- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi monarosa352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde enseye tokatız malesef böyle oluyo belli zaman sonra :)Merhaba hanımlar benimle aynı durumda olanınız var mı her evlilik aşkı heyecanı öldüruyor mu?
Eşimle severek evlendik heyecan vardı içimiz titrerdi birbirimize bakarken yeni evliykende öyleydik şimdiyse evleneli 1bucuk yıl oldu. İlişkimiz montonlaştı beni aşık olduğu kadın gibi değil askerlik arkadaşı gibi görüyo :)
Arada dalga geçiyo saçim başım dağınik olduğunda güzel iltifatlar romantik sözler yok artık bana deger vermiyor da diyemem pek ne istersem yapmaya almaya çalışiyor iş yerinde bile işin gücun arasinda arar yemek yiyip yemedigimi sorar çorabini giy üşutme vs.. diye arar ilgilenir.
Ama ne bileyim degisiklik olmadigina mi artik lohusaligimdan mi filmlerde dizilerde aşık ciftleri göruyorum kıskaniyorum o iç titremesini heyecanı özledim eşimede bahsetsem ne istiyosun ne ypalim dio ev işlerinde destekci yardimcı olurdu titiz bi insandı simdiyse ben tum gece uykusuz cocuğun başindayim gunduzde ev işi yemek ypyorum bebegime bakiyorum bunu bildigi halde etrafi dagitiyor çamasirlarini tum odalari gezerek topluyorum sigara çopünu dahi masanin uzerinde birakiyor dökmuyor ve bana uykumu iyi alamiyorim yorgunum kahvalti yokmu bu sabah diyor gömleklerinin ütusunu begenmiyor. Tatli dille yardim istedimmi ben işten yorgun geliyorum diye bana kızıyor evde durdugunda benimle sohbet edip vakit gecirmiyor ya dışari cikiyor ya da koltukta uyuyor.
Yeni evliyken sevgiliyken çok elit lüks mekanlara giderdik sıradan bi gün yemek yemeye bile aşırı lüks yerlere giderdik şimdiyse gidersek haydar ustanın yeri gibi ya da esnaf lokantasına gidioruz :-D
Flörtleşmeyi özledim nasil o eski günlerdeki gibi olabiliriz ki ne yapsam çok da yalnizim kimsem arkadasim yok sosyal medya kullanmiyoruz esim ve ben arkadaşlarimla evlendigimden beri görusemiyorum eşim istemiyor konusabilecek derdimi anlatabilecek kimsem yok çok sıkıliyorum bi tek kocam oldugu icinde ondan ilgi bekliyorum hep onunla sohbet bari etmek istiyorum o da etmiyor işten yorgun geldigi icin eşim niye boyle oldu nasil eskisi gibi oluruz
Allah bozmasın...mutluluğunuz daim olsun inşallah...ama daha çok yeni sayılırsınız...biz de bazen sarılarak uyuyoruz bazen de acaba nasıl zarar versem diye düşünürken buluyorum kendimi:))))Biz tanisdigimizin 20.gununde resmi nikahlı olarak evliydik. İki ay sonra da düğünümüz oldu. 6 yıldan fazladır evliliğimiz devam ediyor çok şükür. Her gün daha da aşık oluyorum. Evlilik bizde aşkı OLDURDU, öldürmedi :)) o geleceği zaman içim kıpır kıpır olur her gece sarılarak uyuruz çok şükür :)) ama bu heyecanı oluşturmak karşılıklı. Biz olayların bizi uzse de kizdirsa da bir şekilde espirili tarafını bulabiliyoruz şükür... Seviyorum ya. Bu kadar :))
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı erkekler böyle evlenince bide çocuk olunca kütük oluyorlar işte yapacak bise yokMerhaba hanımlar benimle aynı durumda olanınız var mı her evlilik aşkı heyecanı öldüruyor mu?
Eşimle severek evlendik heyecan vardı içimiz titrerdi birbirimize bakarken yeni evliykende öyleydik şimdiyse evleneli 1bucuk yıl oldu. İlişkimiz montonlaştı beni aşık olduğu kadın gibi değil askerlik arkadaşı gibi görüyo :)
Arada dalga geçiyo saçim başım dağınik olduğunda güzel iltifatlar romantik sözler yok artık bana deger vermiyor da diyemem pek ne istersem yapmaya almaya çalışiyor iş yerinde bile işin gücun arasinda arar yemek yiyip yemedigimi sorar çorabini giy üşutme vs.. diye arar ilgilenir.
Ama ne bileyim degisiklik olmadigina mi artik lohusaligimdan mi filmlerde dizilerde aşık ciftleri göruyorum kıskaniyorum o iç titremesini heyecanı özledim eşimede bahsetsem ne istiyosun ne ypalim dio ev işlerinde destekci yardimcı olurdu titiz bi insandı simdiyse ben tum gece uykusuz cocuğun başindayim gunduzde ev işi yemek ypyorum bebegime bakiyorum bunu bildigi halde etrafi dagitiyor çamasirlarini tum odalari gezerek topluyorum sigara çopünu dahi masanin uzerinde birakiyor dökmuyor ve bana uykumu iyi alamiyorim yorgunum kahvalti yokmu bu sabah diyor gömleklerinin ütusunu begenmiyor. Tatli dille yardim istedimmi ben işten yorgun geliyorum diye bana kızıyor evde durdugunda benimle sohbet edip vakit gecirmiyor ya dışari cikiyor ya da koltukta uyuyor.
