Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

işde canım yukselen bırı yazsada bızde bılgılensek keşke
bence hıc yukselen bırını okumadıgım ıcın bılmıyorum:KK50:

caconun hcg sımı yukselmiş:KK53:

yok yok eksik yazmışım paylaştığı link deki kadının kanı yükseldiğini gögüslerinden anlamış ya... ama onun hiç düşmemiş heralde 0 değilken gene yükselme olmuşşş

demekki sıfır olunca hiç yükselmiyoooorrrr
bende okumadımmm

zaten yükselme ihtimalki o kadar çok olsa 1 ay 2 ay sonra gel demezler heralde

hımmmm ama o kadına doktor 6 ay demiş benmi yanlıs okudum
madem o kadar yukselmiş nasıl 6 ay dıyorrr ki:KK53:

aslında ben türkiyedeki doktorların söylediklerine o kadar inanmıyorum artık ya yurtdışında bununla ilgili çalışimlar araştırmalar daha çokkk onların sayfalarında daha hiç bir yıla raslamadım hep 6 ay....

Zaten boşuna bir hastalık çıktığında parası olan yurtdışında tedavi olmaya gidiyorrrr... Koşullar daha iyi eğitim tecrübe gelişmişlik daha iyi bir yerdee....

birde gordunmu doktor
ne kadar uzun guzel bır acıklama yapmıs
bızımkıler tek bır satırla savıyorlar basından

sunaaaaaaaaaaaaa
günaydınn canım
caconun bahsettıgı ultrasonla ilgili
banada hicbır doktor demedi oyle bir sey neden acaba:44:

cerencıgım bılemıyorum bana oyle dedıler he ben de bıde kan pırtılaşması cıktı belkı o da etkılemıştır bılemıyorum benımle ılgılı olan parsıyel doktor bunları dedıydı ondan dedım

anladım canım
şimdi senin 6 ayın bitti ne yapmayı dusunuyorsun?korunmayı bırakacakmısın yoksa 1 yılı tamamlayacakmısın

caconun paylaştığında kanında gögüslerinde hassasiyet varmış mesela....

benımhcg yukselmedı canım bırde kurtaj olduktan sonra goguslerımde sıslıkler ındı başkada bısey olmadı hamılelık baslangıcında zaten bunlar oluyor sısme v.b gıbı hormonların degişmesıyle

senin gonderdıgın linkdeki kadın ıcın yazmısdı onu
hani kadının betası yukselmiş gogsundede sıslıkler olmusduya ona binaen yazmışdı

ben de buna şaşaırdım ıste benımkı 40 .1 dı mesala bana 1 yıl dedı doktorum bu bayan ıcın 6 ay ve 1 yıl demışler bana hıc demedı kı doktorlar 6 ay dıye ay ne kadar allak bullak işler bunlar benım arkadaşimin eltısıde gecırmış mol arkadaş bır ara demıstı arkadaşa ulaşamıyorum ulaşabılsem konuşacam aslında eve davet etmıştı pendıkkte gel bızzat konuş dedı ama gıdemedım cokk uzak kendı başima gıtmeyı gozum almıyor ben de telefon acıcam da ualaşabılsem bır he bu arada ne kadar bekledı arkadaşim bılmıyor aa kızı var dedı eşimle gıdecektım vakıt ayarlayıp gıdemedık tekde gıdemıyorum bakalım ne dıycek alo dıyebılsem

bende kararsız kaldıgım ıcın dun afiyettekı doktorumu aradım o bana 6 ay yeterlıdır dedi.ama ben gidip bizzat gorusmeyı dusunuyorum acıkcası.
sen nerede kurtaj oldun

senin gonderdıgın linkdeki kadın ıcın yazmısdı onu
hani kadının betası yukselmiş gogsundede sıslıkler olmusduya ona binaen yazmışdı

anladım bır ustu okuyunca canım ben de dedım ben de yukselme olmadı ama hehehehe bugun almam lazım hcg usendım yarına alıcam enson 0,5 ve en sonu 0,7 dı farklı hastanelerde yapıldı ama gecen baska doktora gıttım neden 2 puan cıkmış dedıydı ben de dedım başka hastanelerde yapıldı 2 aydır yaptırmıyorum mutlaka yaptır dedı yaptırdım ama almadım yarına alıcam sonucu

2 puan cıkması kotu bir durummu acaba:44:
bendede aynısı olmusdu
doktora sorduk 5 in altı negatig oldugu ıcın sorun yok dedi
bende birkere 1.7 cıktı 2 hafta sonrada 2.2 cıktı

2 puan cıkması kotu bir durummu acaba:44:
bendede aynısı olmusdu
doktora sorduk 5 in altı negatig oldugu ıcın sorun yok dedi
bende birkere 1.7 cıktı 2 hafta sonrada 2.2 cıktı

sanmıyorum ben zaten sıfırlanıyor hastanelerın degerlerı de tutmuyor bırbırını tam bu arada gezınırken bakın ne buldum Enbiya süresi,70 kere okunsa gizli korkulardan kurtulur salih bir çocukla müjdelenir.dıye buldum paylaşaym dedım kızla sızlerle tam bıze gor e korku lar

X