- 21 Mayıs 2014
- 4.139
- 3.060
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.561
Canm.nerelerde sen hamilelik nasıl gidiyoOoo ne güzel haber buu böyle
inşallah birçok arkadaşımızdan da gelir
Çok şükür iyi şimdilik mide bulantilari var tabi ama geçeceği günleri bekliyorum .sen nasılsınCanm.nerelerde sen hamilelik nasıl gidiyo
İyiyim canm tatlılar tatlısı kzımla uğraşıp duruyorum 12 hafta olmuş maşallah mide bulantıları gayet normal ikili testini yaptı canım.bu haftada yapılıyor geneldeÇok şükür iyi şimdilik mide bulantilari var tabi ama geçeceği günleri bekliyorum .sen nasılsın
yarın akşam randevum var ikili test icinİyiyim canm tatlılar tatlısı kzımla uğraşıp duruyorum 12 hafta olmuş maşallah mide bulantıları gayet normal ikili testini yaptı canım.bu haftada yapılıyor genelde
İnşallah canm inşallah dualarm seninle sürekli aklımdasn habersiz bırakma bizi
Ayyyyy gerçektenmi çooook sevindim inan gözün aydın canm benim ya 2 seyansta biter inşallah canm metotrksan uygulanıyor demiCanım bugün ikinci seans başladı ve kan değerlerim 4bine düştü :)
slm cnm benim de 1 senem doldu suan bende düşünüyorum sorum şu senen dolunca tekrar doktora gittinmi?test falan ıstediler mi?kızlar benimde 1 yılı doldu. ama ben korunduğum sürede hiç doğum kontrol ilacı almadım eşim korundu. zaten biraz kilo var. doğum kontrol hapıyla dahada şişiyorum. bir yıl doldu bakalım çalışmalara başladım... kızlar bu zamanı kafanıza takmatın zaten kontrollere gittikçe düşünmedikçe geöitor. asıl sonrası zor. eşinle çocuk için çalışmaşara başlıyorsun. hamile kalmayı bekliyorsun. adet tarihini dört gözle bekleyip tezkere sayar gibi gün sayıyorsun. hop bakıyprsun adet olmuşsun. hadi baştan tekrar Başla. valla soğan kürü yaptım. bir ay doldu sonra bu ayda çörek otu bal tarçın kürü var onu uyguladım. bakalım sonuç ne olacak. bir yandan korkuyorumda tekrar eder mi kısmi mol gebelik. inş yaşamam..... hepimize tez zamanda saağlıklı bebekler nasip etsin allahı inşallah:) görüşürüz. dua edin bu ay buraya bebek haberiyle geleyim bende kızlar. byeee
Ayyyyy gerçektenmi çooook sevindim inan gözün aydın canm benim ya 2 seyansta biter inşallah canm metotrksan uygulanıyor demi
selam canım hayır test falan istemediler. çğnkü sonuçlarımm bir sene normaldi. beta hcg hep 1.20 nin altında çıktı. buna sıfır diyorlar zaten. ben çocuk düşünüyoruz eşimle. artık bir sorun olmazsa serbestmiyiz dedim. serbestsiniz dedi. ama uyardıda daha önceden yaşadığınız için mol gebeliği tekrar etme durumu var dedi. bende tamam dedim. sdece özellikle şu testleri ben kendim istedim. troid eksikliği vitamin eksikliği vs var mı onlara bakalım ddedim. baktık eksikliğim yoktu. çocuk düşünüyorsan şimdiden folik asit kullanmaya başla dedi. o kadar. şu anda şükür HAMİLEYİM :) iyi gidiyor. 8. haftadayım. 7. haftada kalp atımını duyduk bebişin. allahım inş böyle devam eder ve kucağımada almayı nasip eder inş.slm cnm benim de 1 senem doldu suan bende düşünüyorum sorum şu senen dolunca tekrar doktora gittinmi?test falan ıstediler mi?
selam canım hayır test falan istemediler. çğnkü sonuçlarımm bir sene normaldi. beta hcg hep 1.20 nin altında çıktı. buna sıfır diyorlar zaten. ben çocuk düşünüyoruz eşimle. artık bir sorun olmazsa serbestmiyiz dedim. serbestsiniz dedi. ama uyardıda daha önceden yaşadığınız için mol gebeliği tekrar etme durumu var dedi. bende tamam dedim. sdece özellikle şu testleri ben kendim istedim. troid eksikliği vitamin eksikliği vs var mı onlara bakalım ddedim. baktık eksikliğim yoktu. çocuk düşünüyorsan şimdiden folik asit kullanmaya başla dedi. o kadar. şu anda şükür HAMİLEYİM :) iyi gidiyor. 8. haftadayım. 7. haftada kalp atımını duyduk bebişin. allahım inş böyle devam eder ve kucağımada almayı nasip eder inş.
Maşallah ya düşsün hemen kurtul şu HCG lerden ama sonra HCG aricaz 1 denen dolsun aynı zamanda düşünür bebiş benim kızımda büyür o zamana kadar Rabbim güzel günlerde o duyguyuda yaşasın sana aňnelik anlatlmaz yaşanır Rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallahinşallah canım çok sağol :) Aynen canım metotreksat uygulanıyor. bi gün iğne bi gün vitamin şeklinde. bana da bu son seans olur gibi geliyo baya düşüyor çünkü. bu arada regl de oldum belki onun da etkisi vardır ama doktor çok iyi dedi :)
Canm yaptın mı ikili testi herşey yolunda mıyarın akşam randevum var ikili test icin
heyecanla bekliyorum.ohhh maaallah ne güzel ana kız takilin bakalım darısı basima
Evet ense kalinligi normal araliktaymis kan testi sonucunu da iki hafta sonra alıcaz inşallah o da iyi cikarCanm yaptın mı ikili testi herşey yolunda mı
Maşallah ya düşsün hemen kurtul şu HCG lerden ama sonra HCG aricaz 1 denen dolsun aynı zamanda düşünür bebiş benim kızımda büyür o zamana kadar Rabbim güzel günlerde o duyguyuda yaşasın sana aňnelik anlatlmaz yaşanır Rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallah
Canm çok iyi düşmüş değerlerin maşallah1.670 oldu değerlerim ikinci seans sonrası :)
Canm çok iyi düşmüş değerlerin maşallah
Selam canim. Burda ben rastlamadim henuz sukur ikinci kez dahi mol gebelik yasayan. Insallah sen de yasamadin boyle bisey????merhaba aranızda 3-4 kere mol gebelik geçirip sonra sağlıklı doğum yapan oldumu?eğer olduysa hamile doğal yolla mı kaldınız?