülerden bakabilirsiniz
Yaa ben de 18 Ekim cuma günü çektirmiştim ama hala sonuç yok 😔 Aslında herkes e nabızda yüklenir öncesinde diyordu benimki neden çıkmadı anlamadim her gün her saat bakiyorum ama yok 😔

Siz de mi 18 Ekim günü çekildiniz MR ı ve sizin hangi gün çıktı sonuç bilgi verebilir misiniz
Evet ben de 18 ekimde çekildim numune de ama raporda ben anlamadım hiçbir şey yazmamışlar kistle alakalı sanki kistin yokmuş gibi anlayamadım benim 25 Ekim Cuma yüklenmiş sanırım

Evet ben de 18 ekimde çekildim numune de ama raporda ben anlamadım hiçbir şey yazmamışlar kistle alakalı sanki kistin yokmuş gibi anlayamadım benim 25 Ekim Cuma yüklenmiş sanırım
Keşke benimki de yüklenseydi her gün bakiyorum bir de benim Ca-125 246 değerinde çıktığı için o kadar korkuyorum ki nasil bakacağım rapora bilmiyorum 😔 Hayırlı sonuç almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Sizin kistiniz patlamıştı değil mi? Belki de o yüzden bir şey yazmıyordur. Sonucunuz güzel olsun da gerisi önemli değil zaten 🙏

Keşke benimki de yüklenseydi her gün bakiyorum bir de benim Ca-125 246 değerinde çıktığı için o kadar korkuyorum ki nasil bakacağım rapora bilmiyorum 😔 Hayırlı sonuç almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Sizin kistiniz patlamıştı değil mi? Belki de o yüzden bir şey yazmıyordur. Sonucunuz güzel olsun da gerisi önemli değil zaten 🙏
Evet patlamış ya da çatlamış ne dediğini de inanın o an kafa bulanıklığıylamhatırşamıyorum doktorum korktuğumu görünce bazen çikolata kisti de yükseltebiliyor korkma falan dedi 😂 ya inanın ben aileme söylemedim bir stres yaşadım ilk duyduğum bir ağladım ama sonra dedim ki daha bilmiyorum iyi kötü bir sürü olasılık var tıp ilerledi yaşım genç önceden fark edilmiş olacak diye kendime telkin ettim çünkü kimseyle paylaşmadığımdan kendime kendim ilaç oldum siz de korkmayın inşallah temiz çıkar 💓

Merhabaa. Ben 25 yaşindayim. Geçen hafta herhangi bir şikayetim olmamasına rağmen kontrol amaçlı kadın doğuma gittiğimde 4.5 cm lik bir kistim olduğunu öğrendim. Doktorum iyi huyludur diye düşünüyordu ama yine de tahlillerine bakalim dedi. Ca 125 ve Ca 19 değerlerime bakildi. Ca 125: 245 ve Ca 19: 59 değerinde çıktı. Doktorum hemen Onkolojiye yönlendirdi. Oradaki doktorda baktı ve değerlerimin çok yüksek olduğunu söyledi. Mr istedi, 18 Ekim gününe Pelvik MR için randevu aldım. Ayrıca hemen Gastrolojiye randevu almami kolonoskopi ve endoskopi yaptirmami istedi. İnternette araştirdiğimda Ca 125 i yüksek çıkan kimseden bu kolonoskopi ya da endoskopi istenmemiş benden neden hemen bunlar istendi anlamadim. Ca değerlerim de çok yüksek çıktı geçen hafta Salı gününden beri hiç moralim kalmadi kanser miyim şüphesiyle yasiyorum çok kötüyüm. Daha önce özellikle Ca 125 i 200 lerde çıkan oldu mu ya da Ca 125 değeri yüksek olup kolonoskopi yaptıranlar oldu mu aramızda deneyimlerinizi paylasir misiniz, moralim çok bozuk. Cuma günü Mr’dan ne çıkacak diye de çok korkuyorum daha kolonoskopi, endoskopi diyor doktor hangisine üzüleceğimi korkacağimi sasirmis haldeyim
Merhaba mr sonucunuz cikti mi acaba

Mr sonucunuz çıktı mı merak ettim. Umarım herşey yolundadır 🙏
Mr sonucum çok şükür temiz çıktı 🙏 Hemorojik kistlerim varmis Ca 125 bu sebepten yükseliyormuş. Ayrıca doktorum beslenme düzeninden strese kadar her şey bu değeri yükseltebilir dedi. Bu kistler Regl döneminde genelde kendiliğinden atılır ama seninki atilmaz gibi duruyor dedi ultrasonda bakıp. Bu yüzden soğan kürü yap diyor doktorum. Reglime 2 gün kaldi reglim bitince soğan kürüne başlayacağım inşallah 🙏 Ca 125 testini de tekrarlayalım dedi ama haftaya özelde bir doktora daha görüneceğim orada testi yenilerim inşallah değerim düşer. Çok çok stresli bir insanim o mu bu kadar yükseltiyor acaba diye düşünüyorum 🥺 MR sonucuma göre sağ yumurtalığımda da kistler varmis. İnsallah hepsinden kurtulurum. 🙏
Ama Rabbime şükürler olsun 3 haftadır kötü huylu kist var diye ağliyorken simdi bu derdimden kurtuldum çok çok şükür 🌸🙏 İnşallah tüm bu şekilde sonuç bekleyen kim varsa iyi sonuçlar almak nasip olsun herkese 🙏🌸

