- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.921
benım gıttıgımde kese duzgundu ve gıt gıde bozuldu ıcıne dogru cektı dıyebılırım
yok bana kimse öle bişey söylemedi hatta ben sorduğumda hep herşey yolunda dediler....
canım bı baksana ultrosonlarına sen yuvarlakmı dıye benımkı dedıgım gıbı gıt gıde seklı bozulmuştu
slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri yazamadım ama okuyorum takip ediyorum burcucum oncelikle cok sevindim insallah sorunsuz gecer hersey ve saglıklı bir bebisimiz daha olur insallah isteyen herkesede rabim en kısa zamanda nasip eder.ben 16 haftamdayım yarın doktora gidicaz yine bakalım insallah hersey yolundadır.burdaki bekleme suresi devam eden arkadaslarada sadece sunu soyleyeyım hep iyi dusunun bakın birsuru guzel ornek var onunuzde insallah sizlerde bu gunleri cabuk atlatacaksınız ben hep sizler icinde duga ediyorum ben hep bu sitede okuduklarımla icime umut doldurdum eminim sizde asıcaksınız butun bunları ama burdaki herkese tesekurler yasadıklarını paylastıkları icin herkese iyi aksamlar...
ben geçen sene bunu yadaşadım 7 ay sürdü kürtajdan sonra beta hcg sürekli yükseldi en son 3900 lerde idi ve çok zor günler yaşadım.çok şükür şimdi bitti
Google Google Translate BURAYI OKUYUN KIZLAR
ben geçen sene bunu yadaşadım 7 ay sürdü kürtajdan sonra beta hcg sürekli yükseldi en son 3900 lerde idi ve çok zor günler yaşadım.çok şükür şimdi bitti
slm kızlar nasılsınız? uzun zamandan beri yazamadım ama okuyorum takip ediyorum burcucum oncelikle cok sevindim insallah sorunsuz gecer hersey ve saglıklı bir bebisimiz daha olur insallah isteyen herkesede rabim en kısa zamanda nasip eder.ben 16 haftamdayım yarın doktora gidicaz yine bakalım insallah hersey yolundadır.burdaki bekleme suresi devam eden arkadaslarada sadece sunu soyleyeyım hep iyi dusunun bakın birsuru guzel ornek var onunuzde insallah sizlerde bu gunleri cabuk atlatacaksınız ben hep sizler icinde duga ediyorum ben hep bu sitede okuduklarımla icime umut doldurdum eminim sizde asıcaksınız butun bunları ama burdaki herkese tesekurler yasadıklarını paylastıkları icin herkese iyi aksamlar...
sunaaaaaaaaaaaaa
günaydınn canım
caconun bahsettıgı ultrasonla ilgili
banada hicbır doktor demedi oyle bir sey neden acaba:44:
ben mesela daha önce bethcg yukselen bir kişiyi bile okumadım
genelde okuduklarımın ki düşmüş oluyordu
acıkcası cok merak ettım yanı ne oldu nedir su anda durumu
ınsana umut oluyor biliyorsun sende
ozellıkle yasayıp atlatmış olanların deneyımlerı yasadıkları insana daha bir guç veriyor.
inşallah hatice gelirde bir anlatır.bazıları mesela ziyaretci sıfatıyla okuyor ama sadece okuyor girmiyorlar
yazmıyorlar bir şey.ben neredeyse tum gun burdayım altta bır suru ziyaretci oluyor goruyorum.zannetmemki o ziyaretcıler mol yasamamıs olsun
mol yasamayan okumaz bende oncede buraya gırıyordum ama mol dıs gebelık vs okumuyordum takii bu durumumu yasayana kadar
belki bu yazdıklarımızı okurlarda girmeye karar verirlerr