Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın bende tartılcam yarın sabah . ama kilo verememişsem biliyorumki bu benim
irademi ve motivasyonumu bozacak çünkü emek verince insan tartıda görmek istiyor - rakamları
ben göremeyince hemen motivasyonum bozluyor malesef
,
yani acıyorum kenime inanın bukaar özenli ugraş ve menü sonucu kilo verememk çok kötü

günaydınn menümü yazayımm

kahvaltı
2 dlm ekmek
zytin, peynir

öglen
15-20 fındık
10 a yakın badem:18::18:
yogurt

ara
1 portakal

akşam
taze fasulye biraz tavuk salata ygourt..

afiyet olsun banum ...
öylen ögün yerine kuru yemişi kulandıgın için miktar abartılı deyil canım afiyet olsun tekrar

banum neden kilo veremedigini düşünüyorsun , beynini bu yönde etkileme . bu gerçekden çok önemli kilo verecegine ve verdigine inanmalısın

ayrıca cuma sabahıdeyilde cumartesi tartıl bence evde ol ve şiligin gidince tartıl

hım olabilir aslındaa cumartesii..
öyle hissediyorum abla ama belli olmaz tabi,

günaydın.

nazlım afiyet olsun canım..
yav aslında öncelerinide bildigimden görümcenin hareketine şaşmadım niyeyse

günaydın ablacığım . sağol . ya ne bilim abla yemeğin hepsini bitireceklerini bayada vardı aslında . eşim sabah söyleseydin ya ayırırdık dedi. bende nerden bileyim baya vardı biteceğini düşünmedim dedim

nazz görümcen sendemi kalıyor ? çok sinir bri harekett

nazz görümcen sendemi kalıyor ? çok sinir bri harekett

yok canım bende kalmıyor 2 ayda bir yiğenini görmeye geliyor . çocuk onunla ilgilenmeyince pas vermeyincede bozuluyor salak . çocuğumun kakasından bile tiksiniyor kaka yapmışsa kucağına bile almıyor kokar o şimdi diye

nazlım olsun bakalım fazla takılma öyle şeylere. .....eşinede dillendirme öyle şeyleri, kardeşimin yedigini ço görmüş demesede düşünür .eksi sana yazılır . sonoçda aradabir geliyor boş ver takılma

yok ablacığım zaten bişey dmedim eşime sabah yanımdaydı dolabı açtım aaa yemek kalmamış dedim eşimde keşke söyleseydin ayırırırdık sana dedi bende neyse bişey olmaz yumurta yerim bugün dedim yani şikayet etmedim hiç eşime artık bişey olduğunda eşimle paylaşmıyorum bu tür şeyleri ağzımızın tadını bozmaya gerek yok . Benim için hiç sorun değil isterse hiç gelmesin ama insan yiğenini özlemezmi bide yakında oturuyor sayılır uzakta olsa anlarım ama kendi bilir

degişik insnalar var işte nazlım , oldugu gibi kabullenmek zorund akalıyoruzz..
yani ben hala olsam yakın olsam sürekli giderdim heraldee yaa özler insan

degişik insnalar var işte nazlım , oldugu gibi kabullenmek zorund akalıyoruzz..
yani ben hala olsam yakın olsam sürekli giderdim heraldee yaa özler insan

öyle canım yapacak bişey yok onuda öyle kabullencem artık . ya benim kız kardeşlerim 1 gün görmeseler çıldırıyorlar arıyorlar sürekli . çoğunlukla iş çıkışlarında gelip görüp öyle gidiyorlar evlerine

benim görümcemde çıldırırdı çocuklara , sürekli gelirid buraya kendi istanbulda telde filan sorrardı
kendi çocugu olduktan sonra yılda bir sorrarr

off yaaa içimden yemek geiyorr sürkeli ne dldu yine bana
keşke bende tartıyı önemsemeyip incelmeyle motive olsma şimndi tartılıpta vermedigmi görünce çok siirlecme biliyorum.
iki saahtır çıkıyorum tartıya ama hiç iç açıcı dgeil sonuç şiş diye geçiştiiryorum ama yine gitmeid kilom

slm arkadaşlar aebencim iyiyim çok tşkler sizi takip ediyorum canım ama bakıp çıkıyorum giriş yapmak zor geliyor bu sene herşeye ucucuna yetişebiliyorum inan diyette yapmıyorum ilgilenip sorduğun merak ettiğin için çok teşekkürler Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin

İyi aksamlar .

