Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Cnm neler söyledi doktorun,ben kürtajdan bi ay sonra adet olmuştum
Dr um 1 ay daha d k hapina devam dedi.ultrasonda guzel dedi.sonrasi kapsamli bir tahlil verdi gebelik surecin yaklasti her seyine bakalim diye.dun sonuclari telefnda ogrenebildik sorun yok degerlerde normal her sey demis ve 5 ayri ilac vermis nedenini anlayamadim ben ankaraya gonderilen tahliller var onalrin gelmesi 10 gun surecekmis bakalim ins ondada bir sey cikmaz.simdilik boyle..

I
ins cnm bi sıkıntı cıkmaz,gebeliğe hazırlık içün vermiştir ilaçları

Ayy yaaa cokkk sevindimmm :) :) ve aminnn cumlemiz yasariz insaAllah :) gözünüz aydinnn Rabbim sglikli sihhatli hayrli bi evlat etsin insaAllah

Ayyy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel bi haber yaaa:))))

Sağol canım benim ama malasef 1 hafta oldu doğum yapalım daha kızınıkucağıma rahat alamadım ggünümüzde geçtiği için küveze aldılar yavrumu benim de durumum hiç iyi değil dikislerim çok fazla halen oturamıuorum ha bide doğumdan bir kaç hafta sonra beta hcg bakılacak inşallah oda temiž çıkar
Ayyy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel bi haber yaaa:))))

Canım benim yeğenim de geç doğdu bundan dolayı antibiyotik tedavisi uygulandı küveze falan derken üzerinden 4 sene geçti masallah i var
Hiç dert etme yani
Is yerinden bi arkadaşımın bebgin de 10 15 gün küveze kaldı 2 yaşında şimdi pek saglikli

Amin canım ALLAH bebişini sana bagislasin uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah

Canım benim ablamın iki çocuğu var 5 ay önce mol gebelik geçirdi doktor 1 sene boyunca korunmasını söylemiş yoksa rahmin delinebilir demis bütün bildiklerim bu kadar

sen ne kadar oldun ilk kürtajını olalı,benim bi buçuk ayı geçti,16 çıktı geçen hafta beta hcg
Ben 12haziranda 1.kurtajimi oldum 2.kurtaj 13temmuzda carsamba kan tahlili yaptircam bayram dolayisiyla gidemedim peki kemoterapi ilaci sonucunda bisi oldumu yan etki falan oldumu ??

Ben de ilk kan tahlilini yaptirdim cuma gunu, 31e dusmus.patoloj sonucu comple mol( Doktorum normal dusuk de dahi bu kadar hizli dusmez bazen hormaonlar cok iyi gidiyo dedi. Guzel seyler duyursun Rabbim hepimize. Dogum kontrol hapina basliycam daha adet gormeden. Gerek yok bekleme dediler. Siz ilk adetinizi beklediniz mi hapa baslamak icin?
Once bir yil diyolardi ama simdi degerler normale donsun 6ay bekle diyorlar.
kasiklarimda agri hala gecmiyo 3 hafta oldu siz de de varmi sancilar?

Üşütmemeye dikkat et
Ben ikişer kat gitmiştim
Üşütmemeye dikkat et ben ikişer kat giymiştim.agtilar o yüzden olabilir.ben de hemen hap kullanmaya başlamıştım
Inşallah sifirlandigi haberini de tez zamanda verirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…