Eklentiler

• IMG_1345.jpeg
    IMG_1345.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 29
Mr sonucum çok şükür temiz çıktı 🙏 Hemorojik kistlerim varmis Ca 125 bu sebepten yükseliyormuş. Ayrıca doktorum beslenme düzeninden strese kadar her şey bu değeri yükseltebilir dedi. Bu kistler Regl döneminde genelde kendiliğinden atılır ama seninki atilmaz gibi duruyor dedi ultrasonda bakıp. Bu yüzden soğan kürü yap diyor doktorum. Reglime 2 gün kaldi reglim bitince soğan kürüne başlayacağım inşallah 🙏 Ca 125 testini de tekrarlayalım dedi ama haftaya özelde bir doktora daha görüneceğim orada testi yenilerim inşallah değerim düşer. Çok çok stresli bir insanim o mu bu kadar yükseltiyor acaba diye düşünüyorum 🥺 MR sonucuma göre sağ yumurtalığımda da kistler varmis. İnsallah hepsinden kurtulurum. 🙏
Ama Rabbime şükürler olsun 3 haftadır kötü huylu kist var diye ağliyorken simdi bu derdimden kurtuldum çok çok şükür 🌸🙏 İnşallah tüm bu şekilde sonuç bekleyen kim varsa iyi sonuçlar almak nasip olsun herkese 🙏🌸
Kötü bişey çıkmamasına çok sevindim. 💃🏼
Bu boyutlarda soğan kürü çok iyi geliyor diye biliyorum. bende denedim tadı biraz kötü ama ilaç niyetine burnumu tıkayıp içtim.
Bunu da kafana takma ama benim kistim çoook büyük olduğu için etki etmedi 🤣

Stresle hep kendi kendimize yapıyoruz malesef sen yine de sakin kalmaya çalış olur mu? Olanlardan da bir an evvel kurtulursun inşallah 🙏

Yazdığınızı okuyunca derin bir oh çektim dünden beri sonucunuz için haber vermenizi bekliyodum kendim için iyi sonuç almış gibi mutlu oldum umarım benim sonuçlarım da sizin gibi iyi çıkar ama moralim yükseldi sizin adınıza çok sevindim benzer olaylar yaşamıştık sizinle darısı benimde başıma inşallah 🙏

Yazdığınızı okuyunca derin bir oh çektim dünden beri sonucunuz için haber vermenizi bekliyodum kendim için iyi sonuç almış gibi mutlu oldum umarım benim sonuçlarım da sizin gibi iyi çıkar ama moralim yükseldi sizin adınıza çok sevindim benzer olaylar yaşamıştık sizinle darısı benimde başıma inşallah 🙏
Çok tesekkür ederim 🙏🌸 Dualarım sizinle inanin kendim kadar sizinki de temiz çıksın istiyorum sıra sizden güzel haber almamızda inşallah 🙏🌸

Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon da bazen yükseltiyor o değeri.

Kötü bişey çıkmamasına çok sevindim. 💃🏼
Bu boyutlarda soğan kürü çok iyi geliyor diye biliyorum. bende denedim tadı biraz kötü ama ilaç niyetine burnumu tıkayıp içtim.
Bunu da kafana takma ama benim kistim çoook büyük olduğu için etki etmedi 🤣

Stresle hep kendi kendimize yapıyoruz malesef sen yine de sakin kalmaya çalış olur mu? Olanlardan da bir an evvel kurtulursun inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim 🥺🌸
Yaa ben kisti öğrendiğim zaman 1 hafta soğan suyu içmiştim ama hiç işe yaramamış belki az içtiğim içindir. Tadı bana kötü gelmedi beni rahatsız etmedi yani 🌸
Yaa inşallah benimkine etki eder. Salı günü başka bir doktora daha görüneceğim nasıl küçülür öğrenmem lazim 🥺
Artık daha dikkat etmeye çalişacağim inşallah her şeyin başı sağlık çünkü 🙏 Amiin çok teşekkür ederim , inşallah 🌸

Yaa insan ne kadar endişeleniyor değil mi,Drlar da tetkik falan isteyince ister istemez kanser miyim neden istiyor falan diyor onlar çıkana kadar da ölüyoz resmen yaa🤦🏻‍♀️
3 haftadır her gün ben kanserim diye ağladim, ne dışarıya çıktım ne sevdiklerimle görüştüm… süreç de uzadıkça uzadı. Doktorlar çok korkutuyor maalesef insanı. Neyse o günler geride kaldi şükür ki iyiymişim diyip düşünmemeye çalişiyorum artik 🙏

X