- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.361
Buarada istanbulda mi yaşıyorsunSüperrrrr ne demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz her ii haber bir moral oluyo böle devam etcek inş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada istanbulda mi yaşıyorsunSüperrrrr ne demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz her ii haber bir moral oluyo böle devam etcek inş:)
Evettt sen?Buarada istanbulda mi yaşıyorsun
Ben deeeEvettt sen?
Hangi yaka:)Ben deee
Cok t[/QUOTE][QUOtesekkur ederim ama zorlaniyorum işte ailemin haberi yoktu, dün ağlayarak anlattim tutamadim. Kalbimden yanlis bi düşünce geçer de isyan etmiş olurum diye korkuyorum. Umutlarimi hiç tukenmesin en acısı o olur. Ama aciz kullarız işte, sabretmek zorluyo:-(E="nhd-gunes, post: 41700934, member: 653010"]Kürtaj olmadın mı,niye ameliyat oldun,sen içini ferah tut,bu günlerde gececek rabbimin izniyle
Anadolu senHangi yaka:)
Merhabalar tedaviniz nasil gecti anlatirmisiniz banada benimde suanda basimda ve degerler dusmuyo tekrar kurtaj olmam gerekiyormuaümitsizliğe kapılmak istemiyorum yaşayan ve atlatmıs olan birçok arkadasımız wardır mutlaka lütfen gelin destek olalım birbirimize rahatlarız en azından :18: :18: :18:
Gecmis olsun...merhabalar herkese..uzun zamandır takip ediyorum yasadıklarınızı yorumlarınızı...bende sizinle aynı kaderi yaşıyorum.ilk gebeliğimdi,kalp atışı yok dendi akabinde kürtaj dünyam başıma yıkılmıştı..hem kontrol hemde pataloji sonucumu ögrenmeye gittiğimde duyduklarım cabası oldu...parsiyel mol gebelik geçirmişim ilk defa duymuştum sizler gibi bende...çok zorlu sanki bir ömürmüş gibi uzun gecen 5 ayı dün bitirdim ve kaldi 1 ay...şimdi ise buraya yazacaak kadar toparladım sayılır kendimi.zaman azaldı yeniden umutlarım yeserdi ama bir yandan da ya tekrar olursa düşüncesi yüreğimde çok büyük sancılar doğuruyo..umarım ilk ve son olur hepimız için evliliğimiz bebekle taclanır..rabbim cektiğimiz sıkıntıların,sabrımızın selametine ulaştırır inşallah hepmizi..
cpk tesekkur ederım..sizlerede gecmiş olsun.ben 1 kez kurtaj oldum ama dr ve hastanemi değiştirerek kurtaj oldum kı iyikide oyle karar almışız ..cunku bu gebelik turu kurtaj esnasında anlaşılırmış ve dr gerekli ekipmanlarla kurtaj esnasında mudehale edemzse ya da anlayamazsa hucreler cogalmaya devam edermiş dr bu sekılde acıklama yapmıstı bana..çok sukur bhgc degerlerimde sıkıntı yasamadım yani yavas yavasta olsa dustu en azında 5 değerin altında ..darısı size ınş.Gecmis olsun...
Kac kere kurtaj oldunuz benim pazartesi 2.olacak bir ay once olmustum ama degerler dusmuyo malesef beta hcg 903te sizin nasil dustu
Çok geçmiş olsun çoğumuzun ilk annelik hevesi kursağımızda kalmış anlaşılan ama olsyn ben inanıyoeum rabbim daha güzelini biZim için en iyi vakitte vericek :) senin az kalmışşş endişe etmekte haksızson ama tekrar riski çok düşük biliyosun:) benim kırık doktorum bunun bir şansızlık olduğunu çok takılmamam gerektiğini yeni gebelikte çok daha ii olcağını söler durur aslında haklıda etkisi çok büyük olsada şanaızlık işte hadi sende bunlara takılma güzel haberler ver bize bekkeyenlerede umut olsun :)) sevgilerrmerhabalar herkese..uzun zamandır takip ediyorum yasadıklarınızı yorumlarınızı...bende sizinle aynı kaderi yaşıyorum.ilk gebeliğimdi,kalp atışı yok dendi akabinde kürtaj dünyam başıma yıkılmıştı..hem kontrol hemde pataloji sonucumu ögrenmeye gittiğimde duyduklarım cabası oldu...parsiyel mol gebelik geçirmişim ilk defa duymuştum sizler gibi bende...çok zorlu sanki bir ömürmüş gibi uzun gecen 5 ayı dün bitirdim ve kaldi 1 ay...şimdi ise buraya yazacaak kadar toparladım sayılır kendimi.zaman azaldı yeniden umutlarım yeserdi ama bir yandan da ya tekrar olursa düşüncesi yüreğimde çok büyük sancılar doğuruyo..umarım ilk ve son olur hepimız için evliliğimiz bebekle taclanır..rabbim cektiğimiz sıkıntıların,sabrımızın selametine ulaştırır inşallah hepmizi..
