Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

anlasılan gebe kaldıgımızda herhafta kan vercegız haftayla uyumlumu diye
zaten dogru baska bir türlü ayırt edilemezz
gittigin yer arastırma hastanesimiydi
bende ümraniyede bir hastaneye gıtmısdım yeni yapılmış cok guzel bır yerdi acaba orasmı

yok canım yeni yapılmadı bayadır var evet araştırma hastanesi ben kolay kolay özele gitmiyorum nedense oralar sanki para kazanmak için dalavere yapıyomuş gibi geliyor oğlumda gitmiştim organı eksik falan diyip bir sürü tahlil istemişti devlete gittim sapasağlam demişti..... yani gözüm korktu bi kere ben hep özele gidiyorum boğulursam bari büyük denizde boğulıyımmm herşeye bakıyorlar....

peki soru sordugunda falan ilgiyle dinleyip uzun uzun acıklıyormu genek devlette ben anlatım yokda sormasan soylemuyorlar
olmasa ben bırde oraya giderim zeynep kamıl tutturmus zaten 1 yıll diye baska arastırma hastaneleri daha naifler bu konuda galiba

valla mol olduğumu öğrendim zeynep kamil haric 3 doktorda bana acıklama yaptı ve sorularıma cevap verdi.. iki tanesi 6 ay dedi sadece 1 tanesi 1 yıl dedi... mol gebelik hakkında bilgi ver dediyince hepside bana anlattı doktor konusunda şanslıyım galiba:)

peki bu gittigin doktor ne dedi takip olarak
en son doktorun 2 ay sonra gel demişdi bu nediyor aylıkmı?yoksa 2 aydamıymış

gebelikden korunuyorsun aylık takiplerini ihmal etmiyorsun dedi.... 2 ay faan demedii.... zaten dese bile ben 1 ay sonra kesin giderimm...

Yarın yine doktor yolları :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:
Doktorun istedigi testleri hala yaptıramamıstım devletten randevu aldım yaptırmak için özelde biraz fiyat tuzlu geldi.Gitmişken doktor muayeneside olur büyük bir ihtimalle kalp atısıımız inşallah hayırlısıyla başlamıstır.
Kafamda bir sürü soru işareti var.Kalp atısı olacakmı? Her ay 1 tüp kan verdiğimde bile zorlanırken 4-5 tüp kanı nasıl vericem?(damarlarım cok ince oldugu için epeyce zorlanıyoruz) Test sonuçlarım nasıl çıkacak? Kızamık geçirmedim hiç bize verebilecegi riskler ne olacak? Mole dair risk tamamen ne zaman bitecek? Girdigim doktor kapısından nasıl bir yüz ifadesiyle çıkıcam? vs... daha bir sürü sorular....
Rabbim bir mucize nasip etti inşallah devamıda gelir.Tedirginmiyim evet ama elimden sadece bol bol dua etmek geliyor.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Anne adayı olmak okadar zormuşki şimdi daha iyi anlıyabiliyorum.Teker teker aşamaları geçerken yeni birinin telası başlıyo.Hep böyle olacak sanırım.Allahım sizlerede nasip etsinde sizlerde beni ozman anlarsınız :KK1:
Hamileliğe başladıgımdan beri hep hayırlı haberler aldım eşimle birlikte bugüne kadar hep yüzümüz güldü inş yarında güler Rabbim sana sıgınıyorum hakkımda hayırlı olan ne ise onu nasip eyle.Verdiğin emaneti bize bağışla.:KK25: :KK25: :KK25:

Son düzenleme:
Yarın yine doktor yolları :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:
Doktorun istedigi testleri hala yaptıramamıstım devletten randevu aldım yaptırmak için özelde biraz fiyat tuzlu geldi.Gitmişken doktor muayeneside olur büyük bir ihtimalle kalp atısıımız inşallah hayırlısıyla başlamıstır.
Kafamda bir sürü soru işareti var.Kalp atısı olacakmı? Her ay 1 tüp kan verdiğimde bile zorlanırken 4-5 tüp kanı nasıl vericem?(damarlarım cok ince oldugu için epeyce zorlanıyoruz) Test sonuçlarım nasıl çıkacak? Kızamık geçirmedim hiç bize verebilecegi riskler ne olacak? Mole dair risk tamamen ne zaman bitecek? Girdigim doktor kapısından nasıl bir yüz ifadesiyle çıkıcam? vs... daha bir sürü sorular....
Rabbim bir mucize nasip etti inşallah devamıda gelir.Tedirginmiyim evet ama elimden sadece bol bol dua etmek geliyor.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Anne adayı olmak okadar zormuşki şimdi daha iyi anlıyabiliyorum.Teker teker aşamaları geçerken yeni birinin telası başlıyo.Hep böyle olacak sanırım.Allahım sizlerede nasip etsinde sizlerde beni ozman anlarsınız :KK1:
Hamileliğe başladıgımdan beri hep hayırlı haberler aldım eşimle birlikte bugüne kadar hep yüzümüz güldü inş yarında güler Rabbim sana sıgınıyorum hakkımda hayırlı olan ne ise onu nasip eyle.Verdiğin emaneti bize bağışla.:KK25: :KK25: :KK25:

amin canım yarın hayırlısıyla burda güzel haberlerini okumayı dört gözle bekliyorumm.... Senin için dua edicemm...

