- 16 Mayıs 2011
- 219
- 1
-
- Konu Sahibi burcuerdem
benimde kasım ayında bi kazam oldu ama adet oldum işte15 aylık evliyim canım sen? Sen korunuyorsun sanırım neden?
bende 15 aylık evliyimmyok canımm dün akşam ciddi ciddi ilk çalışmamaızı yaptık ben hamile kalacağımı düşünüyormm kesinn tabi genede hayırlısı :))
Hayırlısı tatlım.Ama çokta emin olma derim sonunda hayal kırıklıgı yasarsan üzülürsün güzel haberlerini bekliyorum bende başladım artık bakalım biraz uğraşacakmısım gibime geliyor inşallah yanılırım
merhaba arkadaşlar bende parsiyel molden 14 kasımda kürtaj oldum,cuma günü kontrolüm vardı gittim sadece kan verdim,sonuca göre ultrasonla bakılacak. kürtajdan 2 gün önce gebelik değerim 200 bindi. mol gebelikte korunma için sadece ilaç mı öneriliyor yoksa diğer seçenekleride kullanabiliyor muyuz? gerçi doktorla ayrıntılı konuşmadım,pataloji sonucunu bekliyorum. yazlarınızın bazılarını okudum inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız,bize göre ama geç ama erken herşeyi zamanında yaşıyoruz. herşeyin hayırlısıyla..
Geçmiş olsun.Henüz çok yeniymiş yaşadıkların.Parsiyel mol olması diger komplet mole göre iyi ama tedaviler aynı.Öncelikle sabır diliyorum.Molden korunma diye birşey yok sadece gebelik oluşmasın diye dogum kontrol hapı veriliyor.Onuda kullanan var kullanmayan var doktorunla görüşünce bilgi verir zaten.Şu an yapabilecegin tek şey herhafta kan verip kan değerinin sıfır olması için dua etmek.İnşallah yükselmeden inişe geçer.Neden oldu nasıl oldu diye düşünmemek gerek gelecege odaklanmak en mantıklısı.Güzel ve saglıklı haberlerini bekliyoruz.Yardımcı olabilecegimiz bişey varsada seve seve ben ve eminimki arkadaslarımda sana yardımcı olurlar.
Hayırlısı tatlım.Ama çokta emin olma derim sonunda hayal kırıklıgı yasarsan üzülürsün güzel haberlerini bekliyorum bende başladım artık bakalım biraz uğraşacakmısım gibime geliyor inşallah yanılırım
haDI KIZLAR HAYIRLISIIIIIIII MAYA SENLEDE KONUŞAMADIK SEN DEMI MOL GECIRDIN BAHSEDEBILIRMISIN KENDINDEN BANA TANIMAK ADINA SENI
Molle ilgili makaleleri okurken genelde komplet mol yasanır diyordu ama nedense ben genelde parsiyel mollü kişileri daha cok görüyorum komplet mol yaşayan kişiler çok çok çok az :111:
merhaba arkadaşlar bende parsiyel molden 14 kasımda kürtaj oldum,cuma günü kontrolüm vardı gittim sadece kan verdim,sonuca göre ultrasonla bakılacak. kürtajdan 2 gün önce gebelik değerim 200 bindi. mol gebelikte korunma için sadece ilaç mı öneriliyor yoksa diğer seçenekleride kullanabiliyor muyuz? gerçi doktorla ayrıntılı konuşmadım,pataloji sonucunu bekliyorum. yazlarınızın bazılarını okudum inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız,bize göre ama geç ama erken herşeyi zamanında yaşıyoruz. herşeyin hayırlısıyla..
kızlar doktora gıttım bugun bebısım erkekmıs 17+4 oldum saglıklıca alıfrım ınsallah bugun tarama yaptırdım yarın sonuc cıkacak dua edın bana hepınız ınsallah bu duyguyu yasarsınız bıran once
ayy masallah tatlım yaaa çooook sevindimRabbim saglıcakla ve zamanında kucagına almayı nasip etsin.Dualarım seninle sende bizler için et olurmu?Böyle mutlu haberlerini her zaman bekliyoruz....
ayy masallah tatlım yaaa çooook sevindimRabbim saglıcakla ve zamanında kucagına almayı nasip etsin.Dualarım seninle sende bizler için et olurmu?Böyle mutlu haberlerini her zaman bekliyoruz....
maşaallah allah tamamına erdırır ınsallah dualarımız senınle ne taraması bu canımmmmmmmmmmmmm
kızlar tarama temız cıktı sukurler olsun
MaşallahAy ne güzel duygular bunlar degilmi? Rabbim sonunda yüzünü güldürdü saglıcakla gelsin inşallah bebegin.Darısı bizlerin başına