- Konu Sahibi inciboncuk
-
kızıma eğitim halısı aldım yeni çok sevdi laptoplar gibi ama k harfinde mesela köpek diyor ve havlama sesi var çok güzel
birde ahşap takma parçalı tren almıştım ondan sıkıldık bile ama baya oynadık
güle güle kullanın canım eğitim halısı özellike çok hoşuma gitti bide bebek laptopları var onlarda çok güzel ama biraz pahalı:
aynısının bizdede laptopu var babsı almış nt mağazalarından 10 tl ye halıyı yeni aldık 22 tl birlik oyuncak ürünü
marlyn ben o siteden çokça oyuncak aldım, sorun yaşamadım hiç
kredi kartıylaladım üstelik 9 taksit yapıyorlar, için rahat alabilirsin
kızın çok küçük ama bunlarla 1 yaşına doğru oynayabilir ancak
sen şimdi dokunma duyusuyla ilgili çalışabilirsin
değişik dokulu kumaşlardan minicik yastıklar dik onlarla oynasın
çınkıraklar al sallayıp ses çıkarmayı keşfetsin yeter şimdilik
füsfüsün dediği gibi eline değişik desen ve renkte ve değişik dokuda kumaşlar verebilirsin, açık havada özellikle sabahları gezdirebilirsin,balkona ya da cam kenarına sırtına hafif destek yparak yatırıp etrafını seyretmesini sağlayabilirsin , bu arada ona kitap okuyabilirsin, bol bol sarılabilirsin , tüm bunlar da birer aktivitedir sonuçta
selam canım bu nt istanbuldamı acaba çok uygunmuş fiyatlara bende şimdi yelken oyuncak sitesini inceledim çok güzel zeka geliştirici ahşap oyuncaklar var plastik legoların ahşap şeklinde olanları bu siteden alışveriş yaptınmı hiç güvenlimi acaba bide benim kızım daha 4 aylık legolar gibi oyuncaklara ne zaman başlamalıyız
evet canım nt istanbulda bir kırtasiye mağazası diyebiliriz internet siteside var sana yakın şubesine internetten bakabilirsin
legolara 1 yaşında başlayabilirsin dah erken arkadaşların dedikleri doğru dokunma duyusu ve ses çıkaran çıngırak yumuşak kitapklar olabilir şimdi oynayacakları
siteyi bende yeni farkettim sağolsun füşfüş süper valla
bende almayı düşündüğüm oyuncaklar resmen 4de biri fiyatına inanamadım
kızımı nihayet darıca hayvanat bahçesine götürdüm çok sevdi hayvanları özellikle duş yapan ayıları ve aslanlara bayıldı birde sürüngenler bölülüne bayıldı nasıl koştu oradan oraya anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?