• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı ölduruyor mu nasıl ilişki canlanır

Evlendiginizden beri Kocanız izin vermediği ıcın arkadaslarinizla gorusmedıgınız de simdı okudum, gozumde kacmıs.

Mehmet aslantug ne demıs bakın,

Eklentiler

• Screenshot_20191126_221104.jpg
    Screenshot_20191126_221104.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba hanımlar benimle aynı durumda olanınız var mı her evlilik aşkı heyecanı öldüruyor mu?

Eşimle severek evlendik heyecan vardı içimiz titrerdi birbirimize bakarken yeni evliykende öyleydik şimdiyse evleneli 1bucuk yıl oldu. İlişkimiz montonlaştı beni aşık olduğu kadın gibi değil askerlik arkadaşı gibi görüyo :)

Arada dalga geçiyo saçim başım dağınik olduğunda güzel iltifatlar romantik sözler yok artık bana deger vermiyor da diyemem pek ne istersem yapmaya almaya çalışiyor iş yerinde bile işin gücun arasinda arar yemek yiyip yemedigimi sorar çorabini giy üşutme vs.. diye arar ilgilenir.

Ama ne bileyim degisiklik olmadigina mi artik lohusaligimdan mi filmlerde dizilerde aşık ciftleri göruyorum kıskaniyorum o iç titremesini heyecanı özledim eşimede bahsetsem ne istiyosun ne ypalim dio ev işlerinde destekci yardimcı olurdu titiz bi insandı simdiyse ben tum gece uykusuz cocuğun başindayim gunduzde ev işi yemek ypyorum bebegime bakiyorum bunu bildigi halde etrafi dagitiyor çamasirlarini tum odalari gezerek topluyorum sigara çopünu dahi masanin uzerinde birakiyor dökmuyor ve bana uykumu iyi alamiyorim yorgunum kahvalti yokmu bu sabah diyor gömleklerinin ütusunu begenmiyor. Tatli dille yardim istedimmi ben işten yorgun geliyorum diye bana kızıyor evde durdugunda benimle sohbet edip vakit gecirmiyor ya dışari cikiyor ya da koltukta uyuyor.
Yeni evliyken sevgiliyken çok elit lüks mekanlara giderdik sıradan bi gün yemek yemeye bile aşırı lüks yerlere giderdik şimdiyse gidersek haydar ustanın yeri gibi ya da esnaf lokantasına gidioruz :-D
Flörtleşmeyi özledim nasil o eski günlerdeki gibi olabiliriz ki ne yapsam çok da yalnizim kimsem arkadasim yok sosyal medya kullanmiyoruz esim ve ben arkadaşlarimla evlendigimden beri görusemiyorum eşim istemiyor konusabilecek derdimi anlatabilecek kimsem yok çok sıkıliyorum bi tek kocam oldugu icinde ondan ilgi bekliyorum hep onunla sohbet bari etmek istiyorum o da etmiyor işten yorgun geldigi icin eşim niye boyle oldu nasil eskisi gibi oluruz
Bizde enseye tokatız malesef böyle oluyo belli zaman sonra :)

Biz tanisdigimizin 20.gununde resmi nikahlı olarak evliydik. İki ay sonra da düğünümüz oldu. 6 yıldan fazladır evliliğimiz devam ediyor çok şükür. Her gün daha da aşık oluyorum. Evlilik bizde aşkı OLDURDU, öldürmedi :)) o geleceği zaman içim kıpır kıpır olur her gece sarılarak uyuruz çok şükür :)) ama bu heyecanı oluşturmak karşılıklı. Biz olayların bizi uzse de kizdirsa da bir şekilde espirili tarafını bulabiliyoruz şükür... Seviyorum ya. Bu kadar :))
Allah bozmasın...mutluluğunuz daim olsun inşallah...ama daha çok yeni sayılırsınız...biz de bazen sarılarak uyuyoruz bazen de acaba nasıl zarar versem diye düşünürken buluyorum kendimi:))))

Biz kocamla kanka gibiyiz 😂 laflasmalar dalga gecmeler gecen bana paçoz bile dedi 😂😂 bence hayat boyle daha guzel hergun mıç mıç olmakdansa boyle gulup eylenmeyi tercih ederim 😂 biz oyle kanka oldukki iliski sirasinda bile kahkaha atıyoruz 😂 boyle cok mutluyum

Merhaba hanımlar benimle aynı durumda olanınız var mı her evlilik aşkı heyecanı öldüruyor mu?

