Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

acaba ne olur su anda gebe kalsak
belkide hiçbirşey olacagı falan yok :KK31:

zaten şuanda ne sen ne ben kanser hücresi taşımıyoruz kii.... Sadece tedbir amaçlı korun diyorlar... Normal bir düşük yapan birine bile en az 3 ay korun diyorlar neden tedbir amaçlı hiç adet olmadan hamile kalanlar oluyor....

Benim kayınvalidem tifo geçirmiş eskilerin illet hastalığı olarak bakılmışşş ama ondan sonra 11 tane doğurmuş :)

doktorada sorsan neden bekliyorum diye sadece tedbir amaçlı diyor... illaki olacaksın yada bebeğin mol olcak demiyorki

aslında ben bir iki yerde okudum ama doktorlar bu kadar korkutmasa kimse bu kadar beklemez çok nadir kişiler 1 yıl beklemiş yoksa çocuğu 3-4 ay öncesinde bırakmışşşş bazıları daha erken bırakmış aslındada çocuk olmayınca süre uzamış oldu.... Ben şimdi diyorum bugün yapsam sanki hemen olcakmı yokkk tabi olsa çok sevinirim valla bebek olucakmı diye beklemktense herhafta kan nasıl çıkıcak diye beklemeyi tercih ederim çünkü bunu bugünde olsa yaşıycam 1 yıl sonrada olsa yaşıycammmm... ve aklımdan çıkmıyor bebeğim bidaha olcak mı her ya onun stresini yaşamak bana daha zormuş gibi geliyorrr...

ayni şeyleri maalsef bende yaşıyorum.
hatta bana inanılmaz gibi geliyor tekrar gebe kalmak dogurmak ütopya gibi:KK50:
meğersem çocuk doğurabilmek ne kadar büyük bir şansmışş
insan bir şeyin içindekyken ne yazık ki,kıymetini pek idrak edemiyor

valla şimdi etrafında çocukları hep.... biz iki kardeştik ve iyiki böyle kalabalık bir ailesi olan bir eş bulmuşum kendime :)
benim maşşallah diyin tam 8 görümcem ve 3 kaynım var

hepsi evlimiii
bir sürü torunda vardır şimdiii:KK52:
en güzeli kalabalık aile
bizde kalabalıgız eşimin aileside
Allah denk getirdi:KK1:

burcu bir sey soracagım sana
malum sen eskisin burda
mol yasayıp korunma suresınıde beklemeyıp tekrar hamıle kalıpda aynı seyleri yasayan oldumu hiç
birbilgin varmı canım
arayış içerindeyimde:KK31:

ayni şeyleri maalsef bende yaşıyorum.
hatta bana inanılmaz gibi geliyor tekrar gebe kalmak dogurmak ütopya gibi:KK50:
meğersem çocuk doğurabilmek ne kadar büyük bir şansmışş
insan bir şeyin içindekyken ne yazık ki,kıymetini pek idrak edemiyor

bir tane görümce 15 yıl sonra tüp bebekle ikizlerini doğurdu şimdi onu düşünüyorumda ben 6 ay sabredemiyorummm kimblir o neler yaşamıştır... Biz bebeğimiz olurmu diye düşünürken bazılarının hiç çocugu olmuyor bazılarının ki ise yıllar sonra oluyor rabbim herkese yardım etsinnn..... bunları düşünüyorum biraz içim üzülüyor ama şanslıyım gende diyorum sonra aynı psikolojiye gene geri dönüyorummmm.... İllaki korunma sürem ya çok çabuk geçsin yada ben hamile kalıp hayırlısıyla tahlillerimi falan veriyimmm yaa... hastaneye 2 ay önce gebe bölümüne giderken şimdi kadın doğuma gödip gebeyken tanıştığım insanların karnını görünce ister istemez üzülüyorumm.... diğer arkadaşlarımın hepsi bu ay üstelik cinsiyet öğrenceklerrrrr

işde her şeyde vardır bir hayır.bizim içinde demek ki böylesi hayırlıymış.gönül diğer türlüsünü isterdi ama elden ne gelir ki.
görümcen 15 yıl bekledi demek ki,gercekten boyle insanları duyunca kendimi ayıplıyorum.ustelık benım cocugumda var:KK30:

maşallahhh
Allah dahada artırır inşallah:KK1:
siirtli demek bizimkilerde
siirt+van+batman karışımııı:KK34:

hemşeri sayılırız senin adın mı azra
benim oğlumun adıda ardaberat kızım olsadı bu bebek hep kızmış gibi hissettim ama nasip olmadı doğsaydı azra bahar olcaktı :KK43:

inşallah oda olur canım benim:)
benim kızımın adı azra ceren:KK23:
bende heryerde onun ismini kullanıyorum:KK51:
benim adım kübra
senin sunamı

inşallah oda olur canım benim:)
benim kızımın adı azra ceren:KK23:
bende heryerde onun ismini kullanıyorum:KK51:
benim adım kübra
senin sunamı

evet canım benim adım suna valla tanıştığıma çok sevindim... Doktor sitesinde azra olarak geçiyorduda... Aklımada bişi takıldı ben hamile kalsam ve mol olsa hemen onuda kürtaj alıcaklar dimi sonra hcg sıfırlancakk sıfırlanmazsa tedavi uygulacaklar dimi yani aynı şeyler olucakkkk başka bişi yapmazlar heralde dimi

X