-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.541
Evet canim benimde kompelt moldü.ilk degerim 27000 di 1 ay sonra 5 in altina düstu.Simdi dr um izin verdi korunmayi biraktim 8 ayi doldurdum.
Canm o kemoterapi iğnesini ne zaman vuruldumEvet Canım kemoterapi iğnesi vuruldum 5 gün. vurulmaya başlamadan önce o gün akciğer filmi çektirdim karacigerim için de kan verdim testler normal çıktı. İğne bittikten sonra düşmeye başladı değerlerim. 9 gün önce 4bindi haftaya çarşamba tekrar test yaptırıp kontrole gideceğim. Doktor büyük ihtimalle böyle düşmeye devam edecek yükseleceğini düşünmüyorum dedi. Yükselme olursa tekrar iğne vurulacağım ama umarım olmaz.
Ve hangi hastanede vuruldunsen de iğne vuruldun mu düşmesi için? ben 5 gün kemoterapi iğnesi vuruldum (metotreksat). iğne bittikten sonra düşmeye başladı. kürtajdan sonra 27bine çıkmıştı her hafta artıyordu iğneden sonra düşmeye başladı. geçen hafta 4bindi haftaya carsamba tekrar kan verip kontrole gideceğim. senin de bu kadar yüksek çıkıyor muydu kürtajdan sonra?
Cnm çok geçmiş olsun,parsiyel ve tam mol diye iki çeşidi var mol gebeliğin,benim parsiyeldi,doktorun gerekli bilgiyi verir zsten,beta hcg nin Sıfırlanması önemliMrb arkadaslar hepinize cok gecmis olsun ..ben gecen sene 7. Hafta da kalp atisi olusmadigi icin 8. Haftada bebegimi aldirdim...bir sene gecti ustunden tam umidimi kaybetmisken hamile oldugumu ogrendim 7. Haftada yine kalp atisi duyulmadi 8. Haftaya kdr bekledik gebelik kesesi bozuldu ve pazartesi gunu aldilar..patoloji sonucu cikti bgn doktor uzum gebeligi dedi ..gorusmeye ogledeb snra gidicem nedir ne degildir bilgim yok daha onceki patolojide bir sorun yoktu...simdiki ise uzum gebeligmis ayni seyi yasayan varsa beni bilgilendirir msniz?
Benimkide parsiyel mis..doktor her ay kan vereceksin 6 ay takip edilecek Eger sonunda deger dusmezse ilaca baslicaz dedi...senin belli oldu.mu ?Cnm çok geçmiş olsun,parsiyel ve tam mol diye iki çeşidi var mol gebeliğin,benim parsiyeldi,doktorun gerekli bilgiyi verir zsten,beta hcg nin Sıfırlanması önemli
Ve hangi hastanede vuruldun
Canm bende kanunide vuruldum 4 seyans evet yanlış uygulama bir gün iğne bir gün vitamin olmalıydı benim düşüyordu iğneden sonra tekrar yükseliyordu o yüzden 4 seyan oldum aman diyim ihmal etme önemli birşey çoçuğun varmı bu aradaİğneyi 27 binlere cıktıgı zaman 5 gün boyunca vuruldum dana sonra vurulmadım. Özel bir doktora gidiyordum Alparslan Demir'e o vurdu iğneleri. Ama Kanuni ve Zeynep Kamildeki doktorlar iğnenin uygulanış biçimini yanlıs buldu. normali bir gün iğne bir gün vitaminmiş. o 5 gün öyle bitince bir yada iki hafta sonra tekrar aynı işlem uygulanıyormuş. Doktorum eksik tedavi uyguladıgı için belkide yine arttı degerlerim. Şu an tekrar 16 binlere çıktı. Zeynep kamilde devam ediyorum tedaviye. yarın test sonuclarım ve evraklarım konseyde sunulcak bütün doktorlar karar vercek bundan sonraki tedaviye. dün emar ve tomografi de istediler bugün onun sonucu da gelecek. anormal bir durum yoksa iğne artı baska ilaçlarla devam edecek dedi doktor ama kesin olarak yarın belli olacak.
Sen de iğne vurulcaksın?