Eşimle severek evlendik heyecan vardı içimiz titrerdi birbirimize bakarken yeni evliykende öyleydik şimdiyse evleneli 1bucuk yıl oldu. İlişkimiz montonlaştı beni aşık olduğu kadın gibi değil askerlik arkadaşı gibi görüyo :)

Arada dalga geçiyo saçim başım dağınik olduğunda güzel iltifatlar romantik sözler yok artık bana deger vermiyor da diyemem pek ne istersem yapmaya almaya çalışiyor iş yerinde bile işin gücun arasinda arar yemek yiyip yemedigimi sorar çorabini giy üşutme vs.. diye arar ilgilenir.

Ama ne bileyim degisiklik olmadigina mi artik lohusaligimdan mi filmlerde dizilerde aşık ciftleri göruyorum kıskaniyorum o iç titremesini heyecanı özledim eşimede bahsetsem ne istiyosun ne ypalim dio ev işlerinde destekci yardimcı olurdu titiz bi insandı simdiyse ben tum gece uykusuz cocuğun başindayim gunduzde ev işi yemek ypyorum bebegime bakiyorum bunu bildigi halde etrafi dagitiyor çamasirlarini tum odalari gezerek topluyorum sigara çopünu dahi masanin uzerinde birakiyor dökmuyor ve bana uykumu iyi alamiyorim yorgunum kahvalti yokmu bu sabah diyor gömleklerinin ütusunu begenmiyor. Tatli dille yardim istedimmi ben işten yorgun geliyorum diye bana kızıyor evde durdugunda benimle sohbet edip vakit gecirmiyor ya dışari cikiyor ya da koltukta uyuyor.
Yeni evliyken sevgiliyken çok elit lüks mekanlara giderdik sıradan bi gün yemek yemeye bile aşırı lüks yerlere giderdik şimdiyse gidersek haydar ustanın yeri gibi ya da esnaf lokantasına gidioruz :-D
Flörtleşmeyi özledim nasil o eski günlerdeki gibi olabiliriz ki ne yapsam çok da yalnizim kimsem arkadasim yok sosyal medya kullanmiyoruz esim ve ben arkadaşlarimla evlendigimden beri görusemiyorum eşim istemiyor konusabilecek derdimi anlatabilecek kimsem yok çok sıkıliyorum bi tek kocam oldugu icinde ondan ilgi bekliyorum hep onunla sohbet bari etmek istiyorum o da etmiyor işten yorgun geldigi icin eşim niye boyle oldu nasil eskisi gibi oluruz
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı 😃🤣 erkekler böyle evlenince bide çocuk olunca kütük oluyorlar işte yapacak bise yok 😃🤣😂

Tanıştıktan 1 ay sonra birlikte yaşamaya başladık, hiç öyle flört dönemi romantizm falan olmadı. Zaten hiç de romantik bir kadın değilim, içimde bir mahmut dayı var, elimde nargilem pampa şu ocağa kömür atsana falan diyorum eşime.. Aşık mıyım evet ama aşk benim için babaanne donumla bile beni seksi bulan bi adamla beraber olmak. Jartiyer giydim bi kere gülmekten öldü bu ne hal diye. Fazla dizi izlemeyin, hiçbiri gerçek değil. Birbirinizin dostu sırdaşı iseniz ne mutlu size..
Lakin başka bir konuya değineceğim, evlilik sonrası sosyal ilişkileri kısıtlamak ve hayatı eşten ibaret kılmak çok çok sakat bir durum. Biz 5 senedir her hafta sonu arkadaşlarımızla organizasyon yaparız. Evimizden misafir eksik olmaz. Çok tatlı çift arkadaşlarımız var. Ben çok sosyal biri değilim de eşimin çevresi çok geniştir, tüm arkadaşlarını da çok severim. Bizim ilişkimizi sosyalleşmek canı tutuyor, yoksa bir süre sonra birbirimizi tüketmeye başlarız. Yani ben eşimi arkadaş ortamında konuşurken falan dinlemeyi çok seviyorum, adama hayranlığım artıyor. Kıskançlık ve kısıtlama yok ilişkimizde, her ortama gireriz, ayrı ayrı da takılırız. Yani sadece eşimden ibaret bir hayatım olsa çok daralırdım.

