Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

banada verdiler canım ama ben onun yerine her sabah cevizli pekmez yiyorumm...

aman ben kürtaj zamanı kilo vermiştimmmm kilo dediğimde sadece karın çevremdee... şişmiyim acaba....

ben azrama hamile iken daha ilk haftalarda kilo almışdım.ama bunda 2 kilo vermişdim.parsıyellerde troıd bezlerı hızlı calısyrmus dolayısıyla kılo verılıyormus.sonrada kan ılacı verdıler 5 kılo aldım:KK53:
seninkiside şişliktir bazen bendede oluyor:KK53:

ceviz pekmezde epey bir kalori ama:21::21:

bende oğlumda çok kilo almıştım 27 kilocuk kadar:KK52: sonra verdim 20 kilosunu falan ama 7 hep kaldı...

bu gebelikdede hiç almamıştım bende çok şaşırmıştım sonr akürtaj üzüntü falan vermiştimmm kıyafetlerden anlamıştımmm...

şimdide kıyafetlee sıgamıyorummm....

iyi besleniyorum canımm süt peynir meyve sebze yemekleri et ihmal etmiyorumm daha önceden ben rejim yapardım bırakınca hemen ıvır zıvıra dönerdim çok düşkündümmm kilo alırdımm...

mol gebeliğin bir sebebide düzensiz beslenmee şimdi dikkat ediyorumm ıvır zıvırı tamamemn kestimm....

bende kızımda 20 kilo almışdım:KK53:
bundada dedıgım gibi vermişdim ama acıkcası ben cok duzensız beslenıyordum.hatta bu gebelıgımde yemek kokularından cok tıksınmısdım ama azrada hıc boyle bır sey yasamamısdım.
ama bu şu anda düzenli beslenmeye calısıyorum malum gebelik hazırlıgı:21:

bende kızımda 20 kilo almışdım:KK53:
bundada dedıgım gibi vermişdim ama acıkcası ben cok duzensız beslenıyordum.hatta bu gebelıgımde yemek kokularından cok tıksınmısdım ama azrada hıc boyle bır sey yasamamısdım.
ama bu şu anda düzenli beslenmeye calısıyorum malum gebelik hazırlıgı:21:

malum ben hapla mapla korunmuyorummm... O y üzden folikasidi ve beslenmeme şuanda çok dikkat ediyorum...

birde bu hastalık bana çok başka şeyler öğretti biliyormusunnn....

Ben eskiden ne yaşarsam yaşıyım herkese anlatırdımm öle kendimle ilgili hiç bir şeyi saklamazdımm... birinin bişeyimi var hemen koşardımmm bazı insanlara hatta hastanede işimi var oğlumu bırakır gider destek olurdummm.... Eşimle aşırı kavga ederdim....

ama artık ne ıvır zıvır iyiyippp öle kendimi rezil ediyorummm artık sağlık için gerekli olanları yiyiyorum...

Kimseye haddinden fazla değer vermemem gerektiğini öğrendimmm... o çok değer verdiğimn kişiler şimdi yanımda bile yok olduklarında bile saçmalamaktan başka bişeye yaramıyorlar....

eşimle çok iyiyiz allahıma şükürlerr....

bu hastalıkla beraber hayatımdaki önemli kişilerin değerini anlarken gereksizleride hayatımdan çıkardımm...

demek bu hastalıgın sana böyle bir getiriside olmuş.üzüldüm ...
ama öyle insanların yüzünü görmüş olmanada sevindim...
maalsef boyle ben merkezli insanlarla dolu etrafımız.hep bana hep bana diyen insanlar ne yazık ki ziyandadır bence.hayat paylastıkca guzeldır yeri geldimi acıyıda paylaşmayı bilmeliyiz ama işde ne yazık ki senin etrafında ki bu tarz insanlar çok ayıp etmişler.üstelik kucucuk cocgunu bırakıp onlar ıcın hastanelere gitmişsin cok yazıkkk onlara:KK47:
ben mesela kimseye geregınden fazla deger vermem.verdıgım zaman uzulecegımı bılıyorum
çunku maalsef herkes ben degıl bende herkes degılım...dolayısıyla herkese haddi kadar değer:KK19:

ve sunacımm
hiçbir arkadasın yuzunden eşinle tartışma değmez ki canım.
onlar gider evlerine ama sen huzursuzlugu yaşarsınn...:KK50:
zaten sende tecrube kazanmışsın:KK34:

yok canım eşimle arkadaşlarımdan dolayı değil geç gelmelerinden dolayı falan kavga ederdimmm ama hastalanınca bana daha düşkün oldu.....

