Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

sonuçum 40.1 arkadaşlar 2 cıyı ozelde yaptırmadım muayne ve tahlıl ıkısı bayagı tutuyor dırek yapmıyorlardı tahlılı hastane keske bana deseydınız tahlılımı saglık ocagında yaptırırıdım sanırım yapar saglık ocagı yarın ıcınde 2 tahlıl sonucumu bıldırırım sızlere 40 azmı cok mu acaba 1 cısı ıcın

gayet güzel bencede sonucun artık korkmana gerek bile yok.Birdahaki kan verişindede sıfırı görürsün cok sanslısın kimi arkadasların kaç binlerdeydi ve aylarca herhafta kan verdiler bak ne güzel senin değerin cok düşük ama tahlillerini ihmal etme düzenli ver

Bende anca girebildim bugün ya hala kan veremedim cuma gününe kadar vericem pek bişey yok yani bende :KK1: ee sizler napıyosunuz bakalım?

gayet güzel bencede sonucun artık korkmana gerek bile yok.Birdahaki kan verişindede sıfırı görürsün cok sanslısın kimi arkadasların kaç binlerdeydi ve aylarca herhafta kan verdiler bak ne güzel senin değerin cok düşük ama tahlillerini ihmal etme düzenli ver

Bende anca girebildim bugün ya hala kan veremedim cuma gününe kadar vericem pek bişey yok yani bende :KK1: ee sizler napıyosunuz bakalım?

2 cıyı vermedım daha yarın verecem ozel hastane hem muayne hem de tahlıl ıcın fiş kesıyor bunu saglık ocagı yapıyor sanırım oraya yaptırırım zaten kendı sıgortamı dışardan oduyorum zor yanı ozelde yaptırmam bende dedım yarın yaptırsam olur dedı doktor um bakalım yarın ne olucak ya benım bogazımda yanma oluyor neden sankı hanı mıde yanar ya benım de bogazda o yanma var bıde ben kurtaj sonrası 3 gun kontrol hapı verdıydı kullandım doktor şimdı bısey kullanmıyorum vermedıydı vermıycem dedı anlamadım kı

kızlarrr nihayet öğleden sonra kan vermeye gidiyorum :KK1: ve ben hala adet olmadım :KK53: gecen hapı bıraktıgım dönemdede böyle olmuştu 7 gün sonra gelmişti sizlerdede bırakınca gecikmeler olmuşmuydu???? birde hamile olurmusum ne bomba haber olur heeeeeee :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

kızlarrr nihayet öğleden sonra kan vermeye gidiyorum :KK1: ve ben hala adet olmadım :KK53: gecen hapı bıraktıgım dönemdede böyle olmuştu 7 gün sonra gelmişti sizlerdede bırakınca gecikmeler olmuşmuydu???? birde hamile olurmusum ne bomba haber olur heeeeeee :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bende verdım şükürler olsun bakalım ne cıkacak pazartesı alıcam sonucu hayırlısı olsun canım sen hapı nasıl bırakmıstın bırkıp sonra canın sıkılıp yenıden mı başlıyorsun ınsallah hayırlısı neyse o olur hakkkında canımmmmm

bende verdım şükürler olsun bakalım ne cıkacak pazartesı alıcam sonucu hayırlısı olsun canım sen hapı nasıl bırakmıstın bırkıp sonra canın sıkılıp yenıden mı başlıyorsun ınsallah hayırlısı neyse o olur hakkkında canımmmmm

yok ablacım ben ilk evlendiğimde korunma amaclı 6 ay kullanmıstım bırakmıstım adetim 7 gün geç gelmişti bu seferde geç gelecek sanıırım....

selam kızlarrrr :KK3: bugün gidip kanımı verdim sonuç 0.100 :KK76: :KK76: :KK76:

yok ablacım ben ilk evlendiğimde korunma amaclı 6 ay kullanmıstım bırakmıstım adetim 7 gün geç gelmişti bu seferde geç gelecek sanıırım....

selam kızlarrrr :KK3: bugün gidip kanımı verdim sonuç 0.100 :KK76: :KK76: :KK76:

ok canım şimdı senın sıfır mı sonuçççççççç ne kadardır 0 olarak ben de verdım saglık ocagına pazartesıye kaldı artık ama beledıyenın saglık yerlerı de var oralarada sorucam bakalım hemen verıyorlarmı muayne ucretı kesılmeden şimdıden hayırlı olsıun 0 larınnnnnnn

ok canım şimdı senın sıfır mı sonuçççççççç ne kadardır 0 olarak ben de verdım saglık ocagına pazartesıye kaldı artık ama beledıyenın saglık yerlerı de var oralarada sorucam bakalım hemen verıyorlarmı muayne ucretı kesılmeden şimdıden hayırlı olsıun 0 larınnnnnnn

evet abla sıfır sonuç.Ben ilk kan verdigimde kan değerim 923 tü birhafta sonra yine kan verdim ozman 144 sonra on gün sonra yine kan verdim 19 du doktorum artık aylık ver dedi 4.5 ay oldu şimdiye kadarda hep sıfırda.Zaten önemli olan sıfırı görmek sonra genelde hep sıfır cıkıyor...

fıstık çok sevindim senin adına....sonucun için...bu arada geçenlerde bana doğum kontrol hapı kullandırdığından dediki hapı 6 gün kullan.hapı bıraktıktan sonra 7. gün hasta olacaksın olmassan tekrar gel.olursan adetinin 2. günüü gel demişti...

fıstık çok sevindim senin adına....sonucun için...bu arada geçenlerde bana doğum kontrol hapı kullandırdığından dediki hapı 6 gün kullan.hapı bıraktıktan sonra 7. gün hasta olacaksın olmassan tekrar gel.olursan adetinin 2. günüü gel demişti...

cok sagol ablacım yavas yavas zorlu günler geride kalıyor.Bakayım eger bende hastalanmazsam giderim doktora ama hapı bırakınca gecikmeler olabiliyormuş belirtiler war olacagıma dair ama bakalım

kızlar tablomuzun kaba taslak görünümünü çıkardım hemen ilk sayfada bakabilirsiniz nasıl olmuş sizce ? eklememi istediginiz şeyler warmı? fikirlerinizi istiyorum yanlıs bilgiler warsa belirtin oldumu

..............................................................................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar böyle bir konu açmak kırk yıl düşünsem hiç aklımını ucundan geçmezdi ama maalesefff olan oldu. ilk gebeliğimde kese bozuldugu için kürtajla alınmak zorunda kalındı ve bugün aldıgım patalojı sonucuyla yıkıldım :KK5: :KK5: :KK5: :KK5: MOL GEBELİK.... beta hcg degerim bugün itibariyle 923 her hafta bakılacak bir yıl korunma sürem war ve dogum kontrol hapı kullanıcam inş değerlerim yükselmez cok korkuyorum yaşım henüz 22 istedigimiz ilk ayda sürprizle gelmişti bunları en basından yaşamak cok cok üzdü beni :KK25: :18: :18: :18: aranızda yasayan yada yasayıpta atlatan arkadas warmı ne olur morale cok ihtiyacım war :KK25: :KK25: :KK25:

DİYE BAŞLAYAN MESAJLARIMIN HEPSİ GERİDE KALDI ARKADAŞLARIMLA BERABER UMUT DOLUYUZ ARTIK VE İŞTE TABLOMUZ :KK1: :KK1:

NİCK | MOLUN TÜRÜ | BEKLEME SÜRESİ | SONUÇ GÜLCEL | KOMPLET | 1 YIL(8 AY KORUNDU) | :KK49: HAMİLE :KK49: :nazar:
BULAYSE | KOMPLET | 6 AY(7 AY KORUNDU) | :KK49: HAMİLE :KK49: :nazar:
MURU | PARSİYEL | 6 AY | BEKLEME SÜRESİ BİTTİ MÜJDELİ HABERİ BEKLİYORUZ AGUNES | PARSİYEL | 1 YIL(TAM 1 YIL BEKLEDİ) | BEKLEME SÜRESİ BİTMEK ÜZERE CACO | PARSİYEL | 1 YIL BEKLEMEDE | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR BURCUERDEM | KOMPLET | 1 YIL BEKLEMEDE | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR
elıne saglık guzel olmuş buldum sonunda tabloyu yuphıııııııııı

X