• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monotonluk

Damladamla6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
79
43
3
34
Selam herkese. Arkadaslar ilk defa konu aciyorum ve yeni kayit oldum. Sizin her gününüz nasil geciyor? Yani yasadiginizi hissediyor musunuz gününüzü dolu dolu? Ben kendimi hic iyi hissetmiyorum. 30 yasindayim isime gecici bir süre ara verdim. Sabah kalkiyorum ayni seyler kahvaltiydi ögleydi cocuktu uykusuydu derken bir bakiyorum cocuk uyumus ben de bir cay iceyim diyorum derken kendimi bir kaptiriyorum gece olmus 12. Aslinda hayata bakis acim bu degil ama hergün ayni seyleri yaparak da degismesini bekleyemem. Icimde hic de bir istek yok yeni bir adim atmak icin. Siz nasilsiniz ne hissediyorsunuz gününüz verimli mi memnun musunuz hayat tarzinizdan merak ediyorum sizleri de..

Kendi ilgi alanınıza göre bir şeylerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.
Sevdiğiniz türde kitap okumak , evde internetten izleyeceğiniz spor hareketlerini yapmak pilates gibi, çok güzel yabanci diziler var onlara başlayabilirsiniz .

Tesekkür ederim cevap icin ama her dönem birini denedim dizi bitirdim kitaplar okudum ama bi saatten sonra tekrar döndüm monotonluguma sürekliligini saglayamadim bir türlü

Boş vaktiniz de kitap okuyabilirsiniz. Örgü örebilirsiniz,resim yapabilirsiniz (karakalem vs. .)
Ben vaktimi örgü örerek,kitap okuyarak ve kk ya takılarak geçiriyorum. Tabi çalışıyorum. İşten gelince vaktimi bir şekilde evdekilere ayırdıktan sonra bu yazdıklarımı yapıyorum. Hafta da 1 gün de dizim var dizimi izliyorum:)

Boş vaktiniz de kitap okuyabilirsiniz. Örgü örebilirsiniz,resim yapabilirsiniz (karakalem vs. .)
Ben vaktimi örgü örerek,kitap okuyarak ve kk ya takılarak geçiriyorum. Tabi çalışıyorum. İşten gelince vaktimi bir şekilde evdekilere ayırdıktan sonra bu yazdıklarımı yapıyorum. Hafta da 1 gün de dizim var dizimi izliyorum:)
Ben de örgü örüyorum hatta suanda da elimde. Kitap da cok severim okuyorum tabiki ama su televizyon mahfediyor beni. Esim hic kapatmiyor o yüzden tüm dizileri takip ediyoruz nerdeyse. Hic sevmedigim halde her aksam acik savasamiyorum artik bu kara kutu ile. Tüm zamanu aliyof takilip kaliyorum valla gece

Hergünüme degisiklik katmaya çaliśirim. Yarin pazari gezecegim Erkenden. Daha sonra eve gelip Kahvalti hazirlarim gec kahvalti olur esim gec kalkar calistigi icin. Farkliliklar katmaya gayret gösteririm.

Ne kadar güzel. Bunda esinizin etkisi olabilir mi? Yani monoton yasamayi sevmez belki. Her gün ayni gecince boguluyorum ben. Ama erkekler monotonlugu seviyor galiba. Ilgi alanlari da farkli olunca tabi. Kadinlar kendi basina takiliyor böyle farklilik ariyoruz bi basimiza

Her sabah aynı saatte uyan kahvaltı yap işe git. Akşam bazı günler okula git eve gelince de biraz telefonla oyna uyu şeklinde. Her günüm birbirinin aynısı ama hafta sonlarım daha eğlenceli geçiyor.

Çok çalışınca çalışmaktan,çok dinlenince dinlenmekten sıkılan bir insan oldum sanırım.Ama hayat enerjisini yüksek tutmayı ancak çalışmayla başarabiliyorum sanki.Aslında hepsinden biraz biraz olup,hayatı dengede tutarak yaşamak en güzeli.Yoksa ne yaparsan yap birsüre sonunda herşey monotonlaşıyor.

Her sabah 8 de kalk
8 da işyerinde ol
17:30 da işten çık
Eve gel
Eşinle yemek hazırla
Eşim haberleri izlerken yemek ye
Sonra cay Faslı
Sonra meyve Faslı
Bazen film izleriz
Bazen eşim dizi izler ben yanında dururum öyle ya da tel takılırım :)
Gece 23-24 arası yatağa geçer uyuruz
Çok monotonuz çünkü cok yoruluyoruz ikimiz de işyerinde

Her sabah aynı saatte uyan kahvaltı yap işe git. Akşam bazı günler okula git eve gelince de biraz telefonla oyna uyu şeklinde. Her günüm birbirinin aynısı ama hafta sonlarım daha eğlenceli geçiyor.
Sikayetci degilseniz belki sorun yok ama ben cok rahatsizim artik bu durumdan

Suan ancak iki yildan sonra tekrar basliyorum isime. Ücretsiz izne ayrildim. Ama yani ev isi bebek yemek derken hersey üstümde o yüzden sizinki daha renkli geldi. Ha bi de cocuga 30 dk baksa 10 saat bakilmis muamelesi olur ya deli oluyorum. Evde duran kadin olunca sanki aksama kadar yatiyoruz da beyimiz gelince is yapasimiz tutuyor:işsiz:

kesinlikle ajanda tutmanı ve hava nasıl olursa olsun hergün yürüyüş yapmanı öneririm. diğer türlü can sıkıntısı hep hastalık yapıyor...

kesinlikle ajanda tutmanı ve hava nasıl olursa olsun hergün yürüyüş yapmanı öneririm. diğer türlü can sıkıntısı hep hastalık yapıyor...
Bu doğru cok etkisi oluyor gercekten. Istemesem de zorlamak lazim hergün. Yoksa vücüt agrilari basliyor erken yasta.

Back