Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm arkadaşlarrr neden kimse yokya sayfada off ya başka sayfalar dolup taşıyor bazen girirm vallaha ben bir okuyana kadar onlar bin yazıyorlar yetişmim ama bizim burdada kimseyi bulamıyorum neyse herkes iyimi yeni hamile arkadaşlar inşlh sorunzuz geciyordur hamileliginiz izmirden istanbuldan ses yok kızlar ya nerdesinzi cıkın ortaya:18::18:

slm canım, ben ara sıra girip bakıyorum her zamanki gibi ben iyiyim aslında ama 2-3 gündür midem bulanıyor sürekli. yani şiddetli değil ama işte sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi. Tabi hava soğudu acaba gerçekten üşüttüm ondan mı oluyor, ayırt edemiyorum pek açıkçası. battaniyelerle, patiklerle oturuyorum, çok soğuk burası

Doktora gittin mi bir daha canım ,kalp atışını duymuş muydun?hamilelik belirtilerini yaşamak bile çok güzel hiç şikayet etmicem ben yeter ki sağlıklı doğurayım bebeğimi

slm cnm. bnde ara ara bakıyorm ama kimse olmuyo. keske burasıda biraz hareketli olsa.....

Aynen katılıyorum ama kimse girmiyor diğer forumların hızına yetişilmiyor

aynen tatlm ya. çalısıyormda ara ara bakıyorm yeni haberler var mı diye. hamile olan arkadaslarımızdan haber falan varmı diye ama kimse olmuyo genelde. dediğin gibi diğer formlara yetşlmiyor :)

Herkeze günaydın arkadaşlar..umarım iyidir herkez..ben idare etmeye çalışıyorum..babaannemin durumu kötü bu aralar..bu yüzden annemlerdeyim hep..kendi derdimi unuttum bu yüzden..Allaha emanet olun arkadaşlar..

Son düzenleme:
aynen tatlm ya. çalısıyormda ara ara bakıyorm yeni haberler var mı diye. hamile olan arkadaslarımızdan haber falan varmı diye ama kimse olmuyo genelde. dediğin gibi diğer formlara yetşlmiyor :)

evet ben de merak ediyorum ne durumlar diye azurem yazıyor sağolsun bilgi veriyor durumundan İstanbul İzmir falan yoklar inşallah herşey yolundadır onlarda da

iyi oldugun asevindim cnm inşlh herşey yolunda gider diledigin gibi yavrunu saglıkla alırsın kucagına daısı burdaki arkadaşlarımıza inşlhh ayy ayyy mide bulantılarıda başlamışş aman bulansın bulansın

Herkeze günaydın arkadaşlar..umarım iyidir herkez..ben idare etmeye çalışıyorum..babaannemin durumu kötü bu aralar..bu yüzden annemlerdeyim hep..kendi derdimi unuttum bu yüzden..Allaha emanet olun arkadaşlar..

cok gcmş olsun cnm rabbım saglık versin hani derlerya rabbım iki iyilikten bir iyilik versin cnm kendine ii bak

evet ben de merak ediyorum ne durumlar diye azurem yazıyor sağolsun bilgi veriyor durumundan İstanbul İzmir falan yoklar inşallah herşey yolundadır onlarda da

ewet cnm inş. iyilerdr. darısı bizim basımıza inş. bizde güzel haberler veririz. bnde haziranda son kez doktora gidip tedavm biticek inş. bitsn artk 7 ayn içindeym haziranda 8 olucak. çok uzun bir süreçti. değerlerm 3 aydr normal ne diye çağırıyo hala bnde bilmiyorm. bide devlet hastanesi nefret ettrdi bni iyice. kan alırlarken kasap gibiler yaa onları azarlaya azarlaya bn usandm artk onlar usanmadı.

allah şifa versn cnm. umarm ki düzelr hersey yoluna girer.

ben de hiç sevmem devlet hastanesindeki doktorları hem ukala oluyorlar hem de kaba,ben bıraktım korunmayı bu ay ama yumurtlama zamanım değildi yani bişey çıkmaz regl olunca doktor muayene edicek inşallah bi aksilik çıkmazsa korunmamaya devam bakalım biz ne zaman vericez güzel haberleri seninle yaklaşık aynı zamanlarda korunmayı bırakmış olucaz o zaman

Doktora gittin mi bir daha canım ,kalp atışını duymuş muydun?hamilelik belirtilerini yaşamak bile çok güzel hiç şikayet etmicem ben yeter ki sağlıklı doğurayım bebeğimi

bir daha gitmedim canım daha 10 günüm var kalp atışı için gitmeme.heyecanla bekliyorum bakalım. ben de şikayet etmiyorum çok şükür, hatta memnun oluyorum, belirtim var diye.

inş. çıkmazda snde bırakırsn korunmayı tatlm. ewet aynı zamanda bırakıcaz sanırm. belki aynı anda da kalırmısz hamile ay ne güzel olur:)

slm kızlar arzum gelince cnm bana cvp vr ay bugun bir müşterim abla güzelleşmişsin diyor bide ben cok cişe gidiyorum sende ne belirtisi oldu kızzz arkandan gelecemmi nee

slm kızlar arzum gelince cnm bana cvp vr ay bugun bir müşterim abla güzelleşmişsin diyor bide ben cok cişe gidiyorum sende ne belirtisi oldu kızzz arkandan gelecemmi nee

cnm bnce hamilesn bn öyle hissediyorm:) çünkü kasığn belin falan ağrıyodu tuvalet sorunnda başlamş:) pek yakında bir güzel haber daha alıcaz sanırm snden. inş. öyledirr yaaa cnm.

ay hadi inşl canım ya, ilk belirtiler göğüslerde acıma, çok sık tuvalete gitme ve çook susamaydı. gece susuzluktan uyanıyorum, o derece yani ama herkeste farklı oluyor belirtiler, genel olarak gözlemlediğim en sık görülen belirti çok tuvalete çıkma. ama o da adet dönemlerine yakın başladı bende.

senden de iyi haberler duyarız inşl. ne zaman adet tarihin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…