-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.201
geçen ay yumurtlama döneminde benim de olmuştu canım. eğer 1-2 güne geçerse önemseme bence
slm arkadaşlarrr neden kimse yokya sayfada off ya başka sayfalar dolup taşıyor bazen girirm vallaha ben bir okuyana kadar onlar bin yazıyorlar yetişmim ama bizim burdada kimseyi bulamıyorum neyse herkes iyimi yeni hamile arkadaşlar inşlh sorunzuz geciyordur hamileliginiz izmirden istanbuldan ses yok kızlar ya nerdesinzi cıkın ortaya:18::18:
slm canım, ben ara sıra girip bakıyorum her zamanki gibiben iyiyim aslında ama 2-3 gündür midem bulanıyor sürekli. yani şiddetli değil ama işte sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi. Tabi hava soğudu acaba gerçekten üşüttüm ondan mı oluyor, ayırt edemiyorum pek açıkçası. battaniyelerle, patiklerle oturuyorum, çok soğuk burası
slm arkadaşlarrr neden kimse yokya sayfada off ya başka sayfalar dolup taşıyor bazen girirm vallaha ben bir okuyana kadar onlar bin yazıyorlar yetişmim ama bizim burdada kimseyi bulamıyorum neyse herkes iyimi yeni hamile arkadaşlar inşlh sorunzuz geciyordur hamileliginiz izmirden istanbuldan ses yok kızlar ya nerdesinzi cıkın ortaya:18::18:
slm cnm. bnde ara ara bakıyorm ama kimse olmuyo. keske burasıda biraz hareketli olsa.....
Aynen katılıyorum ama kimse girmiyor diğer forumların hızına yetişilmiyor
aynen tatlm ya. çalısıyormda ara ara bakıyorm yeni haberler var mı diye. hamile olan arkadaslarımızdan haber falan varmı diye ama kimse olmuyo genelde. dediğin gibi diğer formlara yetşlmiyor :)
Herkeze günaydın arkadaşlar..umarım iyidir herkez..ben idare etmeye çalışıyorum..babaannemin durumu kötü bu aralar..bu yüzden annemlerdeyim hep..kendi derdimi unuttum bu yüzden..Allaha emanet olun arkadaşlar..
slm canım, ben ara sıra girip bakıyorum her zamanki gibiben iyiyim aslında ama 2-3 gündür midem bulanıyor sürekli. yani şiddetli değil ama işte sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi. Tabi hava soğudu acaba gerçekten üşüttüm ondan mı oluyor, ayırt edemiyorum pek açıkçası. battaniyelerle, patiklerle oturuyorum, çok soğuk burası
Herkeze günaydın arkadaşlar..umarım iyidir herkez..ben idare etmeye çalışıyorum..babaannemin durumu kötü bu aralar..bu yüzden annemlerdeyim hep..kendi derdimi unuttum bu yüzden..Allaha emanet olun arkadaşlar..
evet ben de merak ediyorum ne durumlar diye azurem yazıyor sağolsun bilgi veriyor durumundan İstanbul İzmir falan yoklar inşallah herşey yolundadır onlarda da
ewet cnm inş. iyilerdr. darısı bizim basımıza inş. bizde güzel haberler veririz. bnde haziranda son kez doktora gidip tedavm biticek inş. bitsn artk 7 ayn içindeym haziranda 8 olucak. çok uzun bir süreçti. değerlerm 3 aydr normal ne diye çağırıyo hala bnde bilmiyorm. bide devlet hastanesi nefret ettrdi bni iyice. kan alırlarken kasap gibiler yaa onları azarlaya azarlaya bn usandm artk onlar usanmadı.
Doktora gittin mi bir daha canım ,kalp atışını duymuş muydun?hamilelik belirtilerini yaşamak bile çok güzel hiç şikayet etmicem ben yeter ki sağlıklı doğurayım bebeğimi
ben de hiç sevmem devlet hastanesindeki doktorları hem ukala oluyorlar hem de kaba,ben bıraktım korunmayı bu ay ama yumurtlama zamanım değildi yani bişey çıkmaz regl olunca doktor muayene edicek inşallah bi aksilik çıkmazsa korunmamaya devam bakalım biz ne zaman vericez güzel haberleri seninle yaklaşık aynı zamanlarda korunmayı bırakmış olucaz o zaman
slm kızlar arzum gelince cnm bana cvp vr ay bugun bir müşterim abla güzelleşmişsin diyor bide ben cok cişe gidiyorum sende ne belirtisi oldu kızzz arkandan gelecemmi nee
slm kızlar arzum gelince cnm bana cvp vr ay bugun bir müşterim abla güzelleşmişsin diyor bide ben cok cişe gidiyorum sende ne belirtisi oldu kızzz arkandan gelecemmi nee