- 19 Kasım 2015
- 23
- 2
- 37
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.521
Benimde 1 senem dolmak üzere bizde bu ay korunmayi bırakıcaz hayirlisiyla Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastaneye gidiyorsun ?istanbuldamı yasiyorsun
Aynen çok dikkat edilmesi gerekiyor çok tehlikeli. İstanbul'da yaşıyorum. ben gebeliği ilk öğrendiğimde erdem hastanesine gttim ama doktorları çok kötü mol gebelik oldugunu anlamadılar beni bi hafta boyunca dış gebelik, yok iç gebelik diye oyaladılar ultrason aletleri bir özel hastaneye göre çok kötüydü. orda 3 doktor baktı anlamadı. daha sonra Koşuyolu Medipol'e gtiim. ordaki doktor keseyi gördüğünü bi problem olmadıgını söylemişti. bi hafta sonra tekrar gittiğimde kese dağılmış kürtaj dedi ertesi güne randevu verdi. sonra ben o akşam bir arkadaşımın tavsiyesiyle özel muayenehanesi olan doktorum Alparslan Demir'e gittim. Kendisi ultrasonla bakar bakmaz anladı. o akşam kan testi istedi kan sonucu 100binin üstünde olduğu için emin olduk. ertesi gün o kürtajı gerçekleştirdi. şu an hala Alparslan Bey'e gidiyorum. Çok iyi bir doktor çok memnunum. Muayenehanesi Gültepe'de, tavsiye ederim.
Sen nerde yaşıyorsun canım, hangi hastaneye gidiyorsun?
Bende ümraniyede yasyrm evet erden hastanesi için pek iyi demiyo lar bende ozellere gttm anlamadilar Enson marmara unv hastanesine gttm pendik çok memnun kaldm doktrlarim çok ilgililerdi hiç sıkıntı yaşamadım degerlerim çıktığında bile hiç panik yapmadım beni hiç korkutmadilar Allah in izniyle atlattım hiç korkma gerçekten inan değerlerin dusucek
İşte onu bendr bilmiyorum bu ara doktorÇok geçmiş olsun sana da. Umarım Çarşamba günü gittiğimde artık 1000'lerden aşağı düşer değerlerim. Değerlerin sıfıra düştükten sonra bir sene sayıyorsun dimi? Kürtajdan sonra bir sene değil yani?
İşte onu bendr bilmiyorum bu ara doktor
Gidicem ben kurtajimi aralıkta olmuştum bakalım sorucam.peki sen ne kadar oldu kürtaj olali?
Hmm anladim cnm doktora sorduğunda banada yazarsan sevinirimbenim degerlerim 3 ayda düşmüştü .ilk az az düşüyor sonrada bir anda sıfırlanir merak etmeBen kürtajı 6 ekim'de oldum. çarşamba günü ben de doktora gidicem ben de sorucam. benim daha çok var daha değerlerim sıfıra düşmedi ama merak ediyorum diye sorucam :)
İşte onu bendr bilmiyorum bu ara doktor
Gidicem ben kurtajimi aralıkta olmuştum bakalım sorucam.peki sen ne kadar oldu kürtaj olali?
Hmm anladim cnm doktora sorduğunda banada yazarsan sevinirimbenim degerlerim 3 ayda düşmüştü .ilk az az düşüyor sonrada bir anda sıfırlanir merak etme
Gültepede mii bana yakınmış peki ücreti nasıl canım bende ii bir dr arıyorumdaaAynen çok dikkat edilmesi gerekiyor çok tehlikeli. İstanbul'da yaşıyorum. ben gebeliği ilk öğrendiğimde erdem hastanesine gttim ama doktorları çok kötü mol gebelik oldugunu anlamadılar beni bi hafta boyunca dış gebelik, yok iç gebelik diye oyaladılar ultrason aletleri bir özel hastaneye göre çok kötüydü. orda 3 doktor baktı anlamadı. daha sonra Koşuyolu Medipol'e gtiim. ordaki doktor keseyi gördüğünü bi problem olmadıgını söylemişti. bi hafta sonra tekrar gittiğimde kese dağılmış kürtaj dedi ertesi güne randevu verdi. sonra ben o akşam bir arkadaşımın tavsiyesiyle özel muayenehanesi olan doktorum Alparslan Demir'e gittim. Kendisi ultrasonla bakar bakmaz anladı. o akşam kan testi istedi kan sonucu 100binin üstünde olduğu için emin olduk. ertesi gün o kürtajı gerçekleştirdi. şu an hala Alparslan Bey'e gidiyorum. Çok iyi bir doktor çok memnunum. Muayenehanesi Gültepe'de, tavsiye ederim.
Sen nerde yaşıyorsun canım, hangi hastaneye gidiyorsun?
Gültepede mii bana yakınmış peki ücreti nasıl canım bende ii bir dr arıyorumdaa
Evet canim degerler sifirlandiktan sonra sonra başlıyorsunuz saymaya.
Çok geçmiş olsun sana da. Umarım Çarşamba günü gittiğimde artık 1000'lerden aşağı düşer değerlerim. Değerlerin sıfıra düştükten sonra bir sene sayıyorsun dimi? Kürtajdan sonra bir sene değil yani?
Hadi ya cnm peki ne dedi doktorun moreli ni yüksek tut emin ol dusucek içinde parça kalmış olabilirmi muayene oldumu?değerlerim yine yükseldi 13bine çıkmış.
Hadi ya cnm peki ne dedi doktorun moreli ni yüksek tut emin ol dusucek içinde parça kalmış olabilirmi muayene oldumu?
Hmm anladim cnm Rabbim acil şifalar versin.yok canımparça yoktu. kanuni sultan süleymandaki onkolojiye yönlendirdi. Salim bey'e. yarın oraya gidicem
Allahin izniyle atlatirsin insallh bu gibi durumlarda en iyi dr moral.Evetvcok zor bizlerde yasadik ama dua et insallah tez zamnda düser.Allahim sifa versin.