Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

benimde kasım ayında bi kazam oldu ama adet oldum işte 15 aylık evliyim canım sen? Sen korunuyorsun sanırım neden?

bende 15 aylık evliyimm yok canımm dün akşam ciddi ciddi ilk çalışmamaızı yaptık ben hamile kalacağımı düşünüyormm kesinn tabi genede hayırlısı :))

bende 15 aylık evliyimm yok canımm dün akşam ciddi ciddi ilk çalışmamaızı yaptık ben hamile kalacağımı düşünüyormm kesinn tabi genede hayırlısı :))

Hayırlısı tatlım.Ama çokta emin olma derim sonunda hayal kırıklıgı yasarsan üzülürsün güzel haberlerini bekliyorum bende başladım artık bakalım biraz uğraşacakmısım gibime geliyor inşallah yanılırım

haDI KIZLAR HAYIRLISIIIIIIII MAYA SENLEDE KONUŞAMADIK SEN DEMI MOL GECIRDIN BAHSEDEBILIRMISIN KENDINDEN BANA TANIMAK ADINA SENI

merhaba arkadaşlar bende parsiyel molden 14 kasımda kürtaj oldum,cuma günü kontrolüm vardı gittim sadece kan verdim,sonuca göre ultrasonla bakılacak. kürtajdan 2 gün önce gebelik değerim 200 bindi. mol gebelikte korunma için sadece ilaç mı öneriliyor yoksa diğer seçenekleride kullanabiliyor muyuz? gerçi doktorla ayrıntılı konuşmadım,pataloji sonucunu bekliyorum. yazlarınızın bazılarını okudum inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız,bize göre ama geç ama erken herşeyi zamanında yaşıyoruz. herşeyin hayırlısıyla..

Geçmiş olsun.Henüz çok yeniymiş yaşadıkların.Parsiyel mol olması diger komplet mole göre iyi ama tedaviler aynı.Öncelikle sabır diliyorum.Molden korunma diye birşey yok sadece gebelik oluşmasın diye dogum kontrol hapı veriliyor.Onuda kullanan var kullanmayan var doktorunla görüşünce bilgi verir zaten.Şu an yapabilecegin tek şey herhafta kan verip kan değerinin sıfır olması için dua etmek.İnşallah yükselmeden inişe geçer.Neden oldu nasıl oldu diye düşünmemek gerek gelecege odaklanmak en mantıklısı.Güzel ve saglıklı haberlerini bekliyoruz.Yardımcı olabilecegimiz bişey varsada seve seve ben ve eminimki arkadaslarımda sana yardımcı olurlar.

oncelıkle hoş geldın ve gecmış olsun canım benımde parsıyel mol ve 3 ay oldu 4 aya gırdımmmm

Molle ilgili makaleleri okurken genelde komplet mol yasanır diyordu ama nedense ben genelde parsiyel mollü kişileri daha cok görüyorum komplet mol yaşayan kişiler çok çok çok az :111:

ayy inş.. canım benm bende senin hayırlı haberlerini bekliyorumm

haDI KIZLAR HAYIRLISIIIIIIII MAYA SENLEDE KONUŞAMADIK SEN DEMI MOL GECIRDIN BAHSEDEBILIRMISIN KENDINDEN BANA TANIMAK ADINA SENI

yok canımm bnm öyle bi durumumum şu ana kadar olmadı inş.bundan sonrada olmaz inş. daha öncede yaşadığım bi hamilelik yok çalışmalara başladık inş kısa zamnda alırım hayırlıı haberi allahımm herkese nasip etsinn

gecmış olsun canım dogum kontrol hapı verılıyor sadece onuda durumuna gore tabıkı buda bır yıl beklemen ıcın tedbır amaclı

kızlar doktora gıttım bugun bebısım erkekmıs 17+4 oldum saglıklıca alıfrım ınsallah bugun tarama yaptırdım yarın sonuc cıkacak dua edın bana hepınız ınsallah bu duyguyu yasarsınız bıran once

ayy masallah tatlım yaaa çooook sevindim Rabbim saglıcakla ve zamanında kucagına almayı nasip etsin.Dualarım seninle sende bizler için et olurmu?Böyle mutlu haberlerini her zaman bekliyoruz....

ayy masallah tatlım yaaa çooook sevindim Rabbim saglıcakla ve zamanında kucagına almayı nasip etsin.Dualarım seninle sende bizler için et olurmu?Böyle mutlu haberlerini her zaman bekliyoruz....

maşaallah allah tamamına erdırır ınsallah dualarımız senınle ne taraması bu canımmmmmmmmmmmmm

benım dualarımda sızınle hayrlıca ınsallah guzel haberler bnde beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…