- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.861
hım anladım canım neyse için rahatlamıştır en azından sana yakın olan bir doktor söylemiş 6 ay diye
benim 2. ay bitiyor martta.. Normal içim rahat ede ede bebek çalışmalarına heralde bende haziranda başlayabileceğim...
özellikle videoyu izledikten sonra bekleme kararı aldım bende en azında mayısa kadar....
sen kasımda bu hastalıkla cebelleşirken ben bebek sevinci yaşıyordumm ne kadar garip yaaa hayat
verdgin linkteki site ne rahat ya
sadece isimle soru soruluyorrr
Yine stresliyim
Neden olabilir? Tabikide doktor korkusu
Yarın yine doktordayız.2-3 gündür olan bulantılarım tamamen kesilmiş durumda içimde bir tedirginlik war birşeymi oldu diye inşallah yanlış düşünüyorumdur.Korku dolu günler geçirmektense gidip ne varsa öğreneyim rahat ederim.Zaten gidicektik birkaç gün erken gitmiş oluyoruz oda önemli sayılmaz.Hakkımda hayırlı olan ne ise o olsun.Kendimi şimdiden en kötüsüne hazırladım.O kadar dikkat ettim güzel beslendim ama olacak varsada olur herşeye razıyım.Bol bol dua edecegim gönül hayırlı ve saglıklı haberler almaktan yana.Umarım öyle olur.
İnşallah yarın burada güzel şeyler paylaşırım.Rabbimin vermiş oldugu bu minik mucize şimdiye kadar yüzümüzü hep güldürdü inş bundan sonrada güldürmeye devam eder.Rabbim sana sıgınıyorum o masadan doktor kapısından mutlu haberlerle gözlerim parıldayarak cıkayımSabrımın mükafatı beni bırakmasın çok korkuyorum çooookkk
inşallah yarın gideceğim
üzerindende nerdeyse 1,5 ay geçti
zaten illa 1 ayda yaptırmak herhalde o kadarda önemli değildir
inşallah değildir
fazilett hanımm 6 ay yeterlidir dediiiiii
cok rahatladımmm
folik asite başlayabilirisn dediii
Yine stresliyim
Neden olabilir? Tabikide doktor korkusu
Yarın yine doktordayız.2-3 gündür olan bulantılarım tamamen kesilmiş durumda içimde bir tedirginlik war birşeymi oldu diye inşallah yanlış düşünüyorumdur.Korku dolu günler geçirmektense gidip ne varsa öğreneyim rahat ederim.Zaten gidicektik birkaç gün erken gitmiş oluyoruz oda önemli sayılmaz.Hakkımda hayırlı olan ne ise o olsun.Kendimi şimdiden en kötüsüne hazırladım.O kadar dikkat ettim güzel beslendim ama olacak varsada olur herşeye razıyım.Bol bol dua edecegim gönül hayırlı ve saglıklı haberler almaktan yana.Umarım öyle olur.
İnşallah yarın burada güzel şeyler paylaşırım.Rabbimin vermiş oldugu bu minik mucize şimdiye kadar yüzümüzü hep güldürdü inş bundan sonrada güldürmeye devam eder.Rabbim sana sıgınıyorum o masadan doktor kapısından mutlu haberlerle gözlerim parıldayarak cıkayımSabrımın mükafatı beni bırakmasın çok korkuyorum çooookkk
ben tam güvenemedim o siteye ya çok üsten körü cevap vermiş..
ben 2 ay vermedım bu 3 ayım pazartesı capaya gıdecem bakalım orada verebılırım belkı yarın verıım pazartesı gelır gelmez buradayım bılgı verırım sıze tanıdık var capada randevu almış pazartesıye bana bakalım ne dıyecekler parsıyel ıcın anlatıcam sızlere
ben fazılet hnm gıtmedım ama ıyı oldugunu soylemlerle duydum startı verıyorsun demekkkı ceren hehehehe hadı hayırlısı ben de su capada ıslerımı yoluna koyuyım başlıycam ben de 6 ay bıttı şimdı bakalım
inşallah kalp atışlarını net bir şekilde görür ve duyar.
yakın zamanda aynı telaşeleri bizde yaşayacağız.Allah bilir o zaman bu zamandan daha sıkıntılı olacagımmmm