SULAK'cim hos geldin .
Canim estafirullah o senin guzel bakisindanda ondan .
Bir merhaba yaz arada . Arayi bukadar uzatma :).

Banusum cokmu stres yapiyorsun ?
Beklentiyi biraksan 1,2 hafta ?
Biliyorum zor ama surekli kendini kasip kilo vermeyi beklemek acaba ters etkiliyor olmasin . Malum dusunce gucu diye biside var .

Benim hala burnum cayir cayir yaniyor nasil bir nezleymis yahu :)
Ama yine evde durmadim yahu :)) bi. Arkadasa bassagligina gitmem gerekiyordu.

slmlar herkese..
banum geçen yıla kadar şu avatar resmimi ne denilen şey varya oraya koymuştumya resmimi..ama kk ne zaman kendini yenilemeye gitti onuda yapamaz oldum.albüm yapmak istedim onuda beceremedim.ben ciddi anlamda teknolojik özürlüyüm.valla... laptoptan okulla ilgili belli başlı bir kaç işimi görüp birde buraya bakıp çıkıyorum..

sarı saçlı halimdi hatta burata koyduklarım.artık saçımın doğal haline bıraktım 1,5 yıldır boyamıyorum.orjinal rengi çok açık kumralla bal köpüğü sarı karışımı bişey...

nazlı görümcen kendini senin evinde fazla rahat hissediyor sanırım.bendede vardı öyle görümce..aylarca yanımda kaldı okul bahanesiyle..evlendi gitti ,ne aradı sordu..yeğeninide daha 1 tek kere telde arayıp konuşmuşluğu yok..hala vaaar ,hala var....

aebenim walla senden çok iyi bir kayınvalide olacak ablam..senin küçük kızında yokki talip olalım..

çok geçmiş olsun bu arada..nasıl pis bir nezleyse tüm çocuklar hasta okulda..sınıfta hapşırmalardan ders yapamaz oldum..birde bizim çocuklardan bazıları burnunu silmeyi falan düşünemiyor.elimde kağıt havlu rulosu birinin ağzını diğerinin burnunu sildim durdum tüm hafta...

cumartesi günü bana misafir gelecek,menü belirlemeye çalışıyorum..:44: kadında pazar gelirim ancak demiş arkadaşa,bu hafta gene bana bakacak tüm evin işi..cumartesi misfir gelecek diye zaten köşe bucak temizliycem artık haftaya gelir kadın....

günaydınlar . ve hayırlı cumalar kilo bildiriminide yapayım

geçen hafta : 73,5 kg
bu hafta : 72,5 kg
giden : 1 kg

günaydınnnnn

aben ablam kio konusund abeklentiye girmemek mümkün deil , çünkü aldıgım kilollar çok yeni
ve bunca emege ragmen gitmemesi çok kötü hani 4-5 hafta veririm duraklar o normla ama 1 aydada verdigim kilo çok az
çok abartıp takıntıda yapmıyorumm ciddenn, çünkü kiloyu düşünmeye fırsat kalmıyor..
çevremde herkes benden çok yiyip takırr takırda kilo veriiyor yani kim olsa canı sıkılır bu duruma diye düşünüyorumm

zilimmmmm
en azındna bir yarımcı alma fikrine ikna oldunn bir hafta daha yapsam bişiycik olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…