- Konu Sahibi inciboncuk
-
bende araştırdım ama çok fazla oyun yok yani bulamadım siz nasıl buldunuz arkadaşlar banada yardımcı olur musnuz...neler yani nerede yazıyor kitabınımı aldınız...............
verdiğiniz linkleri inceliyorum çok güzrel ve eğitici şeyler var kayınvalidemle kolları sıvadık kumaş toplamaya başladık yarın geometrik şekillerle farklı dokudaki kumaşlardan kitap yapmayı düşünüyoruz ilk olarak. uras kitaplarına dokunmayı yemeyi çok seviyor. umarım becerebiliriz.yapıştırmak için kulllanacağım yapıştırıcının bebeğe zararlı olmayanları varmış arkadaşımda görmüştüm bugün burda arayacağım umarım bulabilirim.
birde bebeklerin makas kullanması çok öenmliymiş el becerilerini geliştirme açısından. bebek makasları var çok güzel henüz bizimki küçük ama yeğenime aldım. tavsiye ederim büyük bebeklere.
Birde annem Çınar'ın eline kağıt veriyor ve birlikte şarkılar eşliğinde deli gibi kağıt yırtıyorlar. Hep stres atıyorlarmış hemde parmak kasları gelişiyormuş. Ben annemin yalancısıyım
xenocum bunu derınle denıycem anne ogul bızde streslıyız belkı bızdede ıse yarar.sımdıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?