Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bana dediği 0-5 arası negatiftir bu yeterlidir ve zaten önemli olan hani olurda tekrar bi gebelik olursa bu artış gebeliktenmi yoksa bu molden kaynaklı artışmı onu anlamak açsından önemli 6 ay kesi,nlikle yasak dedi bizde o süreyi kendimizce uzattık...valla canım doktorlarada açıkçası güvenemiyorum bana hamile kalamazsın sen demişti biri üzerinden o lafın bir hafta geçmeden hamile kaldım o yüzden doktor konusunda kafam hep karışık

Büşracm inşallah hamilesindir 2 günün geçmiş hamileyken çıkar biran önce test yap içini rahatlat
kızlar benim adetim 2 gün gecikdi acaba ay 28 çekdi ondan mı yok hamilemiyim bilemiyorum saatler geçiyo 1 hafta beklesem mi yoksa yoksa yapsam mı test acayip stres yaptım aklım hep onda adetim son 4 aydır ayın hep 4 de oluyo gecikme yok yardımmmm

bana dediği 0-5 arası negatiftir bu yeterlidir ve zaten önemli olan hani olurda tekrar bi gebelik olursa bu artış gebeliktenmi yoksa bu molden kaynaklı artışmı onu anlamak açsından önemli 6 ay kesi,nlikle yasak dedi bizde o süreyi kendimizce uzattık...valla canım doktorlarada açıkçası güvenemiyorum bana hamile kalamazsın sen demişti biri üzerinden o lafın bir hafta geçmeden hamile kaldım o yüzden doktor konusunda kafam hep karışık
Iyisini bulmak lazim ista hepsinin bildigi birsey var ama farkli alanlarda bana ilk bebegimi kaybettigimde hersey normal dediler ikinci oldu onu da kaybettim sonra kalitsal pihtilasma dediler...

Büşracm inşallah hamilesindir 2 günün geçmiş hamileyken çıkar biran önce test yap içini rahatlat
canım hala adet olmadım testde yapmadım eğer varsa dursun öğrenince hemen dr a koşuyoruz eşime bile daha söylemedim adet oldum sanıyor söyleyipde onuna stres telaşa sokmak istemiyorum tek umudum bu sefer sağlıklı olması 8. haftaya girince dr gidicem ondan önce gitmiycem git 1 hafta sonra gel diyolar 8 haftalık olunca herşey belli oluyo varsa bu gün itibariyle 5 haftalık oldu 3 hafta daha beklerim sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti belli mi

Canm inşallah vardır ve sağlıllıdır allahın izniyle bol bol dua et kendine bende sana dua edecem eşine söylememişsin doktora gitmek istemiyordum ama en azından bir testyap bence için rahatlar varsa hamilelik ona göre dikkat edersin daha temkinli davranırsın sende bizim kinin cinsiyeti belli ooldu teyzesi cimcimem doğacak adı bile hazır zeynep rüya rabbi m samada nasip etsin inşallah ben inanıyorum sağ çocuk larını kucağına alacağın günler olacak
canım hala adet olmadım testde yapmadım eğer varsa dursun öğrenince hemen dr a koşuyoruz eşime bile daha söylemedim adet oldum sanıyor söyleyipde onuna stres telaşa sokmak istemiyorum tek umudum bu sefer sağlıklı olması 8. haftaya girince dr gidicem ondan önce gitmiycem git 1 hafta sonra gel diyolar 8 haftalık olunca herşey belli oluyo varsa bu gün itibariyle 5 haftalık oldu 3 hafta daha beklerim sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti belli mi

Canm inşallah vardır ve sağlıllıdır allahın izniyle bol bol dua et kendine bende sana dua edecem eşine söylememişsin doktora gitmek istemiyordum ama en azından bir testyap bence için rahatlar varsa hamilelik ona göre dikkat edersin daha temkinli davranırsın sende bizim kinin cinsiyeti belli ooldu teyzesi cimcimem doğacak adı bile hazır zeynep rüya rabbi m samada nasip etsin inşallah ben inanıyorum sağ çocuk larını kucağına alacağın günler olacak

canım te
canım test yaptım potizif çıkdı 2 günde 3 defa falan bulanık leke geldi dr gittim ultrasonla bakdı ama karınrından bişey gözükmedi daha erken dedi bu gün 5+3 günlük oldu beta hcg bakdı 628 çık haftasına göre az mı acaba haftaya perşembe günü kontrolüm var progestan ve folik asit verdi acaba beta hcg düşük mü kafama takıldı bişey döylemek için çok erken dedi bu ara