ben bu hastalığın bana bu yönden kötü değil tam tersine iyi getirisinin olduğunu düşünüyorummm.... Yarın bi gün gene bana ihtiyacı olucak ben gene yanında olucam ama mesafeli olucam bir gün gidicem gerisinde yok olucamm keyfime bakıcamm gezicem belki ikinci bebeğime hamile olucammm ben tadını çıkarırken dünya umrumda omayacakk:... kimse de benim umrumda olmayacak....

ilk zamanlar anlamıyorlar diye tepkisizler diye düşünüyordum ama bu sadece kendimi kandırmak oluyor....

herkes her durumu anlayamaz zaten yaşamadan.ama destek olur
hisseettirir varlıgını...

demek eşin sana daha düşkün oldu:21:
ohh ohh iyi:KK76:

o sayfalarda bır suru mol gecırenler var ama kimse şimdi giripde bize olumlu seyler yazmıyorlar!
ben olsam gecırmıs olsam uzerınden 2 yada 3 yıl gecse girer yazarım...

yada bebekler dogunca insan unutuyormu acaba:44:
sunacımm benim dizim baslıyor yarın gorusurz canım iyi akşamlarrr
oğlunuda benim yerime öppp

Geldim kızlar ohh çok şükür bu seferde yüzüm gülerek cıktım o doktor kapısından :KK1:
İki doktora gittik iki defa bebişi görmüş oldum :emir_bebek: İlk gittigim doktor sadece kalp atısı oldugunu söyledi sesi dinletmedi.Bazı tetkikler istedi bizde tahlilleri yaptırmak için anlasmalı oldugumuz bir hastahaneye geçtik oradada muayene ücreti alınınca madem gelmişken bir kez daha baktıralım dedik doktora bulantılarımın kesildigini söyledim oda geç hemen bakalım dedi baktık 5 sn lik bi kalp atısını dinletti.Maşallah yavrumun güm güm güm atıyordu o minik kalbi :nazar: :nazar:
Bir sonraki muayenemiz 15 gün sonra yapılacak.Bakalım bu sefer neler olacak bizden haberler böyle teyzeler....
Birde ilk gittigim doktor neden 1 yıl beklemedin dedi bende kimi doktorlar 6 ay-8 ay yeterlidir diyorlar dedim yok öyle şey dedi hekimce 1 yıl beklemelidirler dedi.Mol olma ihtimali varmıdır dedim parsiyel olabilir dedi.Yani daha bir ayagımız çukurda :KK1: Komplet mol geçirip parsiyelde olabilirsin dedi o yuzden herşeyi zaman gösterecek.Ama şimdiilik herşey normal :nazar: İnşallah hep böyle devam eder.

kese nasıl duzgunmuydu burcu bırde ne kadar oldu hamıslıgın eger kesen duzgunse korkmaaaa ben de kese duzgun egıldı tam yuvarlak olacakmış benımkı tam yuvarlak degıldı her gıtıgımde kesede farklı cekılme oldu ıce dogru

kese nasıl duzgunmuydu burcu bırde ne kadar oldu hamıslıgın eger kesen duzgunse korkmaaaa ben de kese duzgun egıldı tam yuvarlak olacakmış benımkı tam yuvarlak degıldı her gıtıgımde kesede farklı cekılme oldu ıce dogru

ben 4 kere doktora gittim kimse bana kese yamuk yumuk demedi... öle olsa banada söylerlerdi öyle değil mi...

X