Canm bende kanunide vuruldum 4 seyans evet yanlış uygulama bir gün iğne bir gün vitamin olmalıydı benim düşüyordu iğneden sonra tekrar yükseliyordu o yüzden 4 seyan oldum aman diyim ihmal etme önemli birşey çoçuğun varmı bu arada
Canm çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatrsn inşallah ben atlattım çok şükür şimdi bir kızın var canm 1 seyans 8 gün sürüyordu bir gün kemoterapi iğresi birgün direnç düşmesin diye vitamin kalsiyum iğnesiydi bu şekilde 8 gün sürüyordu değerlerin düşüyordu ve sonra tekrar yükseliyordu bu şekilde 4 seyans oldum sonrasında sıfırlandı şükür stresten uzak dur topraktan çıkma yeşillikler fazla tüketme bunler o hücrelerin direncini artırabilir son betan kaçtıyok canım çocugum yok. igneye başladık dün. bir gün iğne olucam bir gün kalsiyum folinat içicem. bu 8 gün devam edecek. düşene kadar dedi doktor. 4 seans oldum derken o seanslar kaç günlüktü canım?
Canm çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatrsn inşallah ben atlattım çok şükür şimdi bir kızın var canm 1 seyans 8 gün sürüyordu bir gün kemoterapi iğresi birgün direnç düşmesin diye vitamin kalsiyum iğnesiydi bu şekilde 8 gün sürüyordu değerlerin düşüyordu ve sonra tekrar yükseliyordu bu şekilde 4 seyans oldum sonrasında sıfırlandı şükür stresten uzak dur topraktan çıkma yeşillikler fazla tüketme bunler o hücrelerin direncini artırabilir son betan kaçtı
İnşallah sende ise yarar sende bira, fazla olmuş sebebi yanlış tedavi sağolsun kanunideki doktorum yükselmesine fırsat vermiyordu en fazla 5 binlere çıktı ama çok şükür çaresi var gerçi doktor yüksek değerler çabuk düşer azaldkca direncleri artar demişti inşallah doğru tedaviyle biran önce sıfırlanır değerlerin güzel haberlerini bekliyoruziçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim :) bende de şu an aynısı uygulanıyor. 8 gün tedav i görcem bi gün iğne bi gün vitamin. bu şekilde sıfırlanana kadar dedi doktor. en son çarşamba ölçüldü bhcg değerim 26bindi canım :/
İnşallah sende ise yarar sende bira, fazla olmuş sebebi yanlış tedavi sağolsun kanunideki doktorum yükselmesine fırsat vermiyordu en fazla 5 binlere çıktı ama çok şükür çaresi var gerçi doktor yüksek değerler çabuk düşer azaldkca direncleri artar demişti inşallah doğru tedaviyle biran önce sıfırlanır değerlerin güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah sende ise yarar sende bira, fazla olmuş sebebi yanlış tedavi sağolsun kanunideki doktorum yükselmesine fırsat vermiyordu en fazla 5 binlere çıktı ama çok şükür çaresi var gerçi doktor yüksek değerler çabuk düşer azaldkca direncleri artar demişti inşallah doğru tedaviyle biran önce sıfırlanır değerlerin güzel haberlerini bekliyoruz
Canm adet oluyordum ben seninki stresten olabilir biraz ferah ol canm benim de streslendiğim bir ara adet olamamıştı tedavi sırasndacanım sen iğne vurulurlen regl oluyor muydun? ben geçen ay oldum ama bu ay hala olmadım.
Canm adet oluyordum ben seninki stresten olabilir biraz ferah ol canm benim de streslendiğim bir ara adet olamamıştı tedavi sırasnda
İnşallah canm inşallah dualarm seninle sürekli aklımdasn habersiz bırakma biziOlabilir canım. Doktora sordum acele etme bekle dedi olmayabilirsin normal dedi. Bu arada ilk seans dün bitti. Değerim biraz düştü %10 kadar. doktor %10 düşmeye başladıysa ilaca cevap veriyor vücudun demek ki dedi. Haftaya ikinci seans baslayana kadar bi %10 daha düşüş bekliyoruz dedi. daha fazla da olabilir tabi dedi. :)