Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

arkadaşlar benim adetim 4 gün geciktiğinde testim 7531 çıktı bu değer yüksek geldi bana, mol gebelik olmasından korkuyorum yardımcı olur musunuz kese de gorunmedi doktor 10 gün sonra gorunur dedi ama içim içimi yiyor sizler bu konuda tecrübe sahibisiniz lütfen bi el atınnnn :KK25: :KK25:

nefsim üzülme Allahın izniyle birdahaki kontrolde görürsün bebişini.Maalesef hemen mol gebelik teshiisi konulması biraz zor sadece patolıjıden gelen sonuçla anlasılır.Geç döllenme olduysa eger bebiş biraz geç görünür. Saglıcakla kal inşallah güzel haberlerle dönersin...

nefsim üzülme Allahın izniyle birdahaki kontrolde görürsün bebişini.Maalesef hemen mol gebelik teshiisi konulması biraz zor sadece patolıjıden gelen sonuçla anlasılır.Geç döllenme olduysa eger bebiş biraz geç görünür. Saglıcakla kal inşallah güzel haberlerle dönersin...

Anladim canim cok tesekkur ederim. Allah razi olsunnnn

ewet ablacım dün geldik henüz biyerlere cıkamadık aile özlemimi gideriyorum :KK1: En cok kafa dagıtmaya geldim güzel geçecek inş :) Bu gece rüyamda doktora gitmiştim kontrol amaclı doktora diyorum mol gebelik teşhisim war 5 aydır ne kadar bekliyim oda ooo daha cok bekliceksin dedi bende gelmişken bir muayene olayım kürtajdan sonra hiç kontrol yapılmadı dedim ve etti birde ne görsünnnnnnn hamilesin dedi :KK52: karmakarısık duygular içine girdim ya çok etkilemiş demekki beni bu mol :KK1:

evet bayagı etkısınde kalmışsın canım aşicaz ınsallah bunlarıda canım uzulme aılene benden coookkk selam soyle ıyı eglenceler allaha emanet ol

arkadaşlar benim adetim 4 gün geciktiğinde testim 7531 çıktı bu değer yüksek geldi bana, mol gebelik olmasından korkuyorum yardımcı olur musunuz kese de gorunmedi doktor 10 gün sonra gorunur dedi ama içim içimi yiyor sizler bu konuda tecrübe sahibisiniz lütfen bi el atınnnn :KK25: :KK25:

kese hemen nasıl gozuksun benım mol gebelıkte bıle 2 gun gecıktı doktor bır kalınlaşma var hemen kese gorulmez demıstı kı bende kese gozuktu 1 hafta sonra burcu arkadaşin demesı gıbı patolojı raporu verıyor uzulme sakın doktormu dedı mol dıye sıze nasıl boyle şey düşünuyorsunuz

kese hemen nasıl gozuksun benım mol gebelıkte bıle 2 gun gecıktı doktor bır kalınlaşma var hemen kese gorulmez demıstı kı bende kese gozuktu 1 hafta sonra burcu arkadaşin demesı gıbı patolojı raporu verıyor uzulme sakın doktormu dedı mol dıye sıze nasıl boyle şey düşünuyorsunuz

sonuç yüksek çıkınca internetten araştırdım ben doktorun bişey söylediği yok aslında ama pinpiriklendim kısacası. bugün başka hastaneye gittim keseyi gördük test sonucunun yanlış olabileceğini ama gebeliğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi sağolsun...

sonuç yüksek çıkınca internetten araştırdım ben doktorun bişey söylediği yok aslında ama pinpiriklendim kısacası. bugün başka hastaneye gittim keseyi gördük test sonucunun yanlış olabileceğini ama gebeliğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi sağolsun...

ooo çok sevindim maşallahhh saglıklı bir hamilelik diliyorum yavrunuzu kucagına almanız dileğiyle...:nazar:

kızlar mrb.bebeğimi kaybettim geçen hafta..........................

ya cok uzuldum ya neden muru sebebı neden ay nasıl uzuldum canım benımmmmmmmm gecmış olsun ne kadarlıktı bebşimiz kayboldunuz haber alamadık sızlerden canım allahın takdırı dıyelımm ne yapaım elımızden gelen bır care yok cok gecmış olsun canım acını anlıyabılıyorum haberdar et mutlaka bızlerı cook uzuldum ama anlatamam sana uzuntumu

ya cok uzuldum ya neden muru sebebı neden ay nasıl uzuldum canım benımmmmmmmm gecmış olsun ne kadarlıktı bebşimiz kayboldunuz haber alamadık sızlerden canım allahın takdırı dıyelımm ne yapaım elımızden gelen bır care yok cok gecmış olsun canım acını anlıyabılıyorum haberdar et mutlaka bızlerı cook uzuldum ama anlatamam sana uzuntumu

sağolasın...bende çok üzgünüm..geçen hafta salı işten eve gittim kanamam var...doktora hastaneye aldı.2 gün yattım beta hcg değerleri düşmeye başlayınca sonlandırdılar....

süper ya çok sevindim

sağolasın...bende çok üzgünüm..geçen hafta salı işten eve gittim kanamam var...doktora hastaneye aldı.2 gün yattım beta hcg değerleri düşmeye başlayınca sonlandırdılar....

cnm çok üzüldüm.. herşeyin hayırlısı hiç canını sıkma rabbim bugünleri hayırlı evlatlarla unuttursun tez zamanda inşallah..

çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Prof. Dr. Karadeniz, "döngel" ve "beşbıyık" olarak da bilinen muşmulanın Kuzey Anadolu ve Marmara bölgesinde yetiştiğini belirtti.

Muşmula meyvesinde çeşitli şekerler, organik asitler, pektin maddeleri, C vitamini ve karoten bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Karadeniz, şöyle dedi: "Muşmula, bağırsak hastalıklarında iyi bir düzenleyicidir.

Meyveleri suda pişirilip demlendikten sonra şekerle içilince, ishal ve dizanteri hastalıklarına iyi gelir."
Karadeniz Teknik Üniversitesi Ordu Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Karadeniz, muşmula meyvesinin rahim iltihapları ve böbrek hastalıklarına da iyi geldiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gaz giderici olarak faydalıdır. Mideyi kuvvetlendirir, kan dolaşımını düzenler, sinirleri güçlendirir. Ana karnındaki ceninin düşmesini önlemektedir."

Muşmula yaprağının kaynatılıp içilmesi halinde şeker hastalığına iyi geldiğine işaret eden Prof. Dr. Karadeniz, çekirdeğinin ise idrar artırıcı özelliği bulunduğunu, böbrek ve mesane taşlarının düşürülmesinde faydalı olduğunu söyledi.

Çevremden aldığım teker teker hamile haberleri ve kafayı yemek üzere olan ben.... Allahım bu nasıl bir imtihandır böyleee....Kıskançlık degil imrenmek sanırım.Beklemekten sıkıldım 5.5 aya giriorum ne olur kazaraaa hamile kalmıs olsam :KK31: Rabbim sen bekletmeden tüm isteyen herkese birer bebiş nasip et (amin) Acaba diyorum 6 ay bekle diyen doktorlardan birine gidip görüşmemi yapsam :44: Artık süremin dolması için degilde bebegimin gelmesi için beklemek istiyorum yaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: Doktorsitesine bakınırken bir bayanın 6 ay sonra hamile kaldıgını okuudum doktorda ona kalmaması gerektigini tekrardan mol olabilecegini söylemiş.Hiç tanımadıgım kadını gidip isim ve soyismiyle facede buldum mesaj attım sagolsun cevap vermiş.Şuan 7 aylık oldu dedi hiçbirde aksilik yasamamıs molün türünü sordum bilmiyorum ama sana haber vericem dedi bakalım ondan cevap bekliyorum :KK25:

Çevremden aldığım teker teker hamile haberleri ve kafayı yemek üzere olan ben.... Allahım bu nasıl bir imtihandır böyleee....Kıskançlık degil imrenmek sanırım.Beklemekten sıkıldım 5.5 aya giriorum ne olur kazaraaa hamile kalmıs olsam :KK31: Rabbim sen bekletmeden tüm isteyen herkese birer bebiş nasip et (amin) Acaba diyorum 6 ay bekle diyen doktorlardan birine gidip görüşmemi yapsam :44: Artık süremin dolması için degilde bebegimin gelmesi için beklemek istiyorum yaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: Doktorsitesine bakınırken bir bayanın 6 ay sonra hamile kaldıgını okuudum doktorda ona kalmaması gerektigini tekrardan mol olabilecegini söylemiş.Hiç tanımadıgım kadını gidip isim ve soyismiyle facede buldum mesaj attım sagolsun cevap vermiş.Şuan 7 aylık oldu dedi hiçbirde aksilik yasamamıs molün türünü sordum bilmiyorum ama sana haber vericem dedi bakalım ondan cevap bekliyorum :KK25:

haberlerı beklıyoruz bızlerde canım

KIZLAR BİR DOKTORA DAHA SORDUM BAKIN NE DEMİŞ:

Mol gebelikleri genellikle bir yumurtanın 2 sperm tarafından döllenmesi ile oluşur. Bu tesadüfi duruma üzülmenize hiç gerek yok. 1 yıl beklemenizin nedeni oluşabilecek bir gebelikle , daha önceki Mol gebeliğiniz tekrarladığı takdirde bunların karışma riski olmasıdır. Henüz yaşınız çok genç, o yüzden 1 yıl beklemnizde fayda vardır.

X