Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

hım anladım canım neyse için rahatlamıştır en azından sana yakın olan bir doktor söylemiş 6 ay diye
benim 2. ay bitiyor martta.. Normal içim rahat ede ede bebek çalışmalarına heralde bende haziranda başlayabileceğim...
özellikle videoyu izledikten sonra bekleme kararı aldım bende en azında mayısa kadar....

bencede canım en ideali 6 ay beklemek en azından....

sen kasımda bu hastalıkla cebelleşirken ben bebek sevinci yaşıyordumm ne kadar garip yaaa hayat :KK43:

evet canım maalesef hayat bu devirdaim misali
biz korunma sürelerimizi bitirirken maalsef bir başkaları bu yaşadıklarımızı ne yazık ki yaşayacaklar
dilerim kimse yaşamaz ama maalsef yaşanacak...doğal seleksiyon doktorlarında dediği gibi
bazıları elenmek zorunda kalınıyor ne yazık ki
herseyın hayırlısı...

rahim zaten 2 ay da toparlanıyor ki
ama işde normal düşükler daha şanslı bizden en azından onlar 3 ayı bile beklemiyorlar

Yine stresliyim :KK52: :KK52:
Neden olabilir? Tabikide doktor korkusu :KK1:
Yarın yine doktordayız.2-3 gündür olan bulantılarım tamamen kesilmiş durumda içimde bir tedirginlik war birşeymi oldu diye inşallah yanlış düşünüyorumdur.Korku dolu günler geçirmektense gidip ne varsa öğreneyim rahat ederim.Zaten gidicektik birkaç gün erken gitmiş oluyoruz oda önemli sayılmaz.Hakkımda hayırlı olan ne ise o olsun.Kendimi şimdiden en kötüsüne hazırladım.O kadar dikkat ettim güzel beslendim ama olacak varsada olur herşeye razıyım.Bol bol dua edecegim gönül hayırlı ve saglıklı haberler almaktan yana.Umarım öyle olur.
İnşallah yarın burada güzel şeyler paylaşırım.Rabbimin vermiş oldugu bu minik mucize şimdiye kadar yüzümüzü hep güldürdü inş bundan sonrada güldürmeye devam eder.Rabbim sana sıgınıyorum o masadan doktor kapısından mutlu haberlerle gözlerim parıldayarak cıkayım :KK25: Sabrımın mükafatı beni bırakmasın çok korkuyorum çooookkk :KK14:

Yarın yine doktordayız.2-3 gündür olan bulantılarım tamamen kesilmiş durumda içimde bir tedirginlik war birşeymi oldu diye inşallah yanlış düşünüyorumdur.Korku dolu günler geçirmektense gidip ne varsa öğreneyim rahat ederim.Zaten gidicektik birkaç gün erken gitmiş oluyoruz oda önemli sayılmaz.Hakkımda hayırlı olan ne ise o olsun.Kendimi şimdiden en kötüsüne hazırladım.O kadar dikkat ettim güzel beslendim ama olacak varsada olur herşeye razıyım.Bol bol dua edecegim gönül hayırlı ve saglıklı haberler almaktan yana.Umarım öyle olur.
İnşallah yarın burada güzel şeyler paylaşırım.Rabbimin vermiş oldugu bu minik mucize şimdiye kadar yüzümüzü hep güldürdü inş bundan sonrada güldürmeye devam eder.Rabbim sana sıgınıyorum o masadan doktor kapısından mutlu haberlerle gözlerim parıldayarak cıkayım :KK25: Sabrımın mükafatı beni bırakmasın çok korkuyorum çooookkk :KK14:

amin canım hayırlısıyla güzel haberrlerle dönersin inşallah rabbim halimize acısın yüzümüzü güldürsün içini ferah tut... Güzel düşün güzel olsun...

Senin için dua edicem :) minik melegin inanıyorum ki sapa sağlam ordaa sadece annesinin telaşı ....

inşallah yarın gideceğim:KK1::KK1:
üzerindende nerdeyse 1,5 ay geçti
zaten illa 1 ayda yaptırmak herhalde o kadarda önemli değildir
inşallah değildir

ben 2 ay vermedım bu 3 ayım pazartesı capaya gıdecem bakalım orada verebılırım belkı yarın verıım pazartesı gelır gelmez buradayım bılgı verırım sıze tanıdık var capada randevu almış pazartesıye bana bakalım ne dıyecekler parsıyel ıcın anlatıcam sızlere

fazilett hanımm 6 ay yeterlidir dediiiiii:KK9::KK9:
cok rahatladımmm
folik asite başlayabilirisn dediii

ben fazılet hnm gıtmedım ama ıyı oldugunu soylemlerle duydum startı verıyorsun demekkkı ceren hehehehe hadı hayırlısı ben de su capada ıslerımı yoluna koyuyım başlıycam ben de 6 ay bıttı şimdı bakalım

hayırlı sonuc alırsın ınsallah canımmmm

burcu'cum
inşallah güzel haberlerle dönersin topiğimize.Allah sorunsuz bir şekilde bu 9 ayı tamamlayı nasip etsin inşallah canım.

ben 2 ay vermedım bu 3 ayım pazartesı capaya gıdecem bakalım orada verebılırım belkı yarın verıım pazartesı gelır gelmez buradayım bılgı verırım sıze tanıdık var capada randevu almış pazartesıye bana bakalım ne dıyecekler parsıyel ıcın anlatıcam sızlere

iyi ozaman canım guzel haberlerni beklıyoruzzz...olumlu cevaplar duyarız inşallah..

ben fazılet hnm gıtmedım ama ıyı oldugunu soylemlerle duydum startı verıyorsun demekkkı ceren hehehehe hadı hayırlısı ben de su capada ıslerımı yoluna koyuyım başlıycam ben de 6 ay bıttı şimdı bakalım

bende tavsiye üzerine fazilete hanıma gitmişdim.açıkcası memnunda kalmışdım.çok ilgili ve alakalı bir doktor:))

inşallah kalp atışlarını net bir şekilde görür ve duyar.
yakın zamanda aynı telaşeleri bizde yaşayacağız.Allah bilir o zaman bu zamandan daha sıkıntılı olacagımmmm

inşallah kalp atışlarını net bir şekilde görür ve duyar.
yakın zamanda aynı telaşeleri bizde yaşayacağız.Allah bilir o zaman bu zamandan daha sıkıntılı olacagımmmm

zatenn bizimmzor günlerimiz teleaşımız hiç bitmeyecekmiş gibi...

Önce kan yükseldi mii korkusu

sonra 6 ay mı 1 yıl mı

ardında bebek nezaman olcak neden olmuyor vs...

bebek oluncada iyi mi bir sorun var mı telaşı

ta kiii kucağımıza sağ salim alana kadar baya uzun bir süreç bizi bekliyor daha çok yolun başındayızzz....

Rabbim yardımcımız olsun...

Doktor birazdan gidecegim kızlar eşimi bekliyorum acayip derecede stres ve korku doluyum :18: :18: :18:
Ne olur Allahım kötü şeyler duymayayım :KK14:
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar :2: :2: :2: :2: :2: :2:
Çok karısııgım yaaa mide bulantısıda kesilince iyice şüphelendim :KK52: :KK52: :KK52:
Rabbim inş bu hissettiklerim vesvesedirrrrr :KK30:

X