- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.601
haklısın en güzeli sabretmek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlasılan gebe kaldıgımızda herhafta kan vercegız haftayla uyumlumu diye
zaten dogru baska bir türlü ayırt edilemezz
gittigin yer arastırma hastanesimiydi
bende ümraniyede bir hastaneye gıtmısdım yeni yapılmış cok guzel bır yerdi acaba orasmı
Yarın yine doktor yolları
Doktorun istedigi testleri hala yaptıramamıstım devletten randevu aldım yaptırmak için özelde biraz fiyat tuzlu geldi.Gitmişken doktor muayeneside olur büyük bir ihtimalle kalp atısıımız inşallah hayırlısıyla başlamıstır.
Kafamda bir sürü soru işareti var.Kalp atısı olacakmı? Her ay 1 tüp kan verdiğimde bile zorlanırken 4-5 tüp kanı nasıl vericem?(damarlarım cok ince oldugu için epeyce zorlanıyoruz) Test sonuçlarım nasıl çıkacak? Kızamık geçirmedim hiç bize verebilecegi riskler ne olacak? Mole dair risk tamamen ne zaman bitecek? Girdigim doktor kapısından nasıl bir yüz ifadesiyle çıkıcam? vs... daha bir sürü sorular....
Rabbim bir mucize nasip etti inşallah devamıda gelir.Tedirginmiyim evet ama elimden sadece bol bol dua etmek geliyor.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Anne adayı olmak okadar zormuşki şimdi daha iyi anlıyabiliyorum.Teker teker aşamaları geçerken yeni birinin telası başlıyo.Hep böyle olacak sanırım.Allahım sizlerede nasip etsinde sizlerde beni ozman anlarsınız
Hamileliğe başladıgımdan beri hep hayırlı haberler aldım eşimle birlikte bugüne kadar hep yüzümüz güldü inş yarında güler Rabbim sana sıgınıyorum hakkımda hayırlı olan ne ise onu nasip eyle.Verdiğin emaneti bize bağışla.
ya hcg yapılmamış bana ne okuz bu doktorlar devlete gıdıyorsun yanı ustune basa basa dedım tanmam dedı neyse tekrar kan verecem kızlar bakalım ne cıkacak he ceren cıgım ben daha k doguam gıtmedım canım bazı durumlarım var onları jhalladecem oyle saglık konusunda facenı ver konusalım ıstersen uzun mesele benım sorunum BURCUMMMM ınsallah ıyı olavcak benım hıslerım ıyı dır sorun yok rahat uyu bu gece goreeksın bak
canım cok tşk ederim.RABBİM en kısa zamanda bu güzel duyguları saanada yaşatsın.Çok tedirginim sizlerde yaşayında görün bana hak verirsiniz :) İnşallah giden melegin sana bu sene kardeşini gönderir.Adetinde gecikmiş hiç belli olmaz bu işler döllenmeyle alakalı eger geç yumurtlama olduysa neden olmasın inş bebişten gecikmiştir.Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle...
Geldim kızlar ama hiçbir işimi halledemedim
Doktora gittim geçen haftaki usg bu bu hafta kontrole geldim birde testler yapılacakmıs onlar için geldim dedim.Doktorda anlamıyorum bu doktorları erkenden ne testiymiş bu dedi bende rubella toxoplasma vs.. söyledim oda 12.haftada zaten senden kan alınacak ozman yapılır dedi.Sık kan aldırmak enfeksiyon riskini arttırır dedi.Neyse muayene etti niye bu kadar erken geldin dedi ben ee kalp atısı yokmu dedim.Var var dedi.Ama inanın ona bile tatmin olamadım.Bir usg resmi verdi hiçbişe belli degil ölçüm bile yapılmadı.Uzun lafın kısası boşuna gitmiş olsum.Haftaya kendi gittigim doktora gidicem artık.İnşallah dedigi gibi kalp atısı vardır.:26: