- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.901
ceviz pekmezde epey bir kalori ama
bende kızımda 20 kilo almışdım
bundada dedıgım gibi vermişdim ama acıkcası ben cok duzensız beslenıyordum.hatta bu gebelıgımde yemek kokularından cok tıksınmısdım ama azrada hıc boyle bır sey yasamamısdım.
ama bu şu anda düzenli beslenmeye calısıyorum malum gebelik hazırlıgı
herkes her durumu anlayamaz zaten yaşamadan.ama destek olur
hisseettirir varlıgını...
demek eşin sana daha düşkün oldu
ohh ohh iyi
o sayfalarda bır suru mol gecırenler var ama kimse şimdi giripde bize olumlu seyler yazmıyorlar!
ben olsam gecırmıs olsam uzerınden 2 yada 3 yıl gecse girer yazarım...
hangisi canımmmmyada bebekler dogunca insan unutuyormu acaba:44:
sunacımm benim dizim baslıyor yarın gorusurz canım iyi akşamlarrr
oğlunuda benim yerime öppp
Geldim kızlar ohh çok şükür bu seferde yüzüm gülerek cıktım o doktor kapısından
İki doktora gittik iki defa bebişi görmüş oldumİlk gittigim doktor sadece kalp atısı oldugunu söyledi sesi dinletmedi.Bazı tetkikler istedi bizde tahlilleri yaptırmak için anlasmalı oldugumuz bir hastahaneye geçtik oradada muayene ücreti alınınca madem gelmişken bir kez daha baktıralım dedik doktora bulantılarımın kesildigini söyledim oda geç hemen bakalım dedi baktık 5 sn lik bi kalp atısını dinletti.Maşallah yavrumun güm güm güm atıyordu o minik kalbi
Bir sonraki muayenemiz 15 gün sonra yapılacak.Bakalım bu sefer neler olacak bizden haberler böyle teyzeler....
Birde ilk gittigim doktor neden 1 yıl beklemedin dedi bende kimi doktorlar 6 ay-8 ay yeterlidir diyorlar dedim yok öyle şey dedi hekimce 1 yıl beklemelidirler dedi.Mol olma ihtimali varmıdır dedim parsiyel olabilir dedi.Yani daha bir ayagımız çukurdaKomplet mol geçirip parsiyelde olabilirsin dedi o yuzden herşeyi zaman gösterecek.Ama şimdiilik herşey normal İnşallah hep böyle devam eder.
kese nasıl duzgunmuydu burcu bırde ne kadar oldu hamıslıgın eger kesen duzgunse korkmaaaa ben de kese duzgun egıldı tam yuvarlak olacakmış benımkı tam yuvarlak degıldı her gıtıgımde kesede farklı cekılme oldu ıce dogru
ben 4 kere doktora gittim kimse bana kese yamuk yumuk demedi... öle olsa banada söylerlerdi öyle değil mi...