Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

canım bişe sorucam. doktor bana değerlerin sıfıra düştükten sonra 3 kür daha iğne vurulcaksın dedi. sana da mı öyle yaptılar? ben sıfırlandıktan sonra vurmazlar daha diye düşünüyordum. :/
Bana 1 kür verdiler sıfırlandıktan sonra bence doktorun çok iyi demiş benim bir tanıdığım 5 altına düşüp tekrar yükseliyordu 5 altı0 sayılıyo yanı daha garanti olur senin için canm

merhaba aranızda 3-4 kere mol gebelik geçirip sonra sağlıklı doğum yapan oldumu?eğer olduysa hamile doğal yolla mı kaldınız?
Canm burada büşra diye bir arkadaşımız var yanlış hatırlamıyorum 5 kere mol yaşamıştı şimdi hamilemi bilmiyorum geçmişi okursan denk gelirsin yazılarına ama 2 defa mol geçirim sağlıklı bir bebeği olan bir tanıdığım var nasipten ötesi yoktur

Bana 1 kür verdiler sıfırlandıktan sonra bence doktorun çok iyi demiş benim bir tanıdığım 5 altına düşüp tekrar yükseliyordu 5 altı0 sayılıyo yanı daha garanti olur senin için canm

anladım canım teşekkürler. :) sana da her iğneye başlamadan karaciğer ve böbrek fonksiyonlarını görmek için test yapıyolar mıydı canım? ast alt hemogram vs? bana her hafta bakıyolar da. ona göre iğne vuruluyosun dedi doktor. heralde bi sorun yok ki vuruluyorum? bide senin 1000'lere düştükten ne kadar sonra sıfırlandı canım?

Evet canm o testler banada yapılıyordu bazen iğne bitmeden de arada bakılıyordu canm azaldıkça direnci çoğalacak daha az düşmeye başlıca bazen 10 bazen 50 bazense olduğu yerde kalacak benim 20 di degerim kemoterapi verdiler bittikten sonra ölçtük bi baktk halen 20 1 tane bile düşmemiş doktor azaldıkça direçli oluyolar demişti

Anladım canım sağol. :)

6 aylk kzm var ve tekrar hamileyim kzm daha çok küçük
hmmm ne güzel evet zor ama inan senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var
diyeceksin ki Allah dağına göre fırtına verir demekki ben bunu kaldırabilirmisim ki Allah bana verdi
güzel günler seni bekliyor .bence hayırlı olan oldu diyip mutlu olmalısın sukret hatta

Canm şoklardaym resmen nasl oldu inan anlamadm korunurken oldu kızım için çok üzülüyorum hemde çok ama bir yandanda o mol geçirdiğim kötü günler aklıma geliyo ilk çok ağladm ama sonra dedim ya allahn gücüne giderse buda mol olursa duygularm çok karışk Rabbim güç versin

verecektir tabi suphen olmasın. sadece Ona güven. gör bak yıllar sonra diyeceksin kiii iyi ki de hamile kalmışIm ne güzellikler getirecek size

verecektir tabi suphen olmasın. sadece Ona güven. gör bak yıllar sonra diyeceksin kiii iyi ki de hamile kalmışIm ne güzellikler getirecek size
İnşallah canm bende yıllar sonra ah keşke doğursaydm keşke moralimi bozmasaydm denemek için seviniyorum şükrediyorum ilk bir kaç gün çok üzüldüm ama çalışıyorum galiba Rabbim o gücü veriyo

mesela bizim okulda bi arkadas varilk zamanlar çocuğu olmuyordu sonra oldu Bebegi daha sonra senin gibi tekrar hamile kaldı kısa sürede beklemeden .ilk zman lar çok uzulmus Ağlamış baya bi.ama simdi ikisi de büyUdu kızı 3 yaşında oğlu ondan 1.5 2 yaşında .şimdi cook şükür diyor ikisi oynuyor ikisi bi arada büyüyor diyör. iyi ki de varlar diyor inan sen de diyeceksin hele bi zaman geçsin de.bu arada ne zaman doğum tarihi yaklaşık olarak

İnşallah canm şu an çok stresliyim a inanıyorum geçecek 6 eylül doğum kızın 11 temmuz doğumlu araları çok az arkadaşı ne güzel bir kz bir oğlan bende isterim çok benimde öyle olsun ama Rabbim hayırlısını sağlıklı sını versin canm senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu

arkadaşımı örnek verdim ama benim abimle ablam da birer sene arayla doğdular aralarında 16 ay var şimdi 36 37 yasindalar .dert etme sukret benim de minik bi kızçem geluyor ınsallah

arkadaşımı örnek verdim ama benim abimle ablam da birer sene arayla doğdular aralarında 16 ay var şimdi 36 37 yasindalar .dert etme sukret benim de minik bi kızçem geluyor ınsallah
Canm şükrediyorum zaten kötü bi rüya gördüm daha da etkilendim kalktm şükrettim maşallah seninde prensesin geliyormuş Rabbim saglkla kucağına almayı nasip etsin

Canm şükrediyorum zaten kötü bi rüya gördüm daha da etkilendim kalktm şükrettim maşallah seninde prensesin geliyormuş Rabbim saglkla kucağına almayı nasip etsin
amin insallqh cinsiyeti öğrendikten sonra hamilelik daha güzel hale geldi valla hayal kurabiliyor um geleceğe dair

amin insallqh cinsiyeti öğrendikten sonra hamilelik daha güzel hale geldi valla hayal kurabiliyor um geleceğe dair
Aynen canm öyle oluyo zaten ona göre eşyalar bakıyor insan ona göre seviyo karnını kızım diyerek ya gerçekten harika bir duygu Rabbim herkese yaşatsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…