- 6 Ağustos 2011
- 1.020
- 1
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.181
İyi akşamlar kızlar...
Nasılsınız? Yıl 2012 yaş 23 ve saçıma aklar düşmüşBugün gördüm çok üzüldüm hiç böyle birşey olmazdı demekki bu süreç beni çooook zorlamış Sağlık olsun napalım umarım çoğalmazlar :)
Kayazelhacım sen pazartesi bence bir gebelik testi yap eczaneden alıp beta hcg 20-25 in üstünde değerdeyse testtede bir bozukluk yoksa mutlaka çıkar.Güzel haberlerle gellllll
canım bu beyazlık konusu Kvıtamını eksıklıgı sen gıt bence uzerıne basa basa soyluyorum kan pırtılaşması tahlıllerı yaptır benımde bılıyorsun sorunum var bole ve benımde erken den beyazladı ben arastırmıştım bu kan pırtılaşmasını o zaman gordum okumustum K vıt eksıklıı oldugunu
Abla walla belirtilerden bıktım artık :) Ne zaman bişey olsa belirti arıyorum.Bendeki beyazlar 2-3 tane falan çoğalırlarsa giderim artık şimdi birde bunun yüzünden strese girmiyeyim.Sende çıktımı peki pıhtılaşma? Bİrde bildigim kadarıyla 2 kaybın oldugu zaman yapılıyormus dogrumu?
ya o fasa fusa sen de 2 kaybım var dıye 1 kurtaj dıyerı kendılıgınden dustu de kucuk yalan hatta benım doktorum 3 dusuk de demıştı yalan de demıştı ama ben doktorumdan yazılı kagıt aldım dı dusuklerı var dıye sen de yazı al ıstersen alabılırsen doktorundan
yaşım genç oldugu için yapmazlar gibime geliyor.,.
Kayazelha nerelerdesin merak ediyorum seni son durum nedir ? :26:
canlarım yarın doktordan randevu aldım hem sonuçlara bakıcak hemde tekrar beta hcg yapmasını istiyicem nasıl bakalım??
ÇOOOOOOK HEYECANLIYIM YAAAAA........:18::18:
akşamları giremiyorum....bu hafta sabah bakabiliyorum topiğimize.....
Merhaba;
Arkadaşlar başımdan geçen olayı buraya yazmak istiyorum. Ben ilk bebeğimi kalp atışı durduğu için 9. haftada kaybettim. 2. gebeliğim bundan 6 ay sonra oldu. 8. haftasındayken kese boş olduğu için alındı. Patoloji sonucunda hidropik dejenrasyon yazıyordu. Doktor bu sonuca baktı ve mol gebelik geçirmişsin, 6 ay Beta HCG yaptıracaksın dedi. Bizde 6 ay bekledik ve her ay test yaptırdık. Test sonuçları hep 0 çıktı. Aralık başında son testi vermiştim. Gittiğim hastanenin ve doktorumun aşırı yoğunluğundan çok bunalmıştım, ayrıca bende kan pıhtılaşması da var, bu konularıda danışmak için başka doktora gittim. Ve duyduklarıma şok oldum. Hidropik dejenerasyon mol sayılmaz, boş keseyi vücut atmaya çalıştığı için o sonuç çıkmıştır dedi. Biz boşu boşuna 6 ay beklemiş olduk yani. Patoloji sonucunda parsiyal veya komplet mol yazılmadığı sürece mol olmaz dedi doktor. Ben bu sitedeki bi doktora da sonuçlarımı yazmıştım, oda benzer bir cevap vermişti. Kısmet tabi çok beklemedik ama lütfen tek doktora bağlı kalmayın, ne olur ne olmaz, ben hem molgebelik, hemde kan pıhtılaşması konusunda doktor yorumuna bağlı sıkıntı yaşadım, sizler yaşamayın.
Merhabar; geçmiş olsun.Ne yazıkki böyle yanlış teşhisler cok sık oluyor.En azından 6 ay kadar beklemişsiniz 1 yılda bekleyebilirdin.Benim patolojı sonucunda mol hidatiform,komplete mol hidatiform gibi şeyler yazıyordu.Kendi doktorum bile çok şaşırmıstı gelen sonuca geçen ay yeni bir doktor ziyaretim oldu onada anlattıgımda yaşadıkların mol olmayabilir dedi benide muallakta bıraktı ama işte patolojı sonuucuma inanmak zorundayımKorunmaa süren bitti sanırım inşallah bu sefer hayırlı ve saglıklı bir evlat sahibi olursun.
günaydın kızlar;
bugün sabah test yaptım NEGATİF çıktı...HÜSRAN.........
doktora gidiyim bugün bakalım...bu regl olmak için herhangi bir belirtide yok ama normal idrar testi içinde sanki biraz erkenmi çünkü;ben en son 27 aralıkda regli oldum saydığım zaman bugün 30 gün olmuş oluyor....28 gün olarak bakarsak 2 gün geçmiş oluyor...
BİRAZ DAHA SABIR..........................:85::85::85:
Şimdi 5 haftalık hamileyim :) ama pıhtılaşma rahatsızlığım da olduğu için iğne ve ilaç kullanıyorum. Umarım bu sefer sorunsuz hamilelik geçirim. Dileklerim herkes için, sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inş.
Offff yaa canım çok sıkılıyor.2 aydır adete birhafta kala test yapıyorum negatif çıkıyor daha erkendir diyorum adete birkaç gün kala meraktan çatlıyorum adet sancım oluyor internetten harıl harıl belirtilere bakıyorum ewet olabilir diyorum bi umutta olsa bekliyorum :18: kendimide cok yıpratıyorum bu arada galibaVardır rabbimin bir bildiği ama ne bileyim yaşadıklarım cok zoruma gidiyor şimdi bebeğim yaşasaydı bugün 40 ı cıkacaktı :2: :2: Hepimize boolca sabır diliyorum gerçekten cok zormuş
cnm yapma ne olur yaaaa...bak şımdı benimklerde depreşti.....benimki 4 aylık olucaktı............
bugün doktor folik asit verdi.....2.0 değerinde hamilelk olmaz dedi bende çekindm betahcg yaptırmaktan..........birkaç gün geçsin yaptırırım....
Arkadaşlar merhaba,
Kürtaj sonrası yapılan biyopside herhangi bir mol tanımına rastlamadım....( Parsiyel mol, tam mol )
Ki, bu konuyu sizlerin yazışmalarından öğrendim gibi bir şey bu.....
Bende herhangi bir kalp atışı duyulmadı...Yani kese filan yoktu...Sanırım tam mol değil mi bu ?
1 sene beklemem zorunlu galiba...
Hayırlısı...Sevgiler...
KIZLAR BUGÜN SAAT 16.30 DA MESAİM BİTİYOR...EVE GİDERKEN TEKRAR TEST ALICAM....
HAYDİ HAYIRLISI...
MİDEM ÇOK EKŞİYOR....ARADA BİR BULANTI GİBİ BİR DURUM OLUYOR...
ADET OLUCAK GİBİ BİR HAVAMDA YOK...(adet olmadan önce ilk karnım şişer adetim bitince rahatlardım.fakat şimdi ise sanki adet olmuşumda karnım çok rahat ama lavaboda sıkıntı yaşıyorum)
BENDE YAŞANAN BUNLAR................
SİZCE AKŞAMMI YAPAYIM TESTİ SABAHMI???????????????????????????
geçmiş olsun ... Ne kadar oldu teşhis konulalı?