• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monoton Evlilik

meltem5814

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
7
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba,
Ben 2 aylık evliyim.İkimizde çalışıyoruz akşam yorgun argın yemek hazırla ye, tv seyret uykun gelsin git yat.Ben çok sıkıldım böyle olmasından ama vakit geçirecek başka bişi de bulamıyoruz sizler neler yapıyorsunuz acaba değişik fikri olanlar var mı?

dolaşmaya çıkın ,bir yerlerde yemek yiyin ,sinemaya gidin ,buz patenine gidin ,bowlinge gidin ...

ben evli değilim ama hayatta beraber yapılacak bisürü şey var bence
mesala :
sinemaya gidebilirsiniz
dışarda yemeğe gidebilirsiniz
tiyatroya gidebilirsiniz
dışarda güzel bi akşam yemeğei hemde sohbet edebileceğiniz fasıla gidebilrsiniz
beraber bi spor klubüne yazılıp spor yapabilirsiniz
ortak arkadaşlarınıza ya da tanıdığınız birilerine beraber bi akşam yemeğine gidebilrisniz
beraber pikniğe gidebilrisiniz
ooo daha başka bisiürü şey vardırda aklıma gelmio düşünün bulurusunuz yapacvak bişiler mutlaka....

Hepsini yapıyoruz zaten hafta sonları ama ancak.Ben evde öyle sürekli tv seyretmekten sıkılıorum oyun falan oynasak 2 kişiyle zevkli falanda olmuyor öff hep böylemi olcak acaba:(((

e canım evlenmeden önce ne yapıyorsan yine onu yap.. evde ailenle ne yapıyorsan, yada dışarıda ne yapıyorsan öyle yap, tek fark yanında kocanın olması olcak kaydirigubbakcemile5

neden her faaliyeti haftasonunu sıkıştırıyosunuz ki o zaman bence hafta içide yapın, yeni evli arkadaşlar bulun kendiniz gibi, yani gayret sarfetmezseniz ikinizde evet hep böyle olur, klasik ptt modu
sen daha 2 aylık evliyken monoton evlilik diye başlık açarsan yanmışın canım
kaydirigubbakcemile3
hem bugunlerin kıymetini bilin valla, çocuk olunca unutun sosyal faaliyetleri, geniş geniş gezmeyi tozmayı
çocuk olmadan tadını çıkarın bence 2 kişi olmanın

canım bende 2,5 aylık evliyim,bazen artık evde otursak diyorum.bende çalışıyorum eşimde.hafta da 1 gün benm annemlere,1 gün de k.validemlere gidiyoruz,kuzenlerimiz var çok yakın bize,onlara haftada 1 gün muhakkak gidiyoruz,onlarda yeni evli,beraber sinemaya gidiyrz,alışkanlık oldu okey oynuyoruz sürekli.evde oturduğumuz akşamlar nadir.evde oturuyrsak da beraber dvd film seyrediyoruz,bazen iki kişi kağıt oynuyoruz,tavla oynuyoruz :))) ama açıkçası pek yalnız kalmıyoruz,hep bir plan yapıyoruz,ya arkadaşlarımızla ya akrabalarımızla.hafta içi diye de kısıtlamıyoruz kendimizi,akşam saat 8 den sonra da dünya kadar vakit var.

Back