günaydınn menümü yazayımm
kahvaltı
2 dlm ekmek
zytin, peynir
öglen
15-20 fındık
10 a yakın badem:18::18:
yogurt
ara
1 portakal
akşam
taze fasulye biraz tavuk salata ygourt..
günaydın bende tartılcam yarın sabah . ama kilo verememişsem biliyorumki bu benim
irademi ve motivasyonumu bozacak çünkü emek verince insan tartıda görmek istiyor - rakamları
ben göremeyince hemen motivasyonum bozluyor malesef
,
yani acıyorum kenime inanın bukaar özenli ugraş ve menü sonucu kilo verememk çok kötü
banum neden kilo veremedigini düşünüyorsun , beynini bu yönde etkileme . bu gerçekden çok önemli kilo verecegine ve verdigine inanmalısın
ayrıca cuma sabahıdeyilde cumartesi tartıl bence evde ol ve şiligin gidince tartıl
günaydın.
nazlım afiyet olsun canım..
yav aslında öncelerinide bildigimden görümcenin hareketine şaşmadım niyeyse
günaydın ablacığım . sağol . ya ne bilim abla yemeğin hepsini bitireceklerini bayada vardı aslında . eşim sabah söyleseydin ya ayırırdık dedi. bende nerden bileyim baya vardı biteceğini düşünmedim dedim
nazz görümcen sendemi kalıyor ? çok sinir bri harekett
günaydın ablacığım . sağol . ya ne bilim abla yemeğin hepsini bitireceklerini bayada vardı aslında . eşim sabah söyleseydin ya ayırırdık dedi. bende nerden bileyim baya vardı biteceğini düşünmedim dedim
nazlım olsun bakalım fazla takılma öyle şeylere. .....eşinede dillendirme öyle şeyleri, kardeşimin yedigini ço görmüş demesede düşünür .eksi sana yazılır. Sonoçda aradabir geliyor boş ver takılma
degişik insnalar var işte nazlım , oldugu gibi kabullenmek zorund akalıyoruzz..
yani ben hala olsam yakın olsam sürekli giderdim heraldee yaa özler insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?