Aşk sonsuza dek süren birsey degil yerini zamanla sevgi alir. Gerci herkesin aşkı tanimlamasi farkli. Bana göre aşk yeni tanistigin, yeni keşfettigin gunlerdir, ilk dokunuşlardir, ilk heyecanlardir, karninin agrimasidir kisaca ve bunlar oyle yillar gectikce artan seyler degildir kimse uydurmasin simdi. 😁
Sarilmak, sevismek, birlikte vakit gecirmek, ozlemek bunlar ayni zamanda sevgidir bence.

Normal insan evladi olan insanlar aşk gibi yuksek duygulari devamli olarak yaşayamaz. Nasil ki acı duydugumuz şeyler zamanla daha normal düzeye iniyorsa ve devamli ayni acıyı hissedemiyorsak aşkta, mutlulukta öyle oluyor, insan dogasi boyle birsey.

Lakin aşkin yerini sevgiye birakmasi demek sizinki gibi olmaz. Sevdigin insani dusunursun, mutlu etmek istersin, ilgilenirsin, emek verirsin, isteklerini gorursun. Seven insan seni cevrenden koparip mutsuz etmezdi en başta.

Normaldir bence. Ben bekarim niye yorum yapiyorum anladim ama sadece her zaman bakimli olun full makyaj degilde goze hitap etmeli bi kadin bence erkekler bunu bekliyor cunku.

Monotonluktan ziyade eşiniz biraz hakkınızı yiyor gibi geldi bana, yardımcı olmaması falan yani ütüyü beğenmek ne demek beğenmiyorsa kendi yapsın 😕 bu sabah kahvaltı yok mu nasıl bir cümle, kendisi hazirlayamiyor mu siz hazırlamazsanız ac mi kalıyor bu adam, bana bunlar garip geldi :(

Filmlerdeki dizilerdeki çiftlere özenmeyi bırakın öncelikle. Hepsi hayal ürünü. Ortalama bir evde yaşayıp yardımcı olmadan hem bebekle hem evle tek başına ilgilenen üstüne full makyaj, maşalı saçla gezen karakterler sadece dizilerde mevcut.
Çocuk için acele etmişsiniz daha evliliğinizin tadını çıkartsaydınız keşke. Çocuk büyük sorumluluk. Bir anda bütün hayatınız değişiyor.
Geçindirmeniz gereken eviniz, bakmanız gereken çocuğunuz varken lüks restaurantlarda ancak çok önemli bir günde yemek yiyebilirsiniz. Esnaf lokantalarını tercih etmeniz normal. Bunu ortalama gelire sahip olduğunuzu düşünerek yazıyorum.
Hayatınızda konuşacak tek insanın kocanız
olması, arkadaşlarınızı onun yüzünden silmeniz tamamen sizin hatanız. Kendi düşen ağlamaz derler. Bu durumu siz kabul edip istemişsiniz şimdi şikayet etmeniz gereksiz.
Arkadaslarimi silmedim sadece onlara ulasamiorum numaram degisti evlenince sosyal medyada kullanamiyorum

Haydar ustada yediginız kebaplardan daha önemli bisey var, kocanızın zerre yardımı yok size ve utanmadan yorgunum kahvaltı yok mu diyebiliyor. Bos vakitlerini de baskalarıyla dısarıda gecırıyor.