Yeni evliyken sevgiliyken çok elit lüks mekanlara giderdik sıradan bi gün yemek yemeye bile aşırı lüks yerlere giderdik şimdiyse gidersek haydar ustanın yeri gibi ya da esnaf lokantasına gidioruz :-D
Flörtleşmeyi özledim nasil o eski günlerdeki gibi olabiliriz ki ne yapsam çok da yalnizim kimsem arkadasim yok sosyal medya kullanmiyoruz esim ve ben arkadaşlarimla evlendigimden beri görusemiyorum eşim istemiyor konusabilecek derdimi anlatabilecek kimsem yok çok sıkıliyorum bi tek kocam oldugu icinde ondan ilgi bekliyorum hep onunla sohbet bari etmek istiyorum o da etmiyor işten yorgun geldigi icin eşim niye boyle oldu nasil eskisi gibi oluruz
Arkadaslarimi silmedim sadece onlara ulasamiorum numaram degisti evlenince sosyal medyada kullanamiyorumFilmlerdeki dizilerdeki çiftlere özenmeyi bırakın öncelikle. Hepsi hayal ürünü. Ortalama bir evde yaşayıp yardımcı olmadan hem bebekle hem evle tek başına ilgilenen üstüne full makyaj, maşalı saçla gezen karakterler sadece dizilerde mevcut.
Çocuk için acele etmişsiniz daha evliliğinizin tadını çıkartsaydınız keşke. Çocuk büyük sorumluluk. Bir anda bütün hayatınız değişiyor.
Geçindirmeniz gereken eviniz, bakmanız gereken çocuğunuz varken lüks restaurantlarda ancak çok önemli bir günde yemek yiyebilirsiniz. Esnaf lokantalarını tercih etmeniz normal. Bunu ortalama gelire sahip olduğunuzu düşünerek yazıyorum.
Hayatınızda konuşacak tek insanın kocanız
olması, arkadaşlarınızı onun yüzünden silmeniz tamamen sizin hatanız. Kendi düşen ağlamaz derler. Bu durumu siz kabul edip istemişsiniz şimdi şikayet etmeniz gereksiz.
Monotonluk ve ilgisuzlik işte onceden bn uyanmadan kalkar kahvalti hazirlardi kahvaltiya bile mum yakardi tomantik olsun diyeHaydar ustada yediginız kebaplardan daha önemli bisey var, kocanızın zerre yardımı yok size ve utanmadan yorgunum kahvaltı yok mu diyebiliyor. Bos vakitlerini de baskalarıyla dısarıda gecırıyor.
Bu monotonluk degıl ki, bu ilgisizlik. Kocanız ilgisiz. Evlılıgınız monoton falan degıl.
İlgisizlik korkulacak bir sey yalnız. Evlenmıs cocugu yapmis, ısı bıtmıs gıbı davranıyor. Insanlarla gorusmenizi engellemesı, sızın buna tamam demenız falan hic normal degıl.Monotonluk ve ilgisuzlik işte onceden bn uyanmadan kalkar kahvalti hazirlardi kahvaltiya bile mum yakardi tomantik olsun diye
Merakımı mazur görün, çocuğunuz var mıBiz tanisdigimizin 20.gununde resmi nikahlı olarak evliydik. İki ay sonra da düğünümüz oldu. 6 yıldan fazladır evliliğimiz devam ediyor çok şükür. Her gün daha da aşık oluyorum. Evlilik bizde aşkı OLDURDU, öldürmedi :)) o geleceği zaman içim kıpır kıpır olur her gece sarılarak uyuruz çok şükür :)) ama bu heyecanı oluşturmak karşılıklı. Biz olayların bizi uzse de kizdirsa da bir şekilde espirili tarafını bulabiliyoruz şükür... Seviyorum ya. Bu kadar :))
Arkadaslarimi silmedim sadece onlara ulasamiorum numaram degisti evlenince sosyal medyada kullanamiyorum
Ewt yeni dogduMerakımı mazur görün, çocuğunuz var mı
Bi kaçiyla eşim gorusmemi istemedi gözu tutmadi digerleriysede sosyal medya olmayinca numarada olmayinca ulaşamadik eşim yaşı buyuk olgun kisilerle arkadaslik etmemi istiyor eşiminde istemedigi kisilerle görusememBu söylediğinize kendiniz inandınız mı? İlk mesajında kocam istemiyor diye görüşmüyorum demişsiniz şimdi ulaşamıyorum mu oldu? Bulduğunuz bahane gerçekten komik. Ulaşmak isteyen bir yolunu bulur ulaşırdı nerdeyse 2020 yılındayız bir insana ulaşmak zor olmasa gerek.