• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

benimeskiden aldığımakna lıght peynirden eser yok artık yağ oranı 9,5 yazıyo ama napimnerden bulayım yağsızını? eşim bile diyor bu tam yağlı peynir gibi yumuşacık hep bundan alalım :1:
nurom eger öyleyse tahsildaroglunun peyniride güzel nurom yag oranı ona göre daha iyi % 6.

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar
bugun neyazikki artidayim haftasonu yaptigim kacamaktan olabilirmi bilmiyorum ama kilom 55,5 geldi bugun bu kadar fark dusunmuyodum ama daha cok hirslandim bu son kilolar onlar istesede istemeselerde gidecekler hic sanslari yok:66:
aebencim paylasimlarin icinde tesekkurler canim kabak corbasini oglene pisiricem:71:
bugunki menum
sabah 3 dilim ekmek,evde hazirladigim kahvaltilik(domates ve kozlenmis biber) peynir ve 7 tane zeytin
capuccino
ara yesil cay ve suuuuuuuuuuuu
oglen kabak corbasi ve zeytinyagli barbunya ayran
ara 1 elma
aksam tavuk izgara ve salata

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum :16:

gunaydin arkadaslar
bugun neyazikki artidayim haftasonu yaptigim kacamaktan olabilirmi bilmiyorum ama kilom 55,5 geldi bugun bu kadar fark dusunmuyodum ama daha cok hirslandim bu son kilolar onlar istesede istemeselerde gidecekler hic sanslari yok:66:
aebencim paylasimlarin icinde tesekkurler canim kabak corbasini oglene pisiricem:71:
bugunki menum
sabah 3 dilim ekmek,evde hazirladigim kahvaltilik(domates ve kozlenmis biber) peynir ve 7 tane zeytin
capuccino
ara yesil cay ve suuuuuuuuuuuu
oglen kabak corbasi ve zeytinyagli barbunya ayran
ara 1 elma
aksam tavuk izgara ve salata

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum :16:
ne kaçamagı yapmıştınki çamlıcam ....:20:.
son kilolar evet zorluyor ...az kaçamak yapıncada hemen artıya geçiriyor .ne yapsın vucud ver ver nereye kadar diyor ..:9:,.
bende yemek yapmaya kalkayım .
aslında dişardada işim var hava burda iyce sogumadan çıksam diyorum ..:82:...

aebencim ve kızlar günaydın hepinize kilo bildirim yapıcam ama listede adım yok sanırım yazıcağını söylemiştin geçen hafta geç bildirdim bugün tam olarak 63kg mı gördüm başlangıç 64.100gr dı biraz yavaş gidiyor belki ama acelem yok amacım giden kilolarımın geri gelmemesi arkadaşlarım akapuntur yaptırdı 1 haftada 1.5 kilo vrdi ve uzman bunun sadece yağdan gittiğini söylemiş ama mümkün değil ben inanmıyorum buna 1 haftada 1.5 kilo yağ çünkü 1 kilo kas ceviz kadar ise 1 kilo yağ portakal kadar diye biliyorum

günaydın .:119:
hayırı cumalar.......:119:

günaydin kizlar kilomu söylüyüm hemen 69,700.yani 100 gram gitmis.bunada sükür cünkü bu hafta 2 sefer kacamak yaptim.simit yedim veeeeee bir gunde sirf disardaydim cokkkkk cizzzzzzzzzzzzz seyler yedim yani kesin 1 kilo arti cikarim diye bekliyordum.bu 100 grama ne kadar sevindim anlatamam.kilo verenleri kutluyorum,su sayfalari bir okuyum ve geliyim byyeeeee:10::10::10:

aebeniimmm çevremde öle birini şu an göremyorumm ama annemlerede sormak laızm tabii...

nurom eger öyleyse tahsildaroglunun peyniride güzel nurom yag oranı ona göre daha iyi % 6.

