- Konu Sahibi inciboncuk
-
çok güzel kartlarınız güle güle öğrenin.
bizdede daha basiti var. 1 yaş öncesi çizim önerilmediğinden sadece hayvan ve meyve resimli olan yapbozlradan almıştık. taka çıkara bozduk bile ama öğendik hepsini. 10 ar tane vardı. bende aynı serinin devamını alacağım.ama seninkiler çok ucuz. ben tanesini o kadara almıştım. birde dokun hisset serisi var sipariş ettim beğenirsem onuda seri olarak alacağım.
çok güzel kartlarınız güle güle öğrenin.
bizdede daha basiti var. 1 yaş öncesi çizim önerilmediğinden sadece hayvan ve meyve resimli olan yapbozlradan almıştık. taka çıkara bozduk bile ama öğendik hepsini. 10 ar tane vardı. bende aynı serinin devamını alacağım.ama seninkiler çok ucuz. ben tanesini o kadara almıştım. birde dokun hisset serisi var sipariş ettim beğenirsem onuda seri olarak alacağım.
hoşgeldin canım aramıza
tam zamanında katıldın aramıza
11 aydan sonra gerçekten çok hızlı öğrenmeye ve uygulamaya başlıyorlar
yavaş yavaş başla sen de şaşıracaksın oğlunun kapasitesine tabi ki yapabilir
kızıma ahşap puzle almıştım 3+ yazıyordu ama uygun fiyata görünce alayım demiştim dolapta duruyordu birgün çıkardım biraz oynadık sonra 1 hafta içinde hepsini hemen takmaya başladı çoık şaşırdım resmini ekliyorum ama bizimkinde sadece rakamlar var alttaki semboller yok
şule kitap benim de listemde
elimdekiler bitince hemen alacağım
ama adı çok iddialı değil mi sizce de, konusunu bilmesem almazdım
sonuçta amacımız harika çocuk yetiştirmek değil kendinin etrafıın farkında mutlu çocuklar yetiştirmek, başka bir isim bulsalarmış keşke bu biraz populist olmuş:))
şule kitap benim de listemde
elimdekiler bitince hemen alacağım
ama adı çok iddialı değil mi sizce de, konusunu bilmesem almazdım
sonuçta amacımız harika çocuk yetiştirmek değil kendinin etrafıın farkında mutlu çocuklar yetiştirmek, başka bir isim bulsalarmış keşke bu biraz populist olmuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?