Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Tatlım herkesin durumuna göre farklı korunma süreleri veriyor doktorlar hatta doktordan doktora değişiyor iyi bir doktor bul kendine ya da memnunsan doktorunla en ayrıntısına kadar konuş,korunma süren kanın sıfırlandıktan (0-10 arası sıfırlanmış kabul ediliyor) sonra başlıyor ama bak ben kısmetse 3 ay beklemiş olucam oysa ki bana 1 sene demişti ilk doktorum

Arkadaşlar İstanbul84 den haberi olan yok mu?İzmir35 nasıl oldu?azurem doktora gitti mi? Bizi habersiz bırakmayın kızlar

Arkadaşlar İstanbul84 den haberi olan yok mu?İzmir35 nasıl oldu?azurem doktora gitti mi? Bizi habersiz bırakmayın kızlar

yokyaa bende cok merak ediyorum kac kere yazdım gelselerdi sanırsam okurlardı ama hatırladıgım kadar izmir35 kürtaj olacaktı istanbuldanda haber alamadık haber verselerdi ii olurdu

Kızlar slm. Su anda telden yazıyorum. Cok yazsmiycm o yuzden. Bugün doktora gittim. Kesem göründü:)))))) çok mutlu olduk. 5haftalik dedi. 2hafta sonraya randevu verdi. Haber vereyim dedim. Hala memlekette yiz. Gece doneriz ins

Son düzenleme:
Kızlar slm. Su anda telden yazıyorum. Cok yazsmiycm o yuzden. Bugün doktora gittim. Kesem göründü:)))))) çok mutlu olduk. 5haftalik dedi. 2hafta sonraya randevu verdi. Haber vereyim dedim. Hala memlekette yiz. Gece doneriz ins

cok sevindim cnm senin adınaa bak demedimmi icini ferah tut diye ruyalar gercege cıkacak diyeee

canım çok sevindim... sağlıklı hamilelik dilerim canım..

oyy arkadaşlarrrr hamile sayımız cogalıyorr hadi bakalım sıradaki gelsin ben korunmayı bıraktım istanbul izmir ardından bi ankara gelsin sıralıyalımm inşlhh şaka bi yana rabbım herkesin yavrusunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşlhh

Wuuhhuuuuu süper bi haber canım inşallah herşey yolunda gitsin sağlıkla al kucağına bebeğini canım çok sevindim çok

cok sevindim cnm senin adınaa bak demedimmi icini ferah tut diye ruyalar gercege cıkacak diyeee

canım çok sevindim... sağlıklı hamilelik dilerim canım..

Wuuhhuuuuu süper bi haber canım inşallah herşey yolunda gitsin sağlıkla al kucağına bebeğini canım çok sevindim çok

Hadi gözün aydın tebrik ederim. Sağlıkla al kucağına.

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için gerçekten biz de çok rahatladık. bir daha ki randevum 2 hafta sonra. Kalp atışlarını duyarsam işte tam olarak o zaman hamile gibi hissetmeye başlıycam sanırım. Şu anda kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama psikolojik olarak çok da hamile moduna geçmek istemiyorum. Çünkü geçen sefer çok büyük hayal kırıklığı olmuştu. Bu sefer temkinli gitmeye çalışıcam Allahın izniyle. Geçen sefer 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğunu 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gittik, kesenin 5 hafta 3 günde kaldığını gördük.

Eşim kızıyor bana karşılaştırma yapma artık diye, ama ona söylemesem de aklımdan geçiyor bunlar benim. elde değil, umarım sizlerden de güzel haberler gelir en kısa zamanda; Ajda, whitewish Ajdaya yazmıştım ama size demedim, bir akşam üstü Ajdayı rüyamda gördüm ben, bebeği olmuş bana bilgisayardan ellerini gösteriyormuş çok güzeldi umarım iyi
haberleri alırız.
Aslında ben İstanbul'u merak ediyorum ama o da pek uğramıyor artık. olumsuz bişi olsa yazardı herhalde.

ayy kızlar bu arada inanmıycaksiniz ama ben daha kimseye söylemedim hamile olduğumu, eşim bi de siz biliyorsunuz

Dün doktordan sonra annemlere gittim, inşl sen de hamile kalırsın falan dedi, yani çok zor oldu ama o zaman bile tuttum kendimi, çünkü eşimle karar aldık kalp atışını duyana kadar söylememe kararı.

Geçen sefer canım bu yüzden çok sıkılmıştı çünkü. Hafif kanamam olmuştu. kayınvalidemlerde ayak üstü hiiiiiçç tanımadığım biriyle konuştum, işte nasılsın falan, kadın başlamaz mı işte sen de hamileymişsin de, kanaman varmış da, aman geçermiş de, üzülme de.

resmen şok oldum. Bana göre bu çok özel bişeydir, yani kanama olması falan ve ben anlatmadığım sürece kimsenin sormaya da başkasına anlatmaya da hakkı yoktur, çok moralim bozuldu kaç saat ağladım, tabi hiç bişi söylemedim kayınvalideme, eşim konuşmuştu benim yerime. Yani velhasıl sırf bu yüzden kendi anneme bile söylemedim hala. 2 hafta sabredicem artık

gözün aydın cnm. çok sevndm adına. allah tamamını erdirr inş.

haklısn cnm söylememekte. insan olumsz seyler yasaynca ister istemz korkuyo. inş. hersey yolunda gider. içini ferah tut her zamn. onu kucağına alıcağn günleri düşün. çok güzel birsey yaa gerçkten çok sevndm adına. bu cuma saati allahım herkesin gönlüne göre versn.

sen içini ferah tut yeter canım..bende senin gibi düşünüyorum korunma sürem bitsin söylemiycem hamile olduğumu..Allah seni sağlıktan sıhhatten ayırmasın canım..Yar ve yardımcın olsun..korunmayı bırakan arkadaşlardan da bebiş haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

Son düzenleme:

Sakıınn ben de söylemicem inşallah olursam yeniden hamile kalp atışını duyana kadar ailelere 3 ayı dolana kadar da etrafa söylemicem sonra dediğin gb çok büyük çöküntü oluyor insan da
İnşallah biz de güzel haberlerimizi veririz tatlım bakalım korunmayı bıraktık bu ay yumurtlama günümü geçtiğim için beklemiyorum belki önümüzdeki ay kısmet ne zamanki sağlıklı bebeğimi kucağıma alacağım o zaman tutsun inşallah
sen de dikkat et kendine yine de çok yorulma vs.vs.vs. biliyorsun zaten

Slm kızlar ya siize bişi danışım bugun sol kasıgım agrıyor hani adet olacakmış gibi belimde agrıyor biraz yumurtlama dönemim hesaplamalara göre sizdede böyle yumurtlama döneminde agrı oluyormu:18::18::18:

Ben de olmadı hiç ama kasık ağrısı olanları duydum endişe etme

geçen ay yumurtlama döneminde benim de olmuştu canım. eğer 1-2 güne geçerse önemseme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…