Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

yani sunacım bize 21.haftaya kadar ne yazık ki hatta bence doğruna kadar rahat yok.
bende birşeyi merak ediyorum diğer bebeklerimiz eger olursa sayet hiçbir etkisi olurmu gecmısde mol yasammaızın acaba:44:

valla canım bi sitede kadının 19 haftasında mol diye gebeliğini sonlandırmışlar:KK43:

ama o nasıl oluyor canım ondada hcg çok yüksek ama şüphelenmedikleri için hiç hcg yapmıyorlar bebekde kalbi durmazsa 20. haftaya kadar yaşıyabiliyormuş....

Bende olduğu gibi bebek yaşasaydı kimse bende molden şüphelenmemişdi ve o 20 haftaya kadar yaşayıp normal doğum yaptırarak alıcaklardı...allah korumuş valla.. 16 - 20. haftalarda ayrıntılıda çıkıcaktı yaa merak etme yani biz gebe kalsak hcg miz hep kontrol altında olup bakılacak..Yani mol olsak gözden kaçırmazlar bizi.... ama ilk 3 ayı geçiripde 5 ayda yükselme olmaz sanırsam..

iyi iyi o zaman:KK1:reegl olmam iyi birşeyse ben kurtajdan 21 gun sonra olmuşdummm:KK8:

vucudun tam olarak attığınıu gösteriyormuş... İlk doktorum hcg pozitif oldugu için 2 - 3 ay olmayabilirsin demişti.. ben zaten 5. regli oluyordum hamileliği öğrendim 5.de kürtaj oldum tekrar 5.de regli oldumm çok düzenli ilerlemişti

benim kızım pek bırakmıyorda nete girmeme falan illa benımle oyna diyor seninki nasıl rahatmısın o konuda
valla ben zor giriyorum desem yeridir

benim kızım pek bırakmıyorda nete girmeme falan illa benımle oyna diyor seninki nasıl rahatmısın o konuda
valla ben zor giriyorum desem yeridir

evde canımm pc oynamaması gerektiğini biliyor... tv izliyor çizgi flimmm daha önce 106 tv kırdı da :) o kadar usludur yaniii sen düşün gerisini....net sınırsız o yüzden hep açık duruyor fırsat oldukçada oturuyorummm....

aslında çok uzak değiliz canım hastaneye beraber gidebilridikkk sen birdaha ne zaman gitceksin göztepe ssk da buluşabilirdik
ben genelde oğlumla gidiyorummm zaten :)

ben bugun gidecektim eşimin toplantıları varmış yarın gidecegim bir dahakide 1 ay sonra.aslında ben buraları pek bilmiyorum tasınalı 6 ay oldu o yuzden mecbur eşim goturuyor yoksa bgun fındık cerenimi alıp giderdim:KK49:
birdahakine muhakkak birlikte gidelim ben zaten goztepedekilerde gösterip canlı canlı birinden 6 ay duymak istiyorummmm:KK9:boyle sanaldan doktorlardan cevab pek ikna edici olmuyor .zaten çokda vakıf olamıyorlar sordugumuz sorulara öylesine cevaplar veriyorlar

ben bugun gidecektim eşimin toplantıları varmış yarın gidecegim bir dahakide 1 ay sonra.aslında ben buraları pek bilmiyorum tasınalı 6 ay oldu o yuzden mecbur eşim goturuyor yoksa bgun fındık cerenimi alıp giderdim:KK49:
birdahakine muhakkak birlikte gidelim ben zaten goztepedekilerde gösterip canlı canlı birinden 6 ay duymak istiyorummmm:KK9:boyle sanaldan doktorlardan cevab pek ikna edici olmuyor .zaten çokda vakıf olamıyorlar sordugumuz sorulara öylesine cevaplar veriyorlar

bende marttın 10 gibi gidicem ozaman randevu alıp haberleşelimm canım çünkü çok doluyo oluyorr ben orda iki kere kan verdim biri dedi işte 6 ay biri 1 yıl dedi ve 2 ay sonra gel dedi inşallah ona denk gelmeyiz bir ara doktorun ismine bakarak randevu alabilyordum şimdi o listeyi yayınlamıyorlar rasgele gidiyorum yoksa taner günay çok ilgilenmişti ve 6 ay demişti ama ben marttan sonra çalışmalara başlıyorum valla daha sabredemeyeceğim

gerçektenmii
sen çok çılgınsın yaaa
ya aslında bende aynı senın durumdayımmm vallahi zaman nasıl geçecek bilmiyorum
keşke şu anda hamile kaldıgımda bır sey olmayacagını bılsem ahh ahhh

gerçektenmii
sen çok çılgınsın yaaa
ya aslında bende aynı senın durumdayımmm vallahi zaman nasıl geçecek bilmiyorum
keşke şu anda hamile kaldıgımda bır sey olmayacagını bılsem ahh ahhh

napıyım kaderim de ne yazılmışsa o olur ben korunmayacağımmmm hattaa bu günler yumurtalama günlerim aklımdan neler geçiyor bir bilsenn denesemi diyorumm valla

kanım sıfırlanmış adedimi olmuşummmm

X