- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.461
Canim heralde yaptirmissindir testi insallah iyi haberlerle donersin .valla gecen gun buli ruya gordum cok etkilendim ruyamda kizim oluyodu ki benim erkek olucak cik tatliydi kardesim geliyo bak abla bosuna korktun down down dedin saglikli oldu diye cok etkilendim cunku benim ruyslarim ters cikiyor o yuzden korkuyorum ve ben senden dsha takintiliyom.bi tek uykuda gelmiyor ne karnimi seviyorum ne isim bskiyorum ne bi hayal hayal .hsysl kursam d tarzi cocuklar geliyor ayyyyy valla ne zormus be.is yerindekiler biktilar benden evdede kendimi yiyip bitiriyorum acabs dogum yaoacagim gunleri gorucekmiyim baska sitelerede baktim oyle korkan yok hatta ben ne dusundum en bastan mol gebe lik sitedini 1 denbasliyim okuyum diyorum bsjalim kizlar hamileyken sorun yasamislar mi
Canım bu kadar da bırakma kendini bebeğinden soğutma kendini onun senin sevgine çok ihtiyacı var.Bebeğini görüyorsun bişey olsa doktorun sana söyler Allah korusun.
Erkekmiş bebişin bak sanırım bizimki de erkek %96 erkek dedi doktor kan da verdim prş.çıkıcak sonuçlar inşallah iyi haberler alırım.Ben görünce çok heyecanlandım sen de aklındakilerin kendi kuruntun olduğunu kendine empoze et canım