- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.181
Inşallah hersey çok iyi olacak16 gun gec geliyor bebek. Bekliyoruz canim
Gönlünü rahat tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah hersey çok iyi olacak16 gun gec geliyor bebek. Bekliyoruz canim
Sen de mi mol yasadin canimInşallah hersey çok iyi olacak
Gönlünü rahat tut
Evet canım parsiyel çok şükür sifirlandi beklemeye başladım ama bi haylazlık yapıp süreyi beklemeye de bilirim kararsizimSen de mi mol yasadin canim
hamile degil misin simdiEvet canım parsiyel çok şükür sifirlandi beklemeye başladım ama bi haylazlık yapıp süreyi beklemeye de bilirim kararsizim
mumkunse sen biraz kendi yaşadıklarını an bahseder misin
Hayır canim gece hafta sifirlandihamile degil misin simdi
Ay sen de benim gibisin canım şu an isteyim akşam daha detaylı soru sorsam cevaplandırabilir misinBende 4 ay once parsiyel mol yasadim ve zamanimi bekleyeneden hamile kaldim. su anda 16 gunluk bir gecikme var bebegimde. Insallah bu sefer saglikla kucagima alirim bebegimi
Tamam olurAy sen de benim gibisin canım şu an isteyim akşam daha detaylı soru sorsam cevaplandırabilir misin
Bazen oluyor bazen de olmuyormus bende bebek de kalp atisi da oldu mesela 2 bucuk aylikken mol oldugunu ogrendikArkadaslar bu mol gebelikte kese ve kalp atisi oluyor mu?
Yanı bazilari 2. Ayda ogrenmis mol oldugunu. O zamana kadar kalp atisinin olmamasindan nasil anlasilmaz. Yoksa kalp atisi gibi bisey oluyor da anlasilmiyor mu?
Sacma sordum galiba ama cok merak ediyorum.
Bu başlığın ilk sayfaların da vardı hepsini okudum ama isim aklımda kalmadıMerhaba arkadaşlar bende 9 ay boyunca her ayı sabırsızlıkla geçirirken Mart ayında beklediğim çift çizgiyi görmüştüm yaşadığım sevinci mutluluğu anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalır.taki ilk kontrole gittiğim 27 Mart'a kadar.Eşimle beraber umutla acaba kalp atışlarını duyarmıyız diye beklerken hayatımızda ilk defa duyduğumuz gebeliğin sağlıklı gebelik değilde mol gebelik olduğunu öğrendik.bu bebeği okadar istiyordum ki almamaları için çok yalvardım .yapacak birşey yoktu bebek yoktu ve gebeliğin sonlandırılması gerekiyordu.6 haftalıkken 27 Mart'ta kürtaj oldum sonuç tam mol gebelik.Sizlerin paylaşımlardan okuduğum kadarıyla birçoğu kısmı mol.benim gibi tam mol geçirip 1 yıl beklemeden hamile kalan arkadaşlarım var ise tecrübelerinden yararlanmak isterim.
Bazen oluyor bazen de olmuyormus bende bebek de kalp atisi da oldu mesela 2 bucuk aylikken mol oldugunu ogrendik
Umarim senin başından böyle bir durum geçmemiş tirCok gecmis olsun. Tesekkurler cevap icin
Birsey degil canim. Sana da cok gecmis olsunCok gecmis olsun. Tesekkurler cevap icin
Risk herkeste muhakkak var cancazim benim durumumda sana benzer. Doktorun verdigi sureyi kesinlikle bekle aksi halde hem bebeginden hem kendi sagligindan olursun. Bekleme suresi bitince saglikli bi bebegin olma ihtimali hic birsey yasamamislar kadar var inan. Ben 10 kayiptan sonra tek tuple bebek sahibi olani bile duydum. Bj gun bizimde olacak insaAllah :)Merhaba ben 05.01.2015 de komplet mol tanısı ile kürtaj oldum kanser riski için film istedim çekmediler değerler düşmezse çekeriz dediler şu anda 0.28 bundan öncede 1 düşük bir ölü Doğumum var bundan sonra bebeğimin olma ihtimali nedir hiç bilmiyorum fakat anne olmayı çok istiyorum bebeğim olur mu ne kadar daha beklemeliyim risk hep olacakmı