bi bakayım onada aebencim bulabilirsem ondan alırım
bu arada tarifi bulamadım
çamlıcanın armut tatlısı tarifini de aldım :1: monti ansiklobedisi hazırlıyom:1:

aebencim ve kızlar günaydın hepinize kilo bildirim yapıcam ama listede adım yok sanırım yazıcağını söylemiştin geçen hafta geç bildirdim bugün tam olarak 63kg mı gördüm başlangıç 64.100gr dı biraz yavaş gidiyor belki ama acelem yok amacım giden kilolarımın geri gelmemesi arkadaşlarım akapuntur yaptırdı 1 haftada 1.5 kilo vrdi ve uzman bunun sadece yağdan gittiğini söylemiş ama mümkün değil ben inanmıyorum buna 1 haftada 1.5 kilo yağ çünkü 1 kilo kas ceviz kadar ise 1 kilo yağ portakal kadar diye biliyorum
kalimeracım başlangıç kilonu not almışım zaten ....
kilovermen yavaş deyil bence gayatde güzel bizler haftada 500gr mı güzel sayıyoruz.. olması gerende bu bence ....
.listeler haftada 1 kere yapılıyor .eksikleri sonraki hafta ekliyorum ..malum mesajlarda edit yok

arkadaşının haftada okadar kilo vermesi mümkünmü yagdan bilemiyorum eger hiç diyet yapmadı ve bu hafta çok sporda eklediyse mümkün olabilir ...tabi yag oranıda önemli her kişin yag oranı kilosu aynı olsa bile farklıdır .....
70 kilo olup yagı 30 kilo olanda vardır 70 kilo olup yagı 20 kilo olanda ....
.
günaydin kizlar kilomu söylüyüm hemen 69,700.yani 100 gram gitmis.bunada sükür cünkü bu hafta 2 sefer kacamak yaptim.simit yedim veeeeee bir gunde sirf disardaydim cokkkkk cizzzzzzzzzzzzz seyler yedim yani kesin 1 kilo arti cikarim diye bekliyordum.bu 100 grama ne kadar sevindim anlatamam.kilo verenleri kutluyorum,su sayfalari bir okuyum ve geliyim byyeeeee:10::10::10:
yanlızım o kaçamaklara birde kilo vermişin he bencede sevin ..:9:
aebeniimmm çevremde öle birini şu an göremyorumm ama annemlerede sormak laızm tabii...
bence vardır mimüm bi araştır yardıma ihtiyacı olan okadar çokki ..
eger bulamassan haberim olsun .
sürekli takip etitgim bi kaç aile var ...giysilerin olmaz sanırım ama yiyecek olabilir .
aebenim hafta sonu herseyden birazcik kacirmistim ya:50:
ama bu kilolar gidene kadar kacamak yok artik:34:
:61:

kızzzzzzzzzzzzzz daha sana lazım gebertme sakın :33::33: iyi akşamlar kızlar

yok gebertmedim bugün mutluyum bennn :66:

ben ggeldimm ve sırılsıklamım :30::30::30::30:

vışşş kıyamam sanaa beennnnn :29:

günaydın .:119:
hayırı cumalar.......:119:

tekrar tünaydın ve hayırlı cumalar

eet aebeniimm 7 li rakamları gördfüüümm şimdi hedef 75 i görmekk yılbaşına kadar imakansız ama:S:S

birdee ablammm benim adağım vardı 7 li rakamları görünce ihtiyacı olan birine yardım edecektim eğer çevrenizde var ise böyle biri benimle iletişime geçinnn yiyecek giyecek elimden geldği kadar yaardım edeceğim...

aklınızda olsun kızlarrrr.

seni burdan da tebrik ediyorum mirayım

ayrıcaaaaa
kıs sen yardıma muhtaç hale geldin o girip çıkamadığın depo yüzünden :1:

sen bana yolla yardımı ben senin yerine giyinirim depodan :9:

