- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.881
haydi bakalım hayırlıı haberlerını beklliyoruzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim kızlar ohh çok şükür bu seferde yüzüm gülerek cıktım o doktor kapısından
İki doktora gittik iki defa bebişi görmüş oldum İlk gittigim doktor sadece kalp atısı oldugunu söyledi sesi dinletmedi.Bazı tetkikler istedi bizde tahlilleri yaptırmak için anlasmalı oldugumuz bir hastahaneye geçtik oradada muayene ücreti alınınca madem gelmişken bir kez daha baktıralım dedik doktora bulantılarımın kesildigini söyledim oda geç hemen bakalım dedi baktık 5 sn lik bi kalp atısını dinletti.Maşallah yavrumun güm güm güm atıyordu o minik kalbi
Bir sonraki muayenemiz 15 gün sonra yapılacak.Bakalım bu sefer neler olacak bizden haberler böyle teyzeler....
Birde ilk gittigim doktor neden 1 yıl beklemedin dedi bende kimi doktorlar 6 ay-8 ay yeterlidir diyorlar dedim yok öyle şey dedi hekimce 1 yıl beklemelidirler dedi.Mol olma ihtimali varmıdır dedim parsiyel olabilir dedi.Yani daha bir ayagımız çukurda Komplet mol geçirip parsiyelde olabilirsin dedi o yuzden herşeyi zaman gösterecek.Ama şimdiilik herşey normal İnşallah hep böyle devam eder.
hadi bakalım gözün aydınnn
zannetmem şimdide parsiyel olasın doktorda dese ya hiçbir sey olmaz diye insana biraz güven verseya şu doktorlar.birazda cesaretlendirseler ya.herneyse canım senin adına çok sevndimm...
çok sevindim burcucum inan ki meraktan çatlayacaktım...
Birde ben doktora sorduğumda parsiyellde eşinde bulunduğu için molün hemen dobloer girip muane ederler demişlerdi...
Senin ki şimdi kaç aylık oldu...
Çok sağolun kızlar.7 haftalıkmış dediklerine göre.Bana hiç demediler bile herhafta gel diye benim tatmin olmayısım nedeniyle gidiyorum her hafta bu sefer iki hafta sonra giderim inş.Allahım girdigim o doktor kapısından hep böyle mutlu haberler alıp cıkmamı nasip etsin.
O kadar güzelki bugün huzurla uyuyacagım darısı isteyen bekleyen herkesin başına.
ama doktor parsiyel olabilirsin demiş eğer parsiyelse dopplerde 7.haftada belli olur ki...
gerçi o birazda doktorun boşboğazlıgı
yani desene çok guzel kalp atıslarıdı var ne guzel ilerliyor vs..
zınk diye parsiyelde olursun yani yuhh
doktorlarda insanın canını sıkmaya birebirler moral vericeklerine
ateşe körükle gidiyorlar....sözüm ona realistçe yaklaşıyorlar,ama hasta psıkolojisini ne yazık ki dusunmeden....
cerencim birde benim karnım öle bir şişmişti kocaman oldu neden acaba 5 aylık gibi valla :)
şu andamı şişdi karnın cnm
allah allah neden ki acaba
oluyormuydu ki öncedende:44: