Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Canım telaş yapma ben ilk hamileliğim kan tahlili yaptırarak öğrendim ve doktora. hafta gittim acele etmedim .panik yapmaaa

Canım telaş yapma ben ilk hamileliğim kan tahlili yaptırarak öğrendim ve doktora. hafta gittim acele etmedim .panik yapmaaa
Desteklerin icin cok tesekkur ediyorum. Simdi de acaba sali keseyi goremeyecekmiyim diye endiselenmeye basladim. Hic hersey yolunda diyemiyorum kendi kendime. Hayirlisiyla guzel gecer hersey insallah herkes icin

Korkutma kendini insallah cok guzel gecer hersey dualarim hep sizinle.

ilk doktor randevusu na 7. hafta gitmistim acele etmedim amaaan dedim iyi kötü ne öğreneceksem bi gidişte öğreneyim arada bekleme süresi beni gerecek diye düşünmüştüm
Ay ne kadar guzel yapmissin ben daha ortada hicbirsey yokken gittim kendimi strese sokup duruyorum. Bir de bendr kan pihtilasmasi tasiyiciligi var kalp atisini duyarsak insallah 12. Haftaya kadar igne vuracagim kendime

Uzun zamandır girmiyordum buraya. Ne güzel haberler varmış çok sevindim. Hamile olan arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) yasağı biten arkadaşlardan da tez zamanda güzel haberler alırız inşallah benimde 5 ay bitti. 6. aydayım. Beta hep 0.1 çıkıyor şükür zaman çabucak geçiversin

Insallahhh darisi hepimize

Yarin kan verecegim tekrar degere bakacagim yukselmis mi nasil yukselmis falan diye sali da doktora giderim buyuk ihtilal canim. Sen ne yapiyorsun
Bende yeni bittii menstruasyon bakalim bu ay olur insallah hayirlisiyla:)
Kalbimiz seninle Allah hayirli haberlerle donmeni nasip etsin yastamasin bir daha o hayal kirikliklarini.

Bende yeni bittii menstruasyon bakalim bu ay olur insallah hayirlisiyla:)
Kalbimiz seninle Allah hayirli haberlerle donmeni nasip etsin yastamasin bir daha o hayal kirikliklarini.
Insallah canim olur hayirlisiyla. Dualarin icin tesekkur ederim. Allah bir daha kimseye yasatmasin bu aciyi

Merhaba canim.beni hatırladınmi .
Öncekikle inşallah hayirli haberler verirsin.
Bende şuan 15 haftalik hamileyim.Adetin ilk gunu yaptirdigim tets 1175 di .Ağlayarak dra gittim. O hafta 2 gunde 1 kontrole gitmiştim. Çok şukür bi sikinti olmadi.mergerse erken döllenme olmus haftasina gore 5 gun önde gidiyor ondan okadar yüksekmis degerim.
Malesef o endişe kucagimiza alana kadar gitmeyecek sanirim.her kontrole gittigimde stresli giriyorum acaba bebegim sagliklimi diye.
Allah burdaki herkese saglikla yavrularını kucagina almayi nasip etsin.

Insallah aliriz saglikla ama benin durum kotu gibi 536 iken 1 haftada 14 bin olmus bu aksam doktorum var hayirlisi olsun

Bende gittim doktora mol veya ikiz olabilir dedi cunku degerim cabuk yukselmisti ama baktik ki 1 kese varmis. Hayirlisi olsun haftaya yine gidecegim

Dilekleriniz icin tesekkur ederim simdilik keseyi gorduk. Degerim biraz yuksek ama tek kese gorduk. Haftaya yine gidecegim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…