Bu monotonluk degıl ki, bu ilgisizlik. Kocanız ilgisiz. Evlılıgınız monoton falan degıl.
Monotonluk ve ilgisuzlik işte onceden bn uyanmadan kalkar kahvalti hazirlardi kahvaltiya bile mum yakardi tomantik olsun diye

Monotonluk ve ilgisuzlik işte onceden bn uyanmadan kalkar kahvalti hazirlardi kahvaltiya bile mum yakardi tomantik olsun diye
İlgisizlik korkulacak bir sey yalnız. Evlenmıs cocugu yapmis, ısı bıtmıs gıbı davranıyor. Insanlarla gorusmenizi engellemesı, sızın buna tamam demenız falan hic normal degıl.

İki cift laf ıcın gozune bakarsınız ilerleyen zamanda, lutfeder gibi gunun nasıl gectı dedıgınde mutlu olursunuz.
Bunları yazarken nedense ıcımden bir ses 'ne desen bos' diyor.

Biz tanisdigimizin 20.gununde resmi nikahlı olarak evliydik. İki ay sonra da düğünümüz oldu. 6 yıldan fazladır evliliğimiz devam ediyor çok şükür. Her gün daha da aşık oluyorum. Evlilik bizde aşkı OLDURDU, öldürmedi :)) o geleceği zaman içim kıpır kıpır olur her gece sarılarak uyuruz çok şükür :)) ama bu heyecanı oluşturmak karşılıklı. Biz olayların bizi uzse de kizdirsa da bir şekilde espirili tarafını bulabiliyoruz şükür... Seviyorum ya. Bu kadar :))
Merakımı mazur görün, çocuğunuz var mı o_O

Arkadaslarimi silmedim sadece onlara ulasamiorum numaram degisti evlenince sosyal medyada kullanamiyorum

Bu söylediğinize kendiniz inandınız mı? İlk mesajında kocam istemiyor diye görüşmüyorum demişsiniz şimdi ulaşamıyorum mu oldu? Bulduğunuz bahane gerçekten komik. Ulaşmak isteyen bir yolunu bulur ulaşırdı nerdeyse 2020 yılındayız bir insana ulaşmak zor olmasa gerek.

Son düzenleme:
Bu söylediğinize kendiniz inandınız mı? İlk mesajında kocam istemiyor diye görüşmüyorum demişsiniz şimdi ulaşamıyorum mu oldu? Bulduğunuz bahane gerçekten komik. Ulaşmak isteyen bir yolunu bulur ulaşırdı nerdeyse 2020 yılındayız bir insana ulaşmak zor olmasa gerek.
Bi kaçiyla eşim gorusmemi istemedi gözu tutmadi digerleriysede sosyal medya olmayinca numarada olmayinca ulaşamadik eşim yaşı buyuk olgun kisilerle arkadaslik etmemi istiyor eşiminde istemedigi kisilerle görusemem

Bende severek evlendim. Hala cok seviyorum hatta eskisindende cok fakat heycanin kalmamasi normal. Kimse heycanlanamaz . Cunki onceden kapali kutuydu karsimizdaki. Geriye kapali kutu kalmadi canim tum oyunlar oynandi 😂

Türk dizilerinden hayatı takip ederseniz zaten depresyona girersiniz😂 öyle erkekler yok olsa bile ailenin evinde temizlikçi var, şef var, evler bahçeli falan 🙈🙈
Tabiki sevgi de aşk da boyut değiştirebilir ama azaldığı anlamına gelmez.
Zaten lohusaymışsınız, bırak dağınık kalsın ya. Durumunuz olur mu bilmiyorum ama yardımcı tutun belli aralıklarla gelsin. Ev işleriyle uğraşırken eşinizi unutmayın. Belki geçici bir süreçtir öyle kafanıza takmayın eğer dediğiniz gibi birbirinize çok düşkünseniz, yine olacaksınızdır.

Back