Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

eğer kan degerlerine göre diyorlarsa benımki hemen düşdü ve düşükde seyrediyor,
ama bana inatla 1 yıl diyorlar

gene zeynep kamile mi gitceksin orası ısrarla öle diyo ama bana ümraniye develet hastanesinde ve göztepe ssk da 6 denildi ben bizzat doktorun ağzından duydummm hemde 2 kere :) çok şanslıyım :KK39:

bencece çoook şanlsın:KK30:
benim bir doktordan bizzat duymam lazım
o yüzden afiyetteki doktorumla nisadaki doktorumu arayacagım bakalım onlar ne diyekler:KK17:
napalım umut fakirin ekmeğidir:KK53:

bencece çoook şanlsın:KK30:
benim bir doktordan bizzat duymam lazım
o yüzden afiyetteki doktorumla nisadaki doktorumu arayacagım bakalım onlar ne diyekler:KK17:
napalım umut fakirin ekmeğidir:KK53:

neden bekliyorsun telle arayıp sorsana ben belim ağrıdığında arayıp sormuştumm....Yükselme falan olur mu diye anlayabilirmiyim diye... Tel aç sor banada haber ver

fazilet hanım kim canım senin 3 ay bitti demi saol canım hepimize dua ediyorum :)

geldim canım.
fazilet hanım afiyetteki doktorumdu.zaten bebegımın kalbinin durduğunu ona gittiğim rutin kontrolumde ögrenmişdim.kendisi 6 ay yeterlidir dedi zaten durumumu biliyordu hatırladı hemennnn:KK49:

mart 1 de 4.
ayımı bitiriyorum 5.aya giriyorum
normalinde nisanda doluyor 6.ayım
ama ben genede bir hazirana kadar beklemeyi düşünüyorum.çünkü 1 kasımda kurtaj oldum 20 sinde tamamen sıfır oldu.0 olduktan sonra hesaplamamı yapıyorum.bazı doktorlar sıfır oldugu zamandan sonrasını dikkate alın.korunmanızı ona göre ayarlayın diyorlar.

mart 1 de 4.
ayımı bitiriyorum 5.aya giriyorum
normalinde nisanda doluyor 6.ayım
ama ben genede bir hazirana kadar beklemeyi düşünüyorum.çünkü 1 kasımda kurtaj oldum 20 sinde tamamen sıfır oldu.0 olduktan sonra hesaplamamı yapıyorum.bazı doktorlar sıfır oldugu zamandan sonrasını dikkate alın.korunmanızı ona göre ayarlayın diyorlar.

hım anladım canım neyse için rahatlamıştır en azından sana yakın olan bir doktor söylemiş 6 ay diye
benim 2. ay bitiyor martta.. Normal içim rahat ede ede bebek çalışmalarına heralde bende haziranda başlayabileceğim...
özellikle videoyu izledikten sonra bekleme kararı aldım bende en azında mayısa kadar....

merhaba , ben 5 ocaktada 7+4 günlük bebeğimin kalbidurması üzerine kürtaj oldum ve 15 gün sonra patloji sonucu almaya gittiğimde parsiyel mol gebelik geçirdiğimi öğrendim… :O güne kadar hiç bir belirtisini yaşamadım ayriyetten ultrasyon vs doktorlarda hiç şüphelenmediler normal kürtaj oldum moldeki gibi olmadım… Sormak istediğim soru bana 6 ay korunma verildi ama ben korunmak istemiyorummm… korunmadığım taktirde varsayalım bu ay hamile kaldım beni ne gibi riskler bekliyor yada normal sağlıklı bir gebelik geçirmem mümkün mü kan değerlerim 7,8 – 3,6 – 0 – 0 şeklindeydi… Birde aylık kontrole gidip kan değerlerime baktırıyorum eğer kanım yükselmiş olsa regli olur muyum.. Burdanda anlamam mümkünmü…

Cevap

Sağlıklı bir gebelik oluşmayabilir o yüzden rahmin toparlanması gerekiyor biraz korunmanız rahim açısından iyi olur

Read more: parsiyel mol gebelik geçirdiğimi öğrendim « Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva

sanki sadece rahim toparlasa yeterli gibi yazmış... Normal düşüklerde 2 adetten sonra izin veriliyor .... demekki rahim toparlıyorr...:KK52:

X