inşallah yarın cok guzel haberler alırsın canım.
doktor senden ne testleri istedi
biz gebe kaldıgımızdada bizdende isterler o zaman
birde herhafta verıyormusun kan
hafta ile uyumlumu diye
bilgilendirirsen çooook sevinirimm...

ya hcg yapılmamış bana ne okuz bu doktorlar devlete gıdıyorsun yanı ustune basa basa dedım tanmam dedı neyse tekrar kan verecem kızlar bakalım ne cıkacak he ceren cıgım ben daha k doguam gıtmedım canım bazı durumlarım var onları jhalladecem oyle saglık konusunda facenı ver konusalım ıstersen uzun mesele benım sorunum BURCUMMMM ınsallah ıyı olavcak benım hıslerım ıyı dır sorun yok rahat uyu bu gece goreeksın bak

ya hcg yapılmamış bana ne okuz bu doktorlar devlete gıdıyorsun yanı ustune basa basa dedım tanmam dedı neyse tekrar kan verecem kızlar bakalım ne cıkacak he ceren cıgım ben daha k doguam gıtmedım canım bazı durumlarım var onları jhalladecem oyle saglık konusunda facenı ver konusalım ıstersen uzun mesele benım sorunum BURCUMMMM ınsallah ıyı olavcak benım hıslerım ıyı dır sorun yok rahat uyu bu gece goreeksın bak

facem yok canım ya kullanmıyorum

e sen kan vermek için gittiysen neye baktılar hcg bakmadılarsa?

Geldim kızlar ama hiçbir işimi halledemedim :KK47:
Doktora gittim geçen haftaki usg bu bu hafta kontrole geldim birde testler yapılacakmıs onlar için geldim dedim.Doktorda anlamıyorum bu doktorları erkenden ne testiymiş bu dedi bende rubella toxoplasma vs.. söyledim oda 12.haftada zaten senden kan alınacak ozman yapılır dedi.Sık kan aldırmak enfeksiyon riskini arttırır dedi.Neyse muayene etti niye bu kadar erken geldin dedi ben ee kalp atısı yokmu dedim.Var var dedi.Ama inanın ona bile tatmin olamadım.Bir usg resmi verdi hiçbişe belli degil ölçüm bile yapılmadı.Uzun lafın kısası boşuna gitmiş olsum.Haftaya kendi gittigim doktora gidicem artık.İnşallah dedigi gibi kalp atısı vardır.:26:

canım cok tşk ederim.RABBİM en kısa zamanda bu güzel duyguları saanada yaşatsın.Çok tedirginim sizlerde yaşayında görün bana hak verirsiniz :) İnşallah giden melegin sana bu sene kardeşini gönderir.Adetinde gecikmiş hiç belli olmaz bu işler döllenmeyle alakalı eger geç yumurtlama olduysa neden olmasın inş bebişten gecikmiştir.Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle...

cok saol canım benim amin ins adetim geciktide bende hiç belirti falan yok muhtemelen havalardan kaynaklı bi gecikme randevum bugündü gidicegim doktor gelmemiş yarına kaldı bakalım yarın tahlil olurum belli olur hersey sende bugün doktora gidiyomussun galiba ins güzel haberlerle dönersinnn....

Geldim kızlar ama hiçbir işimi halledemedim :KK47:
Doktora gittim geçen haftaki usg bu bu hafta kontrole geldim birde testler yapılacakmıs onlar için geldim dedim.Doktorda anlamıyorum bu doktorları erkenden ne testiymiş bu dedi bende rubella toxoplasma vs.. söyledim oda 12.haftada zaten senden kan alınacak ozman yapılır dedi.Sık kan aldırmak enfeksiyon riskini arttırır dedi.Neyse muayene etti niye bu kadar erken geldin dedi ben ee kalp atısı yokmu dedim.Var var dedi.Ama inanın ona bile tatmin olamadım.Bir usg resmi verdi hiçbişe belli degil ölçüm bile yapılmadı.Uzun lafın kısası boşuna gitmiş olsum.Haftaya kendi gittigim doktora gidicem artık.İnşallah dedigi gibi kalp atısı vardır.:26:

bu doktorların bu hallerine sinir oluyorum yaa cnm durumundan bahsetmedinmi mol gebelik gecirdiginden v.s bizim için biliyorsun bhcg artısı önemmli takp edilmemiz gerekiyor neyse sükürki kalp atısı varmıs gözün aydın hep böyle devam eder inşş....

hoş bulduk cerencim....

Bende anlayamadım burcu hangi devlet hastanesine gittin...

Hamile kalmadan önce bir sürü korkutucu şey söylüyorlar yok tekrarlarmış işteyok her hafta kana bakılacakmışş normal gebelik mi mol mü diyeee
eeee noldu şimdi hiç birşeye bakmıyorlar ... Ben anlamıyorum yaaa

Ben senin yerinde hamile olup hastaneye gitseydimmmm ortalığı ayağa kaldırırdımm... Nedemek niye geldin ben diğer hastalar gibi değilim kii eğer onlar gibi muamele görüpp sürdükceksem niye bu kadar zaman bekliyorum neden bu kadar zaman korkuyla yaşıyorum...

Bu şekilde davrandıklarına göre bize söyledikleri kadar korkulacak birşey olmadığını görüyorum ben...

Aysima herşeyin hayırlısı bende bu gebeliğimde hiç bir belirti olmamıştı hatta idrar yapmıştım çıkmamıştı bile... tekrardan evde bir test yaptın mı

X