ahhh inşallah güzel haberler verebilirim bakalım nasıl bir yol izlicez dr neler dicek..çünkü doğum kont hapıda kullanıyrm..inşallah şu 1 ayıda atlatırsam güzel olucak ..sende nisan ayında kutaj olmuşsun sakın 6 aydan once dsunme rahimin dinlensin çünkü ben gecen ay dr hapı bırakacağımı söylediğimde aslında 1 yıl ama yaşından ve cok paniklediğin için 6 ay dedim doldurman gerek dedi..sende sabret 3 ayı atlatmıssın gerisi çabuk geciyo..inşallah drcum güzel şeyler söyler ve 1 ay daha hapa devam demezÇok geçmiş olsun çoğumuzun ilk annelik hevesi kursağımızda kalmış anlaşılan ama olsyn ben inanıyoeum rabbim daha güzelini biZim için en iyi vakitte vericek :) senin az kalmışşş endişe etmekte haksızson ama tekrar riski çok düşük biliyosun:) benim kırık doktorum bunun bir şansızlık olduğunu çok takılmamam gerektiğini yeni gebelikte çok daha ii olcağını söler durur aslında haklıda etkisi çok büyük olsada şanaızlık işte hadi sende bunlara takılma güzel haberler ver bize bekkeyenlerede umut olsun :)) sevgilerr
siz ne kadar süre sonra hamile kaldınızTadavisi kemoterapinin çok minik bir dozu canm evet şu an hamileyim rabbine şükür
sen ne kadar oldun ilk kürtajını olalı,benim bi buçuk ayı geçti,16 çıktı geçen hafta beta hcgGecmis olsun...
Kac kere kurtaj oldunuz benim pazartesi 2.olacak bir ay once olmustum ama degerler dusmuyo malesef beta hcg 903te sizin nasil dustu
Değerlerin nr kadar sürede sıfırlandı cnmcpk tesekkur ederım..sizlerede gecmiş olsun.ben 1 kez kurtaj oldum ama dr ve hastanemi değiştirerek kurtaj oldum kı iyikide oyle karar almışız ..cunku bu gebelik turu kurtaj esnasında anlaşılırmış ve dr gerekli ekipmanlarla kurtaj esnasında mudehale edemzse ya da anlayamazsa hucreler cogalmaya devam edermiş dr bu sekılde acıklama yapmıstı bana..çok sukur bhgc degerlerimde sıkıntı yasamadım yani yavas yavasta olsa dustu en azında 5 değerin altında ..darısı size ınş.
Merhaba hala bile.sifirlanmis.sayilmaz.ama.5in altinda 2 bucuk ayda negatife dustu.Değerlerin nr kadar sürede sıfırlandı cnm
Kaç haftalıkken kürtaj oldun,benimde Sıfırlanmadı daha,Mayıs sonunda kürtaj oldumMerhaba hala bile.sifirlanmis.sayilmaz.ama.5in altinda 2 bucuk ayda negatife dustu.
5 in altına dusmesi sifirlanmis demektir kiMerhaba hala bile.sifirlanmis.sayilmaz.ama.5in altinda 2 bucuk ayda negatife dustu.
Kaç haftalıkken kürtaj oldun,benimde Sıfırlanmadı daha,Mayıs sonunda kürtaj oldum[/QUOTE
benim gec dollenme olmus bana gore 8.hafta dr gore 7.haftaydi 9 subatta kurtaj oldum 23 nisanda adet oldm.zaten sende yakinda 5in altina duser ve olursun ins..benimde son 2 hafta cok yavalamasiti dusmesi normal yani 16 olmasi ...birazdan konteole gidiyrm bakakim dr neler soyleyecek insallah guzel seyler soyler 1 ay daha uzatmaz