KIZLAAAARRR
Ben bu hafta fazla veremedim malesef ama üzülmüyorum
nedeni ise
kocişim beni çok mutlu etttiiiiiiiiiiiiii biliyorsunuz oda monti yapıyor ve acaip kilo verdi

benim kilom ;
Geçen hafta ; 60.000
Bu Hafta ; 59.700
Giden ; 0,300

Kocişime Gelinceeeeeee;

Geçen Hafta başlangıç Kilosu ;112.000 gr.
Bu hafta issseeeeeeeee ; 108.100 gr.
Gideeennn ; 3.900 gr.

kocişim eğer takımda olsa idi kesin birinci olurdu takımıda birinci yapardııııı

kızlar artık cvp paneli olmayacakmı yahu...?bu ne biçim yapılandırma olmuş..yapılanmış hali buysa bıraksalardı eski haline siteyi yahu...ne güzeldi...:13::19::19::19:
kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar...en çokta safinazın eşini...erkeklerin vücudu bize göre çok daha elverişli kilo vermeye..çünki onların vücudundan bizimkisi kadar yağ dokusu yok malesef :47::47:
bizim popo,meme,karın,kalça bacak her bir yerimiz yap dokusu ile kaplıyken aynı bölgeler onların kas ile çevrili...(gıcık şeyler):63::63::63:
o sebeplede biz kilo verince karın,üst kollar,popo ve meme dokusundaki yağlar yer çekimine karşı koyamayıp sarkma yapıyor.deli gibi spor yaparak azıcık sıkılaştırabiliyoruz..yoksa pörsümüş balon gibi olmak kaçınılmaz oluyor.onlar iki kilo verse acaip fit görünüyorlar...yağ dokuları bize göre %40 civarı az olduğundan...
ama ne yapalım ,Allah böyle yaratmış.biz elimizden geleni yapalımda....veririz bi şekilde....:65:

Son düzenleme:
slm kızlar bu hafta bana kal geldi galiba 69 da kaldım ya neden çok üzgünüm hatta bu incelmeler gözle görülüyodu belim inceldi.offff offff ya

gamzem bu beslenmede tecrübelisin . biraz zaman ver demiycem biliyorsun zaten durumları ...
bizlerin durumları biradaha farkli işte..:59:. çok zor veriyoruz bazan bende isyan etmiyor deyilim ama işte ne yaparsın geç olsun güç olmasın saglık olsun diyorum ...:70:

iyi hafta sonları aysun . kilonu pazartesi bildir haftaya aklarım ....
bundaN SONRA SEN PERŞEMBEDEN TARTIL EN İYİSİ ....

AFİYET OLSUN NUROM MENÜN GÜZEL ..
SEBZE TAKILMIŞIN . BUGÜN BİRAZDA PROTEİN TAKILIRSIN ARTIK .:61:

aynen aeben ya hem hipotriod hem insulın direncibir de pko eklenınce benımde isyan edesim var :50::52:
tabi bunun arkasına saklanmak istemiyorum ama bu hafta neden artı cıktım anlamısta değilim birde bu hafta makarna yemiştim tabi kepekli spagetti acaba ondan mı bilmiyorumyoksa belirgin bir kacamagımda olmadı neyse inşallah haftaya tekrar 7 li rakamları gorebilirim tek korkum pazar gunu tabi:9:

banum yapılış şeklindendir bazan ser oluyor bazan yumuşak ....
geçenlere tahsildear oglunun layttını aldım degişiklik olsun diye sizeler balki pek uymaz % 6 yaglı ...
biraz tuzlu ama tadı güzel geldi bana degşilik olsun dedim .

ne güzel tarifler var bakın montiye uygun hemde çorba sevenler ....
alıntıdır ....

