Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ben yokken baya konuşulmuş....

parka gitmiştik oğlumla bir kadın anlattı ne kadar doğru bilemeyeceğim ama paylaşıyım dedim...

Kadın hamileyken üstüne görmüş tam hastalığı bitti temizlendim derken biradaha kanama başlamış hastaneye gitmiş bakmışş hamile düşük olmuş...
Patoloji raporunu almaya gitmemiş o sırada düşükten 2ay sonra eşiyle hastaneye gitmiş bakmış gene gebe kan vermiş sonucunu almaya eşini yollamış gittiğinde patoloji sonucunada bari alıyım diyince bakmışlar parsiyel mol... Direk doktora gitmiş adam sormuş.. anlatmış böle böleee diye demiş eşim buna dayanamaz bebeğe bişi olur kadına hiç belli etmeden dopplere sokmuş ve herşeyi eşi doktorla gizlilik içinde sürdürmüşler ve şuanda sağlıklı ve 5 yaşında çocuk :) dedi...

gerçekse buda bir örnek ve ister istemez insannın içi rahatlıyor...

YA Ben zaten cok emınım dusuk zannedıp doktora gıtmeyıpp tekrar ustune cocuk dogurann
ama işde bilmesekkk bizdede oyle olurdu ama:KK14:

valla ben bu arakar cok sabırsızlandımmm hamilelik ıcın nedenseee
subatta bıtıyorr ne gusellll
zaten eger baska bır doktora gıdersem gebe kaldıgımda şayet
derseki neden 1 yıl korunmadın
bende derim ki
aaaaaa bana kimse demediki 1 yıl herkes 6 ay dır bunun suresı dicemmm:KK53::KK53:

valla ben bu arakar cok sabırsızlandımmm hamilelik ıcın nedenseee
subatta bıtıyorr ne gusellll
zaten eger baska bır doktora gıdersem gebe kaldıgımda şayet
derseki neden 1 yıl korunmadın
bende derim ki
aaaaaa bana kimse demediki 1 yıl herkes 6 ay dır bunun suresı dicemmm:KK53::KK53:

:) bana zaten öle dedilerr hem 6 ay deme sende 8 ay korundummm dersinnn hatta 2 ay da ben fazladan bekledim dersin havanda olur bende inanıllmaz bebek istiyorumm ya valla çatlayacağımmmm... bu ayda geçsin bakem ne olcakkkk sıfırsa zaten ilk 3 ay önemliymişş yaaaa....

:KK53::KK53:hatta 1 yılmı bekledim desemmmmm:KK53::KK53:
yarabbbim bu nasıl bebek istemekdirr
ömrü hayatımda bu kadar istekli olmamısdımmm:KK52:

:KK53::KK53:hatta 1 yılmı bekledim desemmmmm:KK53::KK53:
yarabbbim bu nasıl bebek istemekdirr
ömrü hayatımda bu kadar istekli olmamısdımmm:KK52:

senin nisanda bitiyorum ... ozaman bebek oldumu diye sabırsızlancaksın

burcuda mesela kaç tane doktora gitti hiç biri kan değerine bakmadı madem parsiyel olabilir neden ona bakmadı neden dopplere sokmadılar....
san ki biz çocuk yapmayalım diye bekliyelim die neler söylüyorlar sonra süre bitip bebek olunca hiç bişi yok normal gebelere davrandıkları gibi davranıyorlar...

senin nisanda bitiyorum ... ozaman bebek oldumu diye sabırsızlancaksın

burcuda mesela kaç tane doktora gitti hiç biri kan değerine bakmadı madem parsiyel olabilir neden ona bakmadı neden dopplere sokmadılar....
san ki biz çocuk yapmayalım diye bekliyelim die neler söylüyorlar sonra süre bitip bebek olunca hiç bişi yok normal gebelere davrandıkları gibi davranıyorlar...

valla canım boyle bos bos bekleyecegıme en azından hamılemıyım heyecanıyla beklerım o dahada guzelll olurr:KK53::KK53:
gercı ablamlar cok kızıyorla kesınlıklıkle 1 yıl bekle dıyorlar annemlerde:KK14::KK14:
off off:KK14::KK14::KK14:

valla canım boyle bos bos bekleyecegıme en azından hamılemıyım heyecanıyla beklerım o dahada guzelll olurr:KK53::KK53:
gercı ablamlar cok kızıyorla kesınlıklıkle 1 yıl bekle dıyorlar annemlerde:KK14::KK14:
off off:KK14::KK14::KK14:

evet bebek beklemek daha güzel
6 ay yeter sonra brebek için zaman geçicek zatenn..

X