- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
canım benim herşey allahtan yaşayacağımız varsa yaşayacağız korkunun hiçbirşeye faydası olmadığını hepimiz biliyoruz çok zor evet ama ne yapabiliyoruz hiçbirşey yapamıyoruz keşke elimizden bişey gelse keşke.ben de korkuyordum ama artık değil korkmuyorum heyşeyin hayırlısı.bence dur demelisin
kızlar bir doktora daha sormustum bakın ne demiş heyecan yaptım :)
Komplet mol bazen vücuttan tam olarak kaybolmaz ve gebelik hormonu salgılamaya devam eder.Bu durumda yeni bir gebelik bazen bu klinik durumu maskeleyebilir.Ancak hormon deeriniz sıfırlandığı için bence yeni bir gebelik planlanabilir. Saygıve sevgilerimle
doktorların herbırı farklı konusuyor canım ya kımı 6 ay dıyor kımı 1 sene bana bıle 1 sene dıyor bakıyorum nete de ordada 6 ay 1 sene ben de şaştım ama su tahlıllerım cıksın toplıyım doktorla gorusecem bakalım ne dıycek en fazla 2 ayımı alacak sanırım ben senın yernde olsam başlardım aralıkta başla hemen olmazsa nuda dusun burcu ama ılk once yumurtalıklarına baktır nasıllar catlaasına derım
Hâlâ kanamam devam ediyor...
17 Ekim ilk kürtaj....
26 Ekim ikinci kürtaj....
İnternette okuduğumda 4-6 hafta kanama olur deniliyor....Ben hangi tarihten itibaren hesaplama yapacağım....?
18 Kasım'da ise; kasıklarımda ve belimde ağrı oluşması sebebi ile bol miktarda gelen kanamayı adetin ilk günü sanıp ( ki belki öyle ) yasmin hapını kullanmaya başladım....
Allah'ım yardım et!!!!!!!
çok teşekkür ederim tatlım inşallah en kısa zamanda sende saglıklı bir şekilde hamiş kalırsın :)
offf yaaa saç dökülmem hiç durmuyorrr
Neyin belirtisi anlamıs degilim.Pko olabilirmi acaba??? Hem kadın dogum doktoruna hemde dermatolojı bölümüne en acilinden gitmem gerekiyor sanırım.Bu ay adet olurken ara ara kasıklarımda agrı hissettim kist oluşmuş olabilir.Artık her ay bişeylerimin çıkmasından sıkıldımmmmmmmmHaftaya hepsini halledicem umarım ufak tefek sorunlar wardır.
inş.. cnmm benmde son 1 haftadır bel ağrım hiç durmadı çok fena ya :2:
geçmiş olsun canım adet döneminmi yaklasıyor? Bu ay bende çok garip şeyler oldu.Adetim önce kahverengi damla şeklinde geldi ertesi gün azıcık diger günlerde öyle normalde 6 gün afedersiniz dolu dolu olurdum ama bu ay bi garipti azıcık azıcık oldum 2.günden sonrada hep kahverengi akıntım oldu şimdi bitti tabigöğüslerimde acıma war ve aksamları yemek yerken hafif bi bulantı oluyor adet olurkende kasık agrısı hissetmiştim ara ara yine hissediyorum ayrıca gündelik wc ihtiyacımın biraz daha fazlasını karsılamaya başladım .Hiç hayırlı degil sanırım bişeyler war ama bende neeee? Kistten cok korkuyorum çikolata kisti falan oluyormus en zararlısından yada pko yada enfeksiyon belirtisi Ayyyyhhhh ne bilim yawww pazartesi günü gidicem ne war ne yoksa cıksın ortayaa çok gerildim evdeeee
Ayy inanrmısın tatlımm aynı belirtileri yaşıyoruzz ama bnde öyle kahverengi akıntı yok.. kız birde baktın hamiişmmişizzz hahahaytttadetimede daha var yaa
hakkımızda hayırlısı güzelim.hamile olacagımı pek sanmıyorum benUmarım senden alırız güzel haberleri Bu ay başlıyorum hayırlısıyla bende bebek için inşallah kısa sürede saglıklı birşekilde bebişimin haberlerini sizlere veririm
bende sanmıyorumm kızz kazayla oldu bi kere onun dışında özellikle yaptığımız bi çalşma yok o yüzden olacağını pek sanmam ama genede hayırlısıı tabi.. Sen ne kadarlık evlisinn
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor burcucum sanırım bu ay korunmayı bırakıyorsun hakkında hayırlısı olsun cnmm
merhaba arkadaşlar.ben şu an beş hafta dört günlük hamileyim.bugün keseyi görmek için doktora gittim.doktor kesenin yapısının bozuk olduğunu mol gebeliğe dönebileceğini söyledi.iki tane de kan kesem varmış düşük riskiymiş bu da.bi de ilaçlama yaptı neden yaptığını bilmiyorum kafam allak bullak olmuştu çünkü.15 gün sonra çağırdı ve mucizelere inancım vardır kurtulabilir dedi.biraz tuhaf bi kadındı.kendi doktoruma gittim sonra herhangi bi sorun yok, mol gebelik olsaydı betahcg değerlerin bu kadar normal olmazdı dedi.bu ilaçlama nedir bilen ya da yaptıran var mı?siz nasıl anladınız mol gebelik olduğunu.ben ne yapayım şimdi????
merhabalar arkadasım.Ben kendi adıma konusayım benim beta hcg değerim 7263 tü ve birhafta sonra kontrole gittigimdede kesemin bozuk oldugu söylendi sonrası kürtaj ve gelen sonuc mol gebelik.Doktorum bile şaşırmıstı bu duruma çünkü patolojıden önce hiç anlamamıslardı.Demem o ki pek anlasılmayan bir durumda olabiliyor.En dogru sonuc patolojıden gelen sonuç.Sakın üzülme bol bol dua et ilaçlamayı hiç duymadım nasıl bi uygulama bilemicem. İstersen farklı bir doktora daha görün hem için rahat eder.Umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın.
çok teşekkür ederim burcuerdem.beta hcg adet günümde 140 ondan 3 gün sonra 460 tı.bir haftadır hiç baktırmadım.pazartesi bakıcaz bakalım inşallah kendi doktorumun dediği doğrudur.