- 4 Aralık 2010
- 3.452
- 6.249
- 358
- 35
- Konu Sahibi monarosa352
Yaa masallah size. Biz ayni sizin gibi bir ciftiz. Masallah diyeyim yine. Tanistigimiz gun asik olduk birbirimize. O kipir kipir minik kelebekler aliskanliklarq birakip normal bir yasama adapte olduk. Evliligin tadi tuzu olmazsa olmazi tartismalarimiz da oluyor. Ama o ilk gun yasadigimiz ask heyecan bitti diyemiyorum. Biz oe bir ani yakaliyoruz ki ilk gunumuze gidebiliyoruz. Tutkuyla askla masallah diyelim. Konu sahibi sakin uzulme.bizim de en buyuk tartismalarimiz cocuk oldumtan sonra basladi. Arada hep tartisirsak inan hep cocuk yuzunde. Cocugun sucu yok kavgalarda. Biz ebeveynler bir sekilde nasil oluyorsa kavganin icinde buluyoruz kendimizi. Inan birbirinizin samimiyeti ve askina inaniyorsaniz ask ilk gun kadar taze kalacaktir. 18 yilimiz saka gibi veride kalmis. Sunu da ekleyeyim esimi disarida bir bayanla disarda kafede ya da herhangi bir yerde yemek ya da cay kahve eşliğinde otururken gorsem yanlarina gider edlim edebilirim ediyoru da. O da ayni sekilde. Aslaaa kotu dusunmeyiz. Cunku o guveni aldik verdik. Bir de sozumuz var birbirimiizden sikilirsak kalbimiz baska niri icin carparsa aldatmak yok. Ayrilik konusmasi yapacagiz. Ama sozumuz yasliligimiz hatta insallah ayni gun ölürüz. Duamiz aynidir. Bir de hic kus yatmayiz. Sarilir yatariz. Kapris yapsak da anlasma bu. Masallah diyeyim. Insallah boyle devam eder.
Herkese .mutluluklar diliyorum. Ask sevvidir kim bilir. Içinde saygı olsun da.
Biz de küs yatmayanlardaniz. Kizginda olsak bir barışır öyle uyuruz. Bu da evliliği daha sıcak tutuyor. Sorunlar büyümeden çözülmek zorunda kalıyor (üstünü ortmeyiz sorunların. Bir kere uzun uzun konuşup, bir birimizi anlayıp bir daha açmamaya çalışırız. O konu geçti der acmayiz başka tartışmada.) Bir de özür dileyebilmek önemli. Ben hiç gocunmam yaptim ya da hissettirdiysem bir kötü durum özür dilerim mutlaka.