YULAFLI DOMATES ÇORBASI
seffaf.gif

yulafli_domates_corbasi.jpg
Malzemeler
4 su bardağı su
3 adet domates
2 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1 çorba kaşığı kuru feslegen
2 çorba kaşığı sıvıyağ

YULAFLI DOMATES ÇORBASI TARİFİ
Domatesi rendeleyin. Yulaf ezmesi ve yağla tencereye alın. Yavaş yavaş karıştırarak pişirin. Üstüne suyu ekleyip, kaynatın.
Tencereyi ocaktan almadan önce kuru fesleğeni serpin.

tarifte cok guzelmiş ben cok severim domates corbasını denıycem mutalaka birde aeben yulafla kahvaltı yaparken kac kasık yulaf koyuyorsun kasene bende alıp denemek istiyorum da:56:

niye kimse bişey yazmıyor yahu...aşağıda bir sürü kişi var görünüyor oysa...meyve gelmemişmi bu gün ?? birde ketum abladan 2 haftadır tık yok,nerelerde acaba??

ilkesu bazen oluyor böyle takılmalar.vücut korumaya alıyor kendini ama incelmen devam eder...haftaya fazlaca verirsin dengelenir cnm..sıkma tatlı canını...her hafta versen zaten bir iki ayda verecek kilo kalmaz.birde ideal kiloya yaklaştıkça vermen azalacak bunu unutma..sabırla devam et,mecbur gidecek kilocuklar....:71::66:

kızlar birde dün bir arkadaşımız yazmıştı.yalnış kalmadıysa aklımda.ıspanaklı tavuk köftesi diye.menü verirken...oğluma ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.yazan arkadaş tarif ederse sevinirim.ben sadece tavuk köftesini biliyorum ama ıspanaklısı nasıl olur acaba tad bakımından?? birde bildiğimiz şekli ile yaparken içine ıspanak mı doğrıycaz sadece??bile el atarsa sevinirim...

safişim çıkamadıım depo yüzünden maaşım kadar borcum var şirkete :) ama adak adamıştım hatırlarsanız.. asıl 70 oluncaki adağım çok büyük:) yani böle şelerle ölçülmez ama kendimi daha çok motive ediyorum böylece

kızlar birde dün bir arkadaşımız yazmıştı.yalnış kalmadıysa aklımda.ıspanaklı tavuk köftesi diye.menü verirken...oğluma ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.yazan arkadaş tarif ederse sevinirim.ben sadece tavuk köftesini biliyorum ama ıspanaklısı nasıl olur acaba tad bakımından?? birde bildiğimiz şekli ile yaparken içine ıspanak mı doğrıycaz sadece??bile el atarsa sevinirim...

bende ogluma yapıyorum tavuk koftesini bazen ıspanak bazen havuc falan koyuyorum
5 yada 6 yaprak ıspanagı saplarıyla beraber yıkayıp az suda biraz haslıyorum cok fazla değil 4 5 dk kadar acı tadı gitsin diye direk koyunca hem sert kalıyor hemde buruk tadı geliyor agıza ıspanagı suzup elimlede sıkıyorum iyice mınık mınık dograyıp koftey beraber yoguruyorum ben fırında yapıyorum sekil verip hafif az yagda cevirip koyuyorum tepsiye hatta ustunede hemen 1 patatesi haslayıp ezip tereyag kasar koyup pure yapıyorum ve koftelerin ustune 1 kasık koyup veriyorum fırına

ıspanak faydalı oldugu için corbasınıda yaparım cok sık

site çok berbatt yaaa öncelikle onu söleyimmm

ilkecimm cnm ya bend eöleyi hafta içi 68.5 gödüm ama bugün 69 u görüdm yine ben anlam veremiyorumm bu işe

zilimmm valla çocukalr olunc ainsan şaşırıyor artık degilmi
bend eyapayım tavuk köfteisni eskidne çok yaprdıım uzun süredir yapmadım

kızlar şimdi keçioynuzu cısss mı oldu ben dün iki tane yeidm ama? vee 2 günür wc ye çıkamrıyordum bugün çıktımm umarım cısss degildirr kesinleşmemiştir yni

Back
X