Ayyyy şükürler olsun hamilesin inşallah sağlıklı bir gebeliktir beta HCG çok düşük değil bence canm az sabırlı ol allahn izniyle herşey yolunda olacaktır
canım te

canım test yaptım potizif çıkdı 2 günde 3 defa falan bulanık leke geldi dr gittim ultrasonla bakdı ama karınrından bişey gözükmedi daha erken dedi bu gün 5+3 günlük oldu beta hcg bakdı 628 çık haftasına göre az mı acaba haftaya perşembe günü kontrolüm var progestan ve folik asit verdi acaba beta hcg düşük mü kafama takıldı bişey döylemek için çok erken dedi bu ara

Ayyyy şükürler olsun hamilesin inşallah sağlıklı bir gebeliktir beta HCG çok düşük değil bence canm az sabırlı ol allahn izniyle herşey yolunda olacaktır
inşlh canım acaba beta hcg kaç olunca kese gözüküyo haftaya gözükmesi lazım inşlh görücez dedi bakalım bi eşim biliyo başka kimseye söylemedik sağlıklı olduğunu öğrenelim öyle söylüycem annem de dün akşam diyo ki bende sannediyorum sen hamilesin söylemiyosun üzüldü biraz ama söylemedim hemen telaş yapmasını istemiyorum inşlh canım sürekli ayetel kürsi okuyorum zemzem suyum vardı içdim aklım hep bebişimde canım bu arada benim pc ye virüs girmiş oyüzden yazamıyorum hep reklama geçiyo bakdım senin yazılarını alıntılamış kusura bakma canım eşim yaptırım diyo ama ne zamn bilemiycem bol bol dua et bana sen hamilesin duaların kabul olur

Canım benim her zaman dualarmdasn inan sende özellikle sabah ezanı okurken bol bol dua et kendin için inşallah haftaya görürsün keseyi stres yapma sakın kinseyede söyleme bence herşey yolunda olduğunu öğrenince herkeze sürpriz yaparsın yasin oku günde bir tane sonra eline üfleyip karnına sür ben hep bunu yaptım ve sabah ezanından dua ediyordum Rabbim korusun senide bebişinide
inşlh canım acaba beta hcg kaç olunca kese gözüküyo haftaya gözükmesi lazım inşlh görücez dedi bakalım bi eşim biliyo başka kimseye söylemedik sağlıklı olduğunu öğrenelim öyle söylüycem annem de dün akşam diyo ki bende sannediyorum sen hamilesin söylemiyosun üzüldü biraz ama söylemedim hemen telaş yapmasını istemiyorum inşlh canım sürekli ayetel kürsi okuyorum zemzem suyum vardı içdim aklım hep bebişimde canım bu arada benim pc ye virüs girmiş oyüzden yazamıyorum hep reklama geçiyo bakdım senin yazılarını alıntılamış kusura bakma canım eşim yaptırım diyo ama ne zamn bilemiycem bol bol dua et bana sen hamilesin duaların kabul olur

Canım benim her zaman dualarmdasn inan sende özellikle sabah ezanı okurken bol bol dua et kendin için inşallah haftaya görürsün keseyi stres yapma sakın kinseyede söyleme bence herşey yolunda olduğunu öğrenince herkeze sürpriz yaparsın yasin oku günde bir tane sonra eline üfleyip karnına sür ben hep bunu yaptım ve sabah ezanından dua ediyordum Rabbim korusun senide bebişinide
canım olmadı gene kese düzensiz miş olmuyo nedn neden anlamıyorum dr hiç güzel konuşmadı kese düzensiz bebekde gözükmedi

Nasıl yani sebebi neymiş iki oldu aynı şeyleri söylüyorlar herşey Rabbimin elinde hiç üzülme sana tavsiyem doktoruna danış tüp bebek için geç kalma halen şansn var lütfen değerlendir bu şansını
canım olmadı gene kese düzensiz miş olmuyo nedn neden anlamıyorum dr hiç güzel konuşmadı kese düzensiz bebekde gözükmedi

Nasıl yani sebebi neymiş iki oldu aynı şeyleri söylüyorlar herşey Rabbimin elinde hiç üzülme sana tavsiyem doktoruna danış tüp bebek için geç kalma halen şansn var lütfen değerlendir bu şansını
canım başka bir doktora daha görün morelini sakın bozma lütfennnn

:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
Kızlar napıyorsunuz? Arada geldiginizde haber verin durumunuzla alakalı :KK28: Bende regl tarihimi bekliyorum :KK17: Geçenki hamileliğim ilk ay olmuştu inşallah bu hamileliğimdede çok beklemem.Nasip kısmet bakalım.Dün biraz gezinirken eskiden yazmıs oldugum bir mesajımı buldum.Hamile oldugunuzu eşinize nasıl söylediniz diye.Bende neler yazmıısım o anki psıkolojımle :KK53: :KK53: :KK53:

sürprizle gelen sonu mutsuzlukla biten bir öykü benimkisi...
9 aylık evliydim ilk 6 ay dk hapıyla korundum artık ewde tek basına zaman geçmek bilmiyordu eşime bir bebeğimiz olsun onunla oyalanırım diye ısrar ettim oda kabul etti hapı bıraktım ve rahim kendini toparlasın bir aksilik yaşamıyalım diye 3 ayda eşim korundu ve hazırdık artık 3 kişi olmaya...Hiç unutmam besmele cekerek başlamıstı sonu olmayan maceramızeşim memur oldugu için izmire annemlerin yanına tatile gitmiştim yanımada bolca ped almıstım adet olacagım için 2gün geçti tık yok 4 gün geçti tık yok 6 gün geçti ve test alıp yaptım silik bi çizgi ertesi gün tekrarladım koyulasmıstı ilkine göre neyse ertesi gün hastahaneye gidip kan verdim êşimede annemi göz doktoruna götürüyoruz dedim (anlamaması gerekiyordu) ve sonuç hamileydimmmm doktor gel bakalım dedi göbekten ultrasonla baktı birşey göremedi daha küçüktür ondandır dedi... eşimin haberi yoktu sürpriz yapacaktım tüm herkes biliyordu eşim haricinde facedeki tüm arkadaşlarımı tembihlemiştim söylemeyin sakın diye sağolsunlar kimsede çaktırmadı güyaaa bi tshırt yaptırıcaktım BABACIĞIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN??? yazacaktı testide içine koyup ewe döndüğümde hediye niyetine verecektim ve vıdeoya cekecektim verecegi tepkiyi görmek ve ilerde cocugumuza izletecektim!!!!dayanamadım içim içimi yedi herkes biliyor neden eşimde bilmesin diye aradım garibim hiçbirşeyden habersiz gülüyordu dedim sana bi sürprizim war ne dedi 3 haftalık bebegimiz war dedim..neeeeeeeeeeeeeeee ben babamı oluyorum dedi mutlulugumuzu aglayarak paylaştık dkda bir aradı şaka yapmıyorsun değilmi die inanamamıstı hemen gel yanıma dedi bende o heyecanla duramadım evime döndüm apar topar tatilimdende birşey anlamamıstım...yolda giderken özene bezene oturuyordum bebegime zarar gelmesin diye evimee geldim ve içeri ilk girdigimde giderken tek kişiydim şimdi ewe 2 kişi giriyorum ne garip bir duygu diye düşündüm özel doktor ayarladım ve sadece bu mutlulugu 3 hafta yaşayabildim 8 haftalık olmam gereken görüntü yoktu kese bozulmuştu ve 22 yasında KÜRTAJ ın ne oldugunu öğrendim oda yetmedi gelen patolojı sonucunda normal gebelik degil KANSER riski tasıyan mol gebelik(üzüm gebeliği) oldugunu...yani sadece kese görünümlü birşey war içinde bebek yok çekirdeksiz yumurtanın(anneden hiçbir kromozom alamamıs) babadan gelen kromozomla döllenememesi
herhafta gidip kan verdim kandaki beta değeri sıfıra düşsün diye düşmezse kemoterapi dendi cok şükür düştü ayda bir gidip yine kan veriyorum ....kanser riskinin diger organlara sıcrama ihtimali oldugunu öğrendim.şimdi 1 yıl korunma sürem war kesinlikle hamile kalmam yasak 2 ay oluyor Allahım kimselere yaşatmasın uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.
O kadar güzel anlatmış sin ki canim aradan çok uzun zaman geçmiş olmasına rağmen sana yazma isteği duydum
Su anda ben de her hafta tahlil yaptırmakla meşgulu m 3. Haftamdayim inşallah mutlu sona ulaşır im
Su anda senin durumun nedir?
Burda toplam 608 sayfa var ve bugün buldum bu topic i 100. Sayfada yim hepsini okuyacağım dinlemeye okumaya gerçekten çok ihtiyacım var

Slm bayanlar yazdiklarinizin tamamini okuyamadim ama anladigim kadariyla siz mol gebeliklerinizi atlatmissiniz cok sukur. Ben daha gecen hafta kurtaj oldum bebegimin kalp atislari durmus parsiyol mol teshisi kondu patoloji sonucuna gore. Dun bthcg bakildi 6500 cikti sonucum cokmu yuksek :KK43: beni nasil bi surec bekliyor gercekten cok tedirginim.... ikinci bebegimi kaybedisim benimde ilkinde kese bozulmustu ddaha bebek olusmadan... cok sukurki bi tane oglusum var tek avuntum o Allah ona saglik versin ins.

V
O kadar güzel anlatmış sin ki canim aradan çok uzun zaman geçmiş olmasına rağmen sana yazma isteği duydum
Su anda ben de her hafta tahlil yaptırmakla meşgulu m 3. Haftamdayim inşallah mutlu sona ulaşır im
Su anda senin durumun nedir?
Burda toplam 608 sayfa var ve bugün buldum bu topic i 100. Sayfada yim hepsini okuyacağım dinlemeye okumaya gerçekten çok ihtiyacım var
sendemi surekli kan verenlerdensin canim buara senin degrrlerin nasil cikiyor ? Ben 8. Haftamdaydim dusuk yaptigimda sen?

V

sendemi surekli kan verenlerdensin canim buara senin degrrlerin nasil cikiyor ? Ben 8. Haftamdaydim dusuk yaptigimda sen?
2600-300-45
3. Haftamdayim Seninki ler nasıl?
Sanirim senin çocuğun var
benim ilk gebelik olunca daha da bi panik oldum bi de yaşım 30 olunca zaman telaşı sardi

2600-300-45
3. Haftamdayim Seninki ler nasıl?
Sanirim senin çocuğun var
benim ilk gebelik olunca daha da bi panik oldum bi de yaşım 30 olunca zaman telaşı sardi
4 yasinda bi tane oglum var cok sukur :) ama gecen sene bi dusuk yaptim bi sene bekledim bundada parsiuel mol cikti daha ilk tahlililm oldu oda 6500 cikti doktor yavas duscek sanirim dedi rahim icindede kucuk parcalar gordk bugn kitu dusunmiyelim kanamayla atilir onlar belki hucreler urerse tekrar die cok korkuyorum. Senin baya guzel dusus gostermis tamamen sifirlanir ins.

4 yasinda bi tane oglum var cok sukur :) ama gecen sene bi dusuk yaptim bi sene bekledim bundada parsiuel mol cikti daha ilk tahlililm oldu oda 6500 cikti doktor yavas duscek sanirim dedi rahim icindede kucuk parcalar gordk bugn kitu dusunmiyelim kanamayla atilir onlar belki hucreler urerse tekrar die cok korkuyorum. Senin baya guzel dusus gostermis tamamen sifirlanir ins.
Senin de olacak merak etme bi sene bekleme üzerinde doktor Baya durdu bense daha kısa süre düşünüyorum hele bi 6 ay geçsin deee

X