- 23 Mayıs 2011
- 131
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.621
ya burcu ne testı bunlar bn anlamadım bıse valla ben hıc test felan yaptırmadım ya
yok cnm tekrar idrar testi yapmadım içimdende yapmak gelmedi dogrusu kanda cıkmayınca birsey arada oluyor bende böyle gecikmeler...hoş bulduk cerencim....
Bende anlayamadım burcu hangi devlet hastanesine gittin...
Hamile kalmadan önce bir sürü korkutucu şey söylüyorlar yok tekrarlarmış işteyok her hafta kana bakılacakmışş normal gebelik mi mol mü diyeee
eeee noldu şimdi hiç birşeye bakmıyorlar ... Ben anlamıyorum yaaa
Ben senin yerinde hamile olup hastaneye gitseydimmmm ortalığı ayağa kaldırırdımm... Nedemek niye geldin ben diğer hastalar gibi değilim kii eğer onlar gibi muamele görüpp sürdükceksem niye bu kadar zaman bekliyorum neden bu kadar zaman korkuyla yaşıyorum...
Bu şekilde davrandıklarına göre bize söyledikleri kadar korkulacak birşey olmadığını görüyorum ben...
Aysima herşeyin hayırlısı bende bu gebeliğimde hiç bir belirti olmamıştı hatta idrar yapmıştım çıkmamıştı bile... tekrardan evde bir test yaptın mı
Kübracım mol olanlara özgü testler degil bunlar.Her gebe bayana yapılıyormuş.
Rubella(kızamıkcık)
toxoplasma
tam kan sayımı
tsh
ft3
ft4
testleri.Okmeydanı araştırmaya gittim daha önce giden arkadaslarım war onlara yapılmıs testler bende anlıyamadım aslında doktor cok iyidi.Kaybımdan hiç bahsetmedim.Neyse kalp atısı varmış o yeter bana
Haftaya baska bir doktora gidicem birde orda bakalım neler olacakMol teşhisini koyan doktora hiç gitmedim o hemen dosyamı getiriyo mol takibine bakıyo kızacak büyük bir ihtimalle o yuzden ona biraz geç gidicem.Zaten kendiside test yapmıyor benim arkadasımda ona gitmişti hiç test istememişti.Bu devletteki doktorda birdahaki muayeneye 12.haftanda gelirsin dedi.Sorun yok sanırım ama hiç tatmin olamadım.Usg resminde hiçbişey belli degil.Artık haftaya baska bir doktora gidicem.Sık sık ultrasonu girmekte istemiyorum ama napalım içim rahat etsin
Kübracım mol olanlara özgü testler degil bunlar.Her gebe bayana yapılıyormuş.
Rubella(kızamıkcık)
toxoplasma
tam kan sayımı
tsh
ft3
ft4
testleri.Okmeydanı araştırmaya gittim daha önce giden arkadaslarım war onlara yapılmıs testler bende anlıyamadım aslında doktor cok iyidi.Kaybımdan hiç bahsetmedim.Neyse kalp atısı varmış o yeter bana
Haftaya baska bir doktora gidicem birde orda bakalım neler olacakMol teşhisini koyan doktora hiç gitmedim o hemen dosyamı getiriyo mol takibine bakıyo kızacak büyük bir ihtimalle o yuzden ona biraz geç gidicem.Zaten kendiside test yapmıyor benim arkadasımda ona gitmişti hiç test istememişti.Bu devletteki doktorda birdahaki muayeneye 12.haftanda gelirsin dedi.Sorun yok sanırım ama hiç tatmin olamadım.Usg resminde hiçbişey belli degil.Artık haftaya baska bir doktora gidicem.Sık sık ultrasonu girmekte istemiyorum ama napalım içim rahat etsin
yok cnm tekrar idrar testi yapmadım içimdende yapmak gelmedi dogrusu kanda cıkmayınca birsey arada oluyor bende böyle gecikmeler...
Birde şu yüksek beta hcg ye takılmayın.Molle ilgili yazılar okurken yüksek beta hcg olur diyor ama benim en yüksek 7263 tü.Patolojıde mol cıktı.Kürtajdan sonrada değerlerim 923,144,19,0...
Birde şu yüksek beta hcg ye takılmayın.Molle ilgili yazılar okurken yüksek beta hcg olur diyor ama benim en yüksek 7263 tü.Patolojıde mol cıktı.Kürtajdan sonrada değerlerim 923,144,19,0...
peki o zaman normal gebelikte nasıl anlaşılacak
yani su anda gebe kaldım diyelim nasıl anlaşılacak mol olup olmadıgım
ben bethcg gore bılıyordum ama yanlıs bılıyormusum galiba:44: