Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ya daha geçen gün memleketteydiniz ne olda döndünüz

evettttt büşra nerdesinnn merakta bırakma biziiiii
slm kızlar 2 gündür mide bulantılarım var yarın inşlh bebişimizi görmeye gidicez çok heyecanlıyım hayırlısıyla sağlıklı olduğunuda öğrensem içim rahatlıcak bugün tam 7 haftalık oldu kızlar dua edin sağlıklı olsun bu 6 hamileliğim inşlh sağlıklı olur allah hepimizin kucağımıza meleklerimizi almayı nasip etsin

hadi hayırlısı işallah haberdar edersin bizleri canım bulantılarında başlamış bence sağlıklı bebişin...

Öncelikle sorunlu gebelik yaşayan herkese geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın diyerek başlayayım.Ben de mol gebelik geçiriyorum,çarşamba günü kürtaj olacağım.33 yaşındayım,ilk gebelik denememde hamile kaldım.benim Sat tarihim 26 hazirandı,temmuzun sonunda adetim 4 gün gecikince test yaptım ve pozitif çıktı.sonra ağustosun ilk haftasından itibaren hergün günde bir defa kahverengi hafif lekelenmeler oldu.yıllık iznime denk geldiği için başka bir şehirde Ağustosun 8'inde yani gebeliğin 6. Haftasında doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi,kanda beta hcg değerine bakıldı ve 3400 çıktı,doktor kese görünmeliydi dedi ve vajinal ultrasondan da baktı yine göremedi.13.nde tekrar çağırdı,ultrasonda kese yine görünmedi,beta hcg 9800 çıktı,ya dış gebelik ya da mol gebelik dedi.2 gün sonra tekrar çağırdı bu kez 14300 çıktı,vajinalden baktı ve ufacık bir kese gördü.bugün (7 hafta+4 gün) kendi doktoruma gittim ve vajinalden bakarak %99 mol gebelik almamız lazım dedi.parsiyel olduğunu düşünüyor ama patolojide kesin sonuç belli olacak.bu iki haftada yaşadığım psikolojiyi tarif edemem.ve önümde bir yıllık bir takip süreci var,Allahım böyle uygun gördü,hayırlısı buymus,inşallah herşey bundan sonra yolunda gider.lütfen dualarınız esirgemeyin,ben de hepinize dua edeceğim.

öncelikle geçmiş olsun canım benim...Allahım bir daha yaşatmasın patoloji sonucunu bekle tabiki birde doktorun ne derse tabiki....parsiyelde 6 ay zaman tam molde bir sene zaman veriyorlar...ben parsiyel moldüm 7 haftalıkken küratj oldum uzman doktor elinde buna kesinlikle dikkat et....değerlerim kısa zamanda sıfırlandı ve 6 aya kalmadan doktrum istediğim vakit gebeliğime izin verdi...2 ay sonra da düşünüyorum işallah...herşey Allahtan yeniden olabilirde olmayabilirde biz bunu bilemeyiz ne yazıkki...

ayy inşallah b u seer sağlıklıdır ben umutluyum canım bizi habersiz bırakma

büyük geçmiş olsun canım benim zorlu bi süreç moral çok önemli inşallah patoloji sonucun mol çıkmaz takip süresi felen herşeynormalse en az 6 ay sürüyor dualarımız seninle canım

Teşekkürler arkadaşlar,bugün biraz daha iyiyim,yarın operasyondan önce tekrar beta hcg ölçülecek,sonra değerlerin düşmesini bekleyeceğiz,sizleri yine bilgilendiririm..

Teşekkürler arkadaşlar,bugün biraz daha iyiyim,yarın operasyondan önce tekrar beta hcg ölçülecek,sonra değerlerin düşmesini bekleyeceğiz,sizleri yine bilgilendiririm..
canım benim ya yarın kürtaj olucan allah yardıncın olsun güzel haberler bekliyoruz canım üzme kendini oku burda ben dahil olmak üzere çok zor atlatmış bazı arkadaşlar şükür sen şanslısın erken farkedip doktoragitmişsin

ne yaptın büşracım hayırlı haberlerini aldın umarım

ne yaptın büşracım hayırlı haberlerini aldın umarım
slm kızlar ben çok sanssızım doktoruma gittim 1 hafta yokmuş haftaya perşembe 10 30 randevu verdi çok sinirlendim ama yapıcak bişey yok bebişim sağlıklı olsunda 1 hafta sonra görelim bu gün 7+2 günlük olduk çok şükür kanamam leke falan bişey yok inşlh sağlıklı olucak kızlar eşim karnıma yatıyo duyucakmış gibi kalp atışlarını dinliyo sadece mide bulantım var benim diğer gebeliklerimdede mide bulantılarım çok oluyodu beta hcg değerim 1 buçuk milyonlara kadar çıkıyodu allahın izniyle inşlh 33 hafta sonra bebişimi kucağıma alıcam allah hepimize o güzel günleri yaşamayı nasip etsin

hayırlısı canım ya ama göndermesi saçmalık olmuş 7 haftalık olmuşun birde...kesen falan düzenli mi hiçbişey demedi mi doktor öylece mi gönderdi birde şimdiki kan değerini biliyor musun büşracım...ama güzel bir duygu işallah rabbim eşininde yüzüne güler onlar daha bir seviniyor...bugün bende 3. kez adetimi oldum kürtajımdan sonra...şaka maka kızlar ya kürtajdan sonra günü gününe 28 günde bir adet oluyorum iyi geldi galibabende ekim gibi düşünüyorum canım az bir zamanım kaldı hem korkuyor hem heycanlanıyorum işallah olsunda sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar olsun hepimizinya birde canım özele mi gittin araştırma hastahanesine mi

Sen ne yapyon sera ben adet oldum canm ya
canım ne yapayım ya benim net vınn olduğu için az kaldı bikaç güne yenilenecek o yüzden idareli girebilyorumm okudum canım ya ama hakkında hayırlısı işallah bu ayda dediğimi de yapta işallah dktora gitmeden hamile kalırsın...bende bugün adet oldum bekliyordum zaten ama çok şükür sevindiğim düzenli ilerliyor...ama bu bitimden sonra soğan kürü uygulayacağım canım doktorum vaginal ultrasyon çekerken kistim olduğunu söylemişti belki bununda faydasını görürüm küçülür yok olur umarım snrada ALLAHın izniyle gelsin bebişimizzzzz

Merhaba kızlar,dün sabah hastaneye gittik,önce kan verdim beta hcg 17300 çıktı,bir önceki cuma günü 14300 dü yani bu kez katlamamış.öğlen kürtajımı oldum,10 dk falan sürdü,sonrasında 1-1.5 saat şiddetli ağrım oldu,ağrı kesici verdiler sonra kesildi,dayanılacak gibi değildi.sonra adet kanaması gibi kanamam oldu.akşam eve geldik,o saatten sonra hiç kanamam olmadı ağrım da yok çok şükür.haftaya çarşamba kontrole çağırdı,patoloji raporu da çıkacakmış,inşallah bundan sonra iyi haberler alırım..

Kistmi var cnm sende mol gebelikten sonramı ç8ktı kistin çok geçmiş olsun bende soğan kürü yapcm adetim bitsin

Mol gebelik geçiren arkadaşlara birşey soracağım,nedenleri arasında ilk sırada kötü beslenme geliyor,ben açıkçası yemek seçen ya da tek yönlü beslenen biri değilim,sadece ramazanda oruç tuttuğum bir ayda hamile kaldım.sizin kötü beslenme gibi bir durumunuz var mı?

dr zaten yokdu canım 1 hafta yokmuş başka dr vereyim dedi ben istemedim 1 haffta sonra giderim napalım zaten çok korkuyorum gene aynısı olucak diye sanki dr gitmeyince içimde kalıcakmış gibi gelliyo allahım inşlh sağlıklı olur kalpsizden haber de yok zaten nerelere kayboldu sağlıklı hamile kalan birdaha dertleşmeye gelmiyo neyse inşlh sağlıklı kucağına alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…