-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.221
cnm bnce hamilesn bn öyle hissediyorm:) çünkü kasığn belin falan ağrıyodu tuvalet sorunnda başlamş:) pek yakında bir güzel haber daha alıcaz sanırm snden. inş. öyledirr yaaa cnm.
ay hadi inşl canım ya, ilk belirtiler göğüslerde acıma, çok sık tuvalete gitme ve çook susamaydı. gece susuzluktan uyanıyorum, o derece yaniama herkeste farklı oluyor belirtiler, genel olarak gözlemlediğim en sık görülen belirti çok tuvalete çıkma. ama o da adet dönemlerine yakın başladı bende.
senden de iyi haberler duyarız inşl. ne zaman adet tarihin?
ayy inşlhh cnm ya hayırlısıyla biraz önce facede bir arkadaşla konuştum oda öle dedi bence hamilesin ebn öyle hissediyorum dedi hayırlısı bakalım seninde hislerin kuvvetlimidir cardin cnm:)
bir daha gitmedim canım daha 10 günüm var kalp atışı için gitmeme.heyecanla bekliyorum bakalım. ben de şikayet etmiyorum çok şükür, hatta memnun oluyorum, belirtim var diye.
inş. çıkmazda snde bırakırsn korunmayı tatlm. ewet aynı zamanda bırakıcaz sanırm. belki aynı anda da kalırmısz hamile ay ne güzel olur:)
İnşallah tatlım ya valla çok güzel olur hayırlısı ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman tutsun
ewet cnm genelde çıkıyo hislerm. çok nadr oluyo çıkmadığı cnm... Inş. çok güzel haberlerini alırz tatlm. Inanıyorm buna yaa nedense bebiş yolda:)
ne güzel canım inşallah çok güzel haberler vereceksin 10 gün sonra da habersiz bırakma bizi
ayy inşlhh arzum yaa vallaha sorma inanırmısın heyecan bastı kalbim küt küt kıpır kıpr:))
bu arada kalp atışlarının hızlanması da belirtiler arasında var. ben çok yaşadım yani, hala da yaşıyorum :)
bakya delü kızya ne bilim heyecenlıyım nedense ben kürtaj olalı 4 ay bitti 5 ci aya girdim hic bu ay kadar heyecanlanmadım yaa inşlh cardınmı ay ne nic oda diyor hislerim kuvvetli kesin bebiş yoldadır ALLAHIN izniylee
ayy inşlhh cnm yaa senle beraber bir kac kiş dahada dedi hislerim kuvvetli bu ay bebş var hatda bende ya daha yumurtlama dönemim dedim ama olsun bu ay var dediler gercii bende öle hissediyorum inanırmısınn
Günaydın arkadaşlar mubarek üc ayların ilk kandili olan regaip kandiliniz mubarek olsun rabbım bugun edeceginiz dualarınızı kabul etsin inşlh
snde hissediyosan vardr cnm belkide.. inş. hayrlısı olur tatlm. habersz bırakma bizide cnmcım:)
Kızlaaaaaaarrrrnerelerdesiniz?nasılsınız?bebişleri olanlar bebişleriniz nasıl?
ya kimse yok ortalarda anlamadım heee ne iştirr sen naptın cnm
Evet ya merak etmeye başladım ben de :44: iyiyim canım regl oldum haftaya başlıcaz çalışmalara bakalım ne zaman tutarsa artıksenin nasıl gidiyor