- Konu Sahibi inciboncuk
-
evin her odasında salonda, mutfakta,banyoda onlara özel bölgeler hazırlayın(örneğin salonun bir köşesine yumuşak bir yer yatağı koyun , yatağın yanına kendini inceleyebileceği kırılmaz bir ayna asın tutunup kalkabileceği güvenli bir yükselti koyun duvarlara renkli resimler yapıştırın
incikboncuk teşekkürler önerilerin için.
Uras oyuncaklarıyla hala oynuyor belki henüz koşamadığındandır bilemiyorum.bizde de her odada ona ait bir oyun köşesi var. yatak odasında komidinlerin üstü, salonda sehpalar, mutfakta aktivite masası koltuğu ve sehpası vestiyer altı vs vs.hergün oralardaki oyuncaklarını geceden değiştiriyorum bakıcımızda ogün neler oynayacaklarını anlıyor.balkondada havuzu ve topları var.kendi belirliyormuş neyi oynayacaklarını.
görmediği hayvanları tanımıyor kartlardaki. mesela tavşanı her gösterdiğimde havuçççç diye bağırıyor ama tavşanı tanımıyor.bakıcımızda daha erken olduğunu benim acele attiğimi düşünüyor ama bazı şeyleri çabuk kapıp bizi şaırtınca sanırım seviniyor.mesela geçen gün bakıcısına topunu gösteriyormuş arabaaaaaaa diye abla ısrarla o araba değil top diyormuş kızmış bizimki. sonra o uyurken toplarını toplarken bi baktım dedi topun üstünde minnacık araba resmi var çok üzülmüş((
ama en komiği bişeyleri öğretmeye çalışırken kafamıza atmaya başlıyor pis pis de gülüyor gidin toplayın diye:))))
bunlar neyin kataloğundan cnm
ilk resimdeki çekiçle vurma oyuncağından ikea da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?