Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri yazamadım ama okuyorum takip ediyorum burcucum oncelikle cok sevindim insallah sorunsuz gecer hersey ve saglıklı bir bebisimiz daha olur insallah isteyen herkesede rabim en kısa zamanda nasip eder.ben 16 haftamdayım yarın doktora gidicaz yine bakalım insallah hersey yolundadır.burdaki bekleme suresi devam eden arkadaslarada sadece sunu soyleyeyım hep iyi dusunun bakın birsuru guzel ornek var onunuzde insallah sizlerde bu gunleri cabuk atlatacaksınız ben hep sizler icinde duga ediyorum ben hep bu sitede okuduklarımla icime umut doldurdum eminim sizde asıcaksınız butun bunları ama burdaki herkese tesekurler yasadıklarını paylastıkları icin herkese iyi aksamlar...

Ablacım şimdilik bir sorun yok dendiği kadarıyla mole dairde bir belirti yok.Olursa parsiyel mol olacak ama inş oda olmaz :KK50: İçimde olmayacagına dair his war ama ne bileyim Rabbim ne yazdıysa o olur.Hep Allahtan hayırlı ve sağlıklı bir evlat diledim inş bu minik mucize hayırlı ve sağlıklı olur.Kese yuvarlaktı bugün fasülye görünümünde ince uzun bişe.İçindeki bebiş sağlıklıysa kesede sorun olacagını sanmıyorum.Birde şimdi parsiyel olurmu diye bunun stresine girmek istemiyorum :KK36:

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri yazamadım ama okuyorum takip ediyorum burcucum oncelikle cok sevindim insallah sorunsuz gecer hersey ve saglıklı bir bebisimiz daha olur insallah isteyen herkesede rabim en kısa zamanda nasip eder.ben 16 haftamdayım yarın doktora gidicaz yine bakalım insallah hersey yolundadır.burdaki bekleme suresi devam eden arkadaslarada sadece sunu soyleyeyım hep iyi dusunun bakın birsuru guzel ornek var onunuzde insallah sizlerde bu gunleri cabuk atlatacaksınız ben hep sizler icinde duga ediyorum ben hep bu sitede okuduklarımla icime umut doldurdum eminim sizde asıcaksınız butun bunları ama burdaki herkese tesekurler yasadıklarını paylastıkları icin herkese iyi aksamlar...

Cok tşk ederim kayboldum.Dualarımız seninle hayırlı haberlerle dönmen dilegiyle cinsiyetide bizlere ilet listeye ekliyeyim olurmu?

ben geçen sene bunu yadaşadım 7 ay sürdü kürtajdan sonra beta hcg sürekli yükseldi en son 3900 lerde idi ve çok zor günler yaşadım.çok şükür şimdi bitti

ben geçen sene bunu yadaşadım 7 ay sürdü kürtajdan sonra beta hcg sürekli yükseldi en son 3900 lerde idi ve çok zor günler yaşadım.çok şükür şimdi bitti

gecmıs olsun canım senın nasıl olduda yukseldı beta hcg anlatırmısın sımdı krunma suren bıttımı anlatırmısın bıraz bızlere kendını

demek ki tıpta ülkelere göre politikari değiştiriyorlar.bu nasıl iş anlayamadım.kadın neler neler yazmış ama cevap veren doktor ne kadar ılımlı açıklayıcı yazmış.bizimkiler sadece 1 cümle yazıyorlarrr heyyy gidi heyyyy bu konudada gelişmemiz lazımmm:KK19::KK19:

kayboldum
sen baya tedbirli davranmıssın tam 1 yıl korunmussun:KK1:
Allah hayırlısyla kucagınada almayı nasip eder inşallahhh:emir_bebek:

sunaaaaaaaaaaaaa
günaydınn canım
caconun bahsettıgı ultrasonla ilgili
banada hicbır doktor demedi oyle bir sey neden acaba:44:

sunaaaaaaaaaaaaa
günaydınn canım
caconun bahsettıgı ultrasonla ilgili
banada hicbır doktor demedi oyle bir sey neden acaba:44:

günaydın canım...
bu hastalılığı yaşıyan bak bir sürü kişi var madem buraya girip okuyorsun halimizi hem yaşamızsın hemde görüyorsunnn biraz anlatsan nolur yaniiii bende yaşadım atlattım diyorlar allahın izniyle bizde atlatcaz ama önemli olan o süreçç yaşamışsın paylaşsanaa... Bu kadar duyarsız olmayalım yaaa

birde bu hastalığı demekki herkes farklı yaşıyor belki bünyeyle alakalıdır
belkide en hafifinden başlayıppp belirtileri çoğalan vardır...

kimseninki birbirine benzemiyor herkesin farklı....

ben mesela daha önce bethcg yukselen bir kişiyi bile okumadım
genelde okuduklarımın ki düşmüş oluyordu
acıkcası cok merak ettım yanı ne oldu nedir su anda durumu
ınsana umut oluyor biliyorsun sende
ozellıkle yasayıp atlatmış olanların deneyımlerı yasadıkları insana daha bir guç veriyor.
inşallah hatice gelirde bir anlatır.bazıları mesela ziyaretci sıfatıyla okuyor ama sadece okuyor girmiyorlar
yazmıyorlar bir şey.ben neredeyse tum gun burdayım altta bır suru ziyaretci oluyor goruyorum.zannetmemki o ziyaretcıler mol yasamamıs olsun
mol yasamayan okumaz bende oncede buraya gırıyordum ama mol dıs gebelık vs okumuyordum takii bu durumumu yasayana kadar

ben mesela daha önce bethcg yukselen bir kişiyi bile okumadım
genelde okuduklarımın ki düşmüş oluyordu
acıkcası cok merak ettım yanı ne oldu nedir su anda durumu
ınsana umut oluyor biliyorsun sende
ozellıkle yasayıp atlatmış olanların deneyımlerı yasadıkları insana daha bir guç veriyor.
inşallah hatice gelirde bir anlatır.bazıları mesela ziyaretci sıfatıyla okuyor ama sadece okuyor girmiyorlar
yazmıyorlar bir şey.ben neredeyse tum gun burdayım altta bır suru ziyaretci oluyor goruyorum.zannetmemki o ziyaretcıler mol yasamamıs olsun
mol yasamayan okumaz bende oncede buraya gırıyordum ama mol dıs gebelık vs okumuyordum takii bu durumumu yasayana kadar

bende öle düşünüyorum canımmm yükselen okuduklarınında sıfır olmamışki hiç onların zaten düşmemiş inip çıkmışş.... sıfıra Düşüpde yükselen pek yok zaten....

bende bütün gün burdayım bildiğin üzere bende görüyorum bir sürü ziyaretçi giriyooo tabiii canım başına gelmeyen bu hastalıktan haberi olmayanın bu sayfada ne işi var mutlaka yaşamışlardır....

Gelseler bizimki konuşsalar paylaşsalarrr belki onlarda az çok rahatlarlar hem destek oluruz biribirimize ama nerde herkes bir değil işte....

X