Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

cnm bnce hamilesn bn öyle hissediyorm:) çünkü kasığn belin falan ağrıyodu tuvalet sorunnda başlamş:) pek yakında bir güzel haber daha alıcaz sanırm snden. inş. öyledirr yaaa cnm.

ayy inşlhh cnm ya hayırlısıyla biraz önce facede bir arkadaşla konuştum oda öle dedi bence hamilesin ebn öyle hissediyorum dedi hayırlısı bakalım seninde hislerin kuvvetlimidir cardin cnm:)

kız aslında daha cok ya tam yımırtlama dönemim ama ne bilim ayy icimdende öle geli ama hayırlısıs kız gögüslerim agrı ama acep sütyendenmi gece eve gidince cıkarınca agrı gidiyor

Son düzenleme:
ayy inşlhh cnm ya hayırlısıyla biraz önce facede bir arkadaşla konuştum oda öle dedi bence hamilesin ebn öyle hissediyorum dedi hayırlısı bakalım seninde hislerin kuvvetlimidir cardin cnm:)

ewet cnm genelde çıkıyo hislerm. çok nadr oluyo çıkmadığı cnm... inş. çok güzel haberlerini alırz tatlm. inanıyorm buna yaa nedense bebiş yolda:)

bir daha gitmedim canım daha 10 günüm var kalp atışı için gitmeme.heyecanla bekliyorum bakalım. ben de şikayet etmiyorum çok şükür, hatta memnun oluyorum, belirtim var diye.

Ne güzel canım inşallah çok güzel haberler vereceksin 10 gün sonra da habersiz bırakma bizi

ewet cnm genelde çıkıyo hislerm. çok nadr oluyo çıkmadığı cnm... Inş. çok güzel haberlerini alırz tatlm. Inanıyorm buna yaa nedense bebiş yolda:)

ayy inşlhh cnm yaa senle beraber bir kac kiş dahada dedi hislerim kuvvetli bu ay bebş var hatda bende ya daha yumurtlama dönemim dedim ama olsun bu ay var dediler gercii bende öle hissediyorum inanırmısınn

bu arada kalp atışlarının hızlanması da belirtiler arasında var. ben çok yaşadım yani, hala da yaşıyorum :)

bakya delü kız ya ne bilim heyecenlıyım nedense ben kürtaj olalı 4 ay bitti 5 ci aya girdim hic bu ay kadar heyecanlanmadım yaa inşlh cardınmı ay ne nic oda diyor hislerim kuvvetli kesin bebiş yoldadır ALLAHIN izniylee

arzum cnm ya midem arada agrıyor normalde agrırıdı arada ama epeydir agrımıyor şimdi agrı acıkıyom arada yanmada oluyor nedenki hamilesin dediler iyice hamile moduna yatdım bende herhall:))

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar mubarek üc ayların ilk kandili olan regaip kandiliniz mubarek olsun rabbım bugun edeceginiz dualarınızı kabul etsin inşlh

ayy inşlhh cnm yaa senle beraber bir kac kiş dahada dedi hislerim kuvvetli bu ay bebş var hatda bende ya daha yumurtlama dönemim dedim ama olsun bu ay var dediler gercii bende öle hissediyorum inanırmısınn

snde hissediyosan vardr cnm belkide.. inş. hayrlısı olur tatlm. habersz bırakma bizide cnmcım:)

snde hissediyosan vardr cnm belkide.. inş. hayrlısı olur tatlm. habersz bırakma bizide cnmcım:)

ben gecenki hamileleliklerimde her ay hamileydim aş eredim benim oglan annnebu ay hamileyim deme derdi yani be hem hiu ay ne bilim hayırlısı olsun cnmssediyom ama b

slm ne oluyora kimse ugramıyor sayfaya bişi paylaşmıyor son durumuylan ilgili sohbet yok kendine gelin acık kızlar ya neyse hepinizi özledim haa

Evet ya merak etmeye başladım ben de :44: iyiyim canım regl oldum haftaya başlıcaz çalışmalara bakalım ne zaman tutarsa artık senin nasıl gidiyor

kız benimde ciciler agrıyor arada sanki göbek altıma kasıga batma var bakalım yaklaşık 1 haftam var akıntımda var ama adet olacakmışım gibi his gelirya öle ama dün gece rüyamda hamilelik testi yaptım